Israrla istifa etmemesi tüm delegeleri kendi muritlerinden seçmesi seçim bitmesine rağmen sürekli pkk ya yaranmaya çalışması üstelik kendisi de doğulu.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Israrla istifa etmemesi tüm delegeleri kendi muritlerinden seçmesi seçim bitmesine rağmen sürekli pkk ya yaranmaya çalışması üstelik kendisi de doğulu.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kemal Kılıçdaroğlu bu ülke için bir şanstır. Ama yaşlandı artık, doğru söyleyenleri 9 köyden kovarlar diye bir laf var o mesele işte
AKP-MHP Faşist İttifakı Yalan Söylüyor Yalan Devam Et Kayyumlar Çok Kaybedecek
Ya sen ne anlatiyon kuzey suriyedeki aynelaraptaki YPG yı savusturup aticaz PKK'lılar kudursun
Yok Öyle
Abuk sabuk işin içeriğine inmeden böyle saçma sapan iddalar da bulunmayın
Dersimli adamdan ne bekliyorsun
Piyon olduğu kesin de kimin piyonu onu bilmiyorum
dedi dedesi istiklal mahkemelerinde asılmış
Ne alaka l an? Siz ne boş insanlarsiniz. Sizin gibi müritler yüzünden vatansever Atatürkçü insanlar chpden soğuyor. Sonra ağlarsınız milliyetçiler bize oy vermiyor diye. Kaftancıoğluna Kılıçdaroğlu'na laf edin önce herkes sizin gibi koyun gibi birini takip etmek zorunda değil
Atam kaç akrabanı astı acaba mahkemelerde
Atam senin anti Atatürkçü kaftancioglunun sevdiklerini asardi bugün yaşasa koyun seni
malum partili çomar :D
Siz hala havlıyor musunuz ya seçimi 3 milyon oy farkı gibi ezici bir üstünlükle erdoğana kaybettiniz 100 yıllar önce ölmüş atanızı anmaya devam edin sanki çok seveni var daha kurduğu parti iktidar olamıyor sjsjsjsj
@EinsamerMann babası belirsiz yunan seni
Yunan anan ve babandır ben kâfir değilim atanızı türkler bile sevmiyor ki partisi iktidar olamıyor
Xpiç tohumusun
@EinsamerMann 5816 nolu kanuna muhalefetten cimer’e şikayet ediyorum
Ben de seni hakaretten ediyorum şikayet gör bakalım
@EinsamerMann ya sen ne boşsun Atatürk'ün meclisinde laik cumhuriyete yemin ediyor senin seçtiğin Tayyip. ayrica Anıtkabir'i her yıl sürekli ziyaret ediyor. Laik değerlere ve Atatürke saygı duymak zorundasınız.
Ben sana demedim zaten düzgün oku yorumları
Atatürkçü olmak zorunda değiliz
boş ver derdini savcıya anlatsın artık
@EinsamerMann Atatürkçü olmak zorunda değilsin saygı duymak zorundasın bitti
Sen savcıya anlatırsın kimse atatürkçü değil diye Chp ye oy atmadı diye hapise girmiyor boş boş konuşma seçim yenilgisi fena batmış sana sjsjsjsj