Gündem Elazığ'da yeni bir ters lale türü keşfedildi, sizce nasıl? sozdemir Takip Et Guru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor doğa şaşırtmaya devam ediyor. Elazığ'da yeni bir ters lale türü keşfedildi, sizce nasıl? Harika Daha iyisini görmüştüm Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl "Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde!" Elazığ'da yeni bir ters lale türü keşfedildi, sizce nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Bence güzel görünüyor 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı. Değişik ve güzel. 3 1 Yorumla sozdemir +1 yıl evet bende çok beğendim Yorumla
Baharkul Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Her cicek guzel ve birbirinden ozeldir. 1 1 Yorumla sozdemir +1 yıl aynen öyle Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Saçımı kurutmak için aşağı sallamışımdır 1 0 Yorumla
Sinirliyimgerginim Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Saçlarını aşağı doğru atmış birine benziyo 1 0 Yorumla
BuzlarTrileçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Bana benziyor 1 11 Yorumla sozdemir +1 yıl ilginç sende böyle tersmisin :) Yorumla BuzlarTrileçesi +1 yıl Boynumu büküyorlar Yorumla sozdemir +1 yıl o zaman boynunu bükmeleirne izin verme , kesin sevgilnden şikayetçisin Yorumla BuzlarTrileçesi +1 yıl İzin vermesek de hayat zaman zaman bunu bize yapıyor Yorumla sozdemir +1 yıl hayat bizi... yapmış boynumuzu bükse ne olacak :) boş ver herşeyi akışına bırak hiçbirşeyi ciddiye alma. Yorumla BuzlarTrileçesi +1 yıl Olur Yorumla sozdemir +1 yıl :D hı hı olur bak şidmdeden ciddiye almamaya başladın. Yorumla BuzlarTrileçesi +1 yıl Ahhahaha bunu ciddiye almadım doğru sorunları cididye almaya devam Yorumla sozdemir +1 yıl yani ciddiye alma dedim direk benden başladın afferin valla :D :D Yorumla BuzlarTrileçesi +1 yıl Ahahha umarım diğerleirne de gelir Yorumla sozdemir +1 yıl Allah seni ne yapmasın ne diyim :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Değişik 1 5 Yorumla sozdemir +1 yıl ama güzel :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hollanda laleleri çok güzel Yorumla sozdemir +1 yıl Hollanda lalelerini görmek için hollandayamı gidelim yani :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Google’dan bak Yorumla sozdemir +1 yıl şaka yaptım insan bi güler :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence güzel görünüyor
Değişik ve güzel.
evet bende çok beğendim
Her cicek guzel ve birbirinden ozeldir.
aynen öyle
Hayata küsen bir lale bence
Saçımı kurutmak için aşağı sallamışımdır
Saçlarını aşağı doğru atmış birine benziyo
Verene şükürler olsun ne güzel ki🌷
Bana benziyor
ilginç sende böyle tersmisin :)
Boynumu büküyorlar
o zaman boynunu bükmeleirne izin verme , kesin sevgilnden şikayetçisin
İzin vermesek de hayat zaman zaman bunu bize yapıyor
hayat bizi... yapmış boynumuzu bükse ne olacak :) boş ver herşeyi akışına bırak hiçbirşeyi ciddiye alma.
Olur
:D hı hı olur bak şidmdeden ciddiye almamaya başladın.
Ahhahaha bunu ciddiye almadım doğru sorunları cididye almaya devam
yani ciddiye alma dedim direk benden başladın afferin valla :D :D
Ahahha umarım diğerleirne de gelir
Allah seni ne yapmasın ne diyim :D
Değişik
ama güzel :)
Hollanda laleleri çok güzel
Hollanda lalelerini görmek için hollandayamı gidelim yani :)
Google’dan bak
şaka yaptım insan bi güler :)
keşke çoğalsa