bana göre tamamen taksi sorunu var.. 2 kere İstanbul'a geldim ama bindiğim taksicilerde hep rezillik yaşadım.. hepsini yargılayamam tabii ki ama fazla dolandıran mı dersiniz, asılan mı dersiniz..
İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı, "İstanbul'da taksi değil, trafik sorunu var" demiş. Size göre taksi sorunu var mı?
Türkiyede iş ahlakı sorunu var. Tamam özel hayatta zaten insan değiliz de insanlar işini yaparken de üçkağıt peşinde büyük bir çoğunluk olarak. Mesela taksici diyelim müşteriyi gezdirip fazladan para alanlar haram helal kazanç nedir unutmuş demek ki. İşini layıkıyla yapan sadece hakkını alan esnafa değil sözüm kim çakallık peşindeyse onları ülkeden sürmek lazım.
Millet taksi bulamiyor trafik çok yoğun bu yüzden taksiye binemiyoruz demiyor ama hükümete yakın olduğu için böyle diyordur. Ne zaman belediye AKP olur sabahında yeni bir taksi yasası çıkarılır ve bakın CHP zihniyeti size eziyet çektirdi biz geldik iki günde taksi sorununu çözdük derler. Hizmette sınır yok ama kimin yaptığına göre değişir :)
Adi bir herifin teki. Yıllardır akp sayesinde İstanbul halkını ve oraya gelen turistleri sömüren, o sömürü ve haksızlıklar ile zenginleşen, İstanbul seçiminin kaybıyla ona akan para kesildiğinde kudurup Ekrem İmamoğlu'na her fırsatta b*k atan, taksicilerin yaptıkları yığınla şerefsizliği yok sayıp suçu trafikte bulan bir insan artığı.
Saçmalıyor. Taksi sorunundan da evvel EĞİTİMSİZ TAKSİCİ sorunu var. Çoğunluğu kaba saba, şiddet yanlısı tipler. Tek dertleri uzak mesafe yolcusu alıp daha rahat kazık atmak.
@xlPIR 15 sene sürekli İstanbul'a çalıştım. Hemde İstanbul'da yaşayan insanlar gibi de değil. Gebze'den Silivri ye kadar her yerinde mecburen bulundum çok iyi bilirim. Ama son 10 senede daha bir zor şehir oldu
Adamın 300 500 plakası var bir çok oda üyesi ve zenginlerinde o kadar plakası var. Daha fazla plaka çıkarsa değeri düşeceği için plaka çıkatmamak için algı yapıyor karaktersiz
Pardon 😡 kısa mesafeyi beğenmeyen yolcu seçip Arap turistleri taşıyan taksimetre fazla yaksın diye yolu uzatıp dolandırıcılık yapan yalakalarin yaptığı sorun olmuyor mu
İş saatlerinde taksi bulunmuyor, akşam iş çıkışı özellikle 20 tane taksi geçiyor önümden hepsi dolu. Durağı arıyorsun boş taksi yok diyor. İş saati değilse taksi bulunuyor tabi ama önemli olan iş çıkışı saatlerinde o taksiyi bulabilmek
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı, "İstanbul'da taksi değil, trafik sorunu var" demiş. Size göre taksi sorunu var mı?