CHP'deki 10 Aralıkçı tayfadan bıktım ve sıkıldım. Bu düşünceye sahip muhalif kişiler siyasetini HDP'de yapsınlar. CHP sosyalist siyasetine göre değil Kemalizme göre yönetilmelidir. 6 ok boşuna o logoda yer almıyor.

CHP'deki 10 Aralıkçı tayfadan bıktım ve sıkıldım. Bu düşünceye sahip muhalif kişiler siyasetini HDP'de yapsınlar. CHP sosyalist siyasetine göre değil Kemalizme göre yönetilmelidir. 6 ok boşuna o logoda yer almıyor.
Chp 6 milyon HDP oyu icin 10 milyon milliyetçi oyunu heba eden bir partidir eskiden ekmelledin İhsanoğlu nu aday koydukları dönemde MHP ile ittifaktı eğer CHP hala milliyetçi kalsaydı MHP de bahçeli etkisinden kurtulup millet ittifakına gecebilirdi o zaman MHP'den %10 a yakın oy gelebilirdi ama CHP %10 Luk mhpyi itip %8 lık hdpyi tercih etti
Bunun arkasında AKP ile Öcalan arasında ki protokol mevzusu var o nedenle susturulmaya çalışıldı... Her tarafımızdan pislik akıyor çünkü tüm siyaset Siyonizmin köpeği.
Ümit Özdağ'ın attığı twitle görüşüm birebir. Adalet tecelli edecekse herkese edecek...
Cevap
2Cevap
Atatürk olsaydı da o yönetseydi diyorum her zaman
Carpitildi sözleri ayrıca doğru olsa bile bunları birçok akp lilerde söylemişti onlar da tutuklansin hadi ama işte işlerine gelirse
Montaj olmadığı doğrulandı. AKP'lilerin demesi bu olayı aklamaz.
İroni olduğu konusunda şüphelerim var
CHP ve CHP yanlısı kanallarda genelde bir HDP etkisi var Canan Kaftancıoğlu Sezgin Tanrıkulu gibi isimlerin partide olduğu göz önüne alınırsa şaşırtıcı değil.
CHP Kemalizmin partisidir. HDP gibi bir partinin ise siyaset yapması Türkiye açısından utanç vericidir.
HDP desteğiyle iktidar olmak gibi bir niyetimiz yok AKP kalsın da HDP gelmesin.
En azından ülke bölünmez.
Kalır o sorun değil.
Milliyetçiler olduğu sürece AKP öyle elini kolunu sallayarak hareket edemez. İlk 4 maddeye de dokunamaz.
Atatürkçülük ölmediği sürece hiçbir şey olmaz.
Ulus bilincini kaybetmiş bir ülke çok zengin olsa da batmaya mahkumdur.
Evet o yüzden milliyetçilerin birleşip AKP'yi göndermesi gerekiyor.
Seçimle göndermek zorundayız.
Başka bir seçenek yok. Devlete karşı asilik edecek değiliz.
Her şeyi hukuk içinde halledeceğiz gene yanlısı yanlışla düzeltmeyiz. Devlete kurşun sıkmak milliyetçilerde olmayan bir özelliktir
Protesto ediyoruz zaten ancak bu Erdoğan'ı götürmez.
Gezi oldu zamanında bir şey çıkmadı
Şu anki chp ile ilk kurulan chp arasında dağlar kadar fark var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?