2028 CB seçimlerinde aday olur mu, olursa oy verir misiniz?
Ben oy verirdim evet, en azından bulunduğumuz durumdan iyi olur..
Evet.
Hayır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
2028 CB seçimlerinde aday olur mu, olursa oy verir misiniz?
Ben oy verirdim evet, en azından bulunduğumuz durumdan iyi olur..
Beni bu sitede bilen bilir.
Ben ikna oldum artık, cidden Erdoğan'dan bile kötü bunlar. Erdoğan samimi bir Türk ve Kemalizm düşmanı. Kendisinin kafasında Arap milliyetçisi bir toplum var.
Ancak toplumu yıllar içinde çok iyi analiz ettiği için bunu bile çeşitli formlarda toplumu kendisine düşman etmeden yedirmeye çalışıyor.
Kılıçdaroğlu Tuncelili olmasına, fakir bir aileden gelme olmasına, bu devletin imkanlarıyla okutulmuş biri olmasına rağmen toplum hakkında kayda değer hiçbir fikri yok, etrafında kendisi gibi elit bir konumdaki birtakım avaneleri toplamışlar, masa başında grizekalıca taktikler çalışıp toplumun sırf Erdoğan karşıtlığı içni oy vermesini bekliyorlar.
İletişimi yıllardır öğrenememiş, toplumla aynı dili konuşmayan, toplumun taleplerini görmezden gelen aptal bir muhalefet var Kılıçdaroğlu ve solcu fantezileri yüzünden.
Kemale oy verdik ama işin sonunu getiremedi, çalışması lazım öyle oturup oy beklemekle veya ötten uydurma şunu yapacaz denekle olmuyor bu işler, çizgini belli edeceksin, kahrolsun pkk ve hdp diyeceksin, öyle yağma yok, ama çalışırsa oy veririm çalışmazsa babayı alır, imamoğlu deben şahıs gelirse chp ye oy moy yok, istanbulu bu hale getirdiği için ölsem oy vermem
Cevap
5Cevap
ben aday olmam diyor yani partisi aday gösterirse olurum diyor 😄
Umarım olmaz oy da vermem başka alternatif ararım kendime 2028de çünkü olursa yine kaybeder umarım olmaz
Ölmezse 2033 te bile aday olur
Kelsododppvpv ben vermem
Olur 😃
Olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?