artık anlamayan yoktur adam halen mücadele etmeye devam edeceğim diyor istifa etmeyecek 2028 yılında bile erdoğan'a seçim kazandıracak zorla aday olarak yine
evet evet kemal kılıçdaroğlu gizli bir akplidir
siz ne düşünüyorsunuz
artık anlamayan yoktur adam halen mücadele etmeye devam edeceğim diyor istifa etmeyecek 2028 yılında bile erdoğan'a seçim kazandıracak zorla aday olarak yine
evet evet kemal kılıçdaroğlu gizli bir akplidir
siz ne düşünüyorsunuz
Erdoğan da Kılıçdaroğlu da birer kukladan ibarettir, bu kuklalar bugün de bizleri şaşırtmış değiller, Erdoğan bu kimse hariç herkes karşısında kaybederken karşısında kazanma ihtimali olan tek aday Kılıçdaroğluydu ve öyle de oldu, karşısına bir kez daha kazandırmak için çıkardılar çünkü çıkması gerekiyordu, Türkiye'yi yönetenlerin kimler olduğunu buradan çıkarımlayabiliriz, Türkiye'deki milliyetçiler de dahil tüm hepsi aynı yere, aynı ihanet çemberine hizmet etmektedirler.
Öncelikle bir kişi en fazla 4 kere cumhurbaşkanı olabiliyor YSK yeni bir kararla bu sayıyı 5'e çıkartmıştır. Erdoğanın son başkanlık dönemidir. Kılıçdaroğlu'na gelirsek AKP'li olduğunu düşünmüyorum fakat inat uğruna yapmadığı şey kalmadı belki onun yerine başka bir aday çıkarılsaydı sonuçlar farklı olabilirdi.
Cevap
9Cevap
Alakasi yok sadece koltuk sevdasi yuzunden aday oldu, kaldiki o zamana kadar 80 yaşlarina geliyo buyuk ihtimalle emekli olur
😁😁😁😁 koltuğuyla mezara girecek. Ben AKP liyim ama sizler bunu idrak etmekte geç kaldınız bu ke Mal ın kaybettiği 12nci seçim 😁😁😁
Bunu hep söyledim söylemiştim :D amann bu saatten sonra çok umrumda değil kanka :) Bitti devlet :D yapacak bişi kalmadı
Aşırı bir solcu olarak ben gidip yarın ak partiye üye olucam artık.
Gizli akp li değil ❗ koltuk sevdası olan a**n biri.
Tühh bir ben ve kemal dedem bu durumu biliyor zannediyordum meğersem başka bilenlerde varmış
Sorun chp seçmeninde hala gidiyorla ona oy veriyorla ince vardı
Adam resmen loto yapıyor
Adam her seçim kaybediyor çok da bişey beklememek lazım
Neyin kafasındasın sen ya
Boş şeyler bunlar.
Olabilir
Kesinlikle evet
Bütün sırrını bozdun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?