Güncellemeler
+1 yıl
100 130 arası afgan vatandaşıda kaçak girmeye çalışırken yakalanmış cidden konuşmak istiyorum fakat susuyorum bunun öbür dünyasıda var diyorum sadece sorumluları kimse kimlerse (ele başları belli) hakkım haram zehir zıkkım olsun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ülkemiz yemin ederim Mevlanın sözünü doğrudan uyguluyor. Her ne olursa ol gel
Akp nin eseri ve CHP nin sesi bile çıkmaması muhalefet iktidar ülkeden parti tok
Kaçak yok elini kolunu sallayarak geliyorlar. Sınır güvenliği yok
Hepsini atmak lazım ülkeden seri bir biçimde gelmek isteyen adam gibi başvursun kabul edilirse belli süreliğine oturum izni verilsin
Türk polisi gereğini yapar çok düşünme bunları
Hehe yapar pardonda daha ruhlarından haberleri yok kanıtı bu
Ülkenin o kadar sorunu varken bırak bu sorunuda ülkenin polisi çözsün bunları düşünüp kendine dert edinme boş yere
O adamlar katliam yapsa kimsenin ruhu duymayacak neyinden bahsediyorsun o kişiler türk vatandaşıda olabilirdi zaten
iç savaş yakın zaman ilerledikçe yakınlaşıyor ve olaylar büyüyor
Hiçbişey yapamazlar korkma bizim Türk insanı ülkeyi onlara yedirir mi zamanında tankların önüne yatmış bir milletimiz var ülkedeki bütün Suriyeliler Afganlar bir araya gelsin yine bir grup türkle başa çıkamazlar kendi ırkını küçük görme
Halka yaşattıkları sıkıntılar ortada bina taşlama mülteci olmalarına rağmen karıştıkları taciz olayları cinayet adam kaçırma ülkeye şeriat getirmeyi planlama ve böyle gidiyor kendi ırkım küçük canım zaten bazı kesimleri hâlâ bunları normal karşılayan tipler var ülkeye alınmasalar bu sorunları hiç yaşamazdık
Bizim ülkede savaş çıksa bizde başka ülkelere göç etmek zorunda kalıcaktık belki onlar kendi istekleriyle gelmediler mecbur kaldılar kimse vatanını bırakıp başka ülkede yaşamak istemez kolay kolay hele düzenli bir hayatları işleri varsa oyüzden empati kurmak lazım o tecavüzü tacizi bizim Türk insanıda yapıyor onlara özel bişey değil
hep erdoğan ve akp yüzünden
Milli güvenlik sorunu
Daha çok olacak