Ben bu kafayı ciddi ciddi anlamıyorum ulan sen şeriattan kaçmışsın adamlar sana acıyıp kucak açmış sen gelmiş şeriat istiyorsun apt@l mısın sen diye insan ister istemez soruyor

Ben bu kafayı ciddi ciddi anlamıyorum ulan sen şeriattan kaçmışsın adamlar sana acıyıp kucak açmış sen gelmiş şeriat istiyorsun apt@l mısın sen diye insan ister istemez soruyor

Gittiğin ülkenin şartlarını kabul etmek durumunda kim giderse Ha keza kendileri için şeriat hukukunu müstakil istiyorlarsa o zaman bu o devletin yine kendi kararına kalmıştır. Zorla yabancı ülkede dayatma yapamassın talep edersin Tıpkı İngilterede olduğu gibi devlet kendileri için bir şeriat mahkemesi kurabilir
Cevap
8Cevap
Hadi sebebi ekonomi olsun veya başka bir şey şeriat geldiği an hepsinin ********* ****** al sana aynı kapı
Hı hı
Bende gurbetciyim. Yasadigim ulkenin kurallari ne ise ona uyuyorum. Sen bir ulkeye tasiniyorsan kurallari bilerek tasiniyorsun ona da ayak uydaracaksin. Rezalet
Ateistleri de muslumani da hristiyani da yahudisini de kanul edeceksin. Ulke de din yoksa yok. Degistirmek senin haddine degil. Cok sinir oldum
İslamcılar böyledir, gittikleri her ülkede şeriat isteyip şeriat gelincede Hristiyanların ateistlerin ülkelerine sığınırlar.
@Milabeni İran İslam Devrimi, Afganistan İslam Emirliği, Türkiye"dede var İslam ile kafayı yiyenler.
m.youtube.com/watch
@Milabeni Afganistan'da ne kargaşa var tam olarak?
Amerika çekilince İslamcı Taliban yönetimi ele geçirip Şeriat getirdi ve cumhuriyet yıkılıp Afganistan İslam Emirliği kuruldu, adamlar gayet bizden daha müslüman bir şekilde yaşamlarını sürdürüyor.
Mesela sadece bir örnek, Afganistan'da devlet yetkililerinin yakınlarını kurumlara ataması yani torpil yasaklandı.
@Milabeni gayette var, Şeriat getirilince şeriat ile yaşamak istemeyenler ölümü göze alırcasına Amerikan uçağının kanadına asılıp kurtulmayı umdular ama kurtulamadılar. Bu İngiltere'de Isveç'de yaşayan müslümanlar Hristiyanların yönetimi altında durup isyan etmek yerine şeriat ile yönetilen ülkelere gidip şeriat ile yönetilebilirler.
İnsanlar şeriat ile yönetilmekden mahrum bırakılmamalı, gerekirse Afganistan, İran veya Suudi Arabistan ile masaya oturulabilir bu isteyenleri göçmen olarak yollamak için.
Biz bunların ne olduğunu çok önceden kesfettik
boş ver ölmelerini bekle bunlar ancak öyle yok olur
alla halla konustun yani seriattan kacmislar oyle mi, godumun çomari seni
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu 😂
İsveçi ele geçiriyorlarmış birde
Allah akil versin😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?