Kısa mesafe almıyorlar turist dolandırıyorlar taksimetre açmıyor vs diye gider
Başkan imamoglu
Mecbur Hükümet
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kısa mesafe almıyorlar turist dolandırıyorlar taksimetre açmıyor vs diye gider
eğitim çözer. istanbulun taksici sorunu Türk insanının komple yansımasıdır. bizim insanımız kurnazlığı sever, bencildir, kendinden başkasını düşünmez, dini ağzından düşürmez ama haram yemekten çekinmez, bu sorun toplumsal bir sorundur ama aslında istanbuldaki taksiciler gibi milyonlarca insan bu ülkenin farklı yerlerinde aynı şekilde davranıyor, en basitinden bir atm sırasına giremeyen, her gördüğü sıraya uygun gördüğü bi yerden kaynak atmaya yer arayan insanlar topluluğudur bu ülkenin insanı. o yüzden sorunu çözse çözse eğitim çözer.
İmamoğlunun kendine hayrı yok canım kankam.
Cevap
8Cevap
İnsanin kendi vicdani ve o cocugu yetistiren ebeveynler cozebilir sadece
isterse çok ceza yazsınlar isterse trafikten men edilsinler bunlar alışmış kimse durduramaz
Hiç kimse uzun bir süre kullanmadığı zaman ister istemez düzelir onlar
eko çözerde devlet bırakmıyor çünkü taksi kitlesinden büyük oy alıyor ve taksi mafyalarıyla çok içli dışlılar
Ekrem İmamoğlu diyenler cahil ukome belediye de değil belediye karar vermiyor Ekrem imaoglu kaç kez sayı artsın dedi ukome iptal etti bu kadar cahil insan oy kullanıyor ona yanıyorum
Ayni mesafeye taksicinin biri 100 digeri 350 demisti
Bu kolay kolay çözülecek bir sorun değil uzun yıllar böyle gider
kimse durduramaz böyle
uber çözer
Yasaklandı
uberin yasaklanması tamamen saçmalık. sırf taksicilerden oy almak için piyasaya müdahale edip halkı taksicilerin kalitesiz hizmetine mecbur ediyorlar. umarım sonraki gelen hükümet bu yanlışı düzeltir de millet hak ettikleri hizmeti almaya başlar. eğer daha kaliteli ve ucuza hizmet veren birileri çıkıp taksicileri piyasadan silmezse bu durumun çözüleceğini pek sanmıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?