Fiyatta anlaşamadığı için otopark görevlisini ezerek öldürüyor bu arkadaş, ne diyeyim artık cidden bilemiyorum.

Fiyatta anlaşamadığı için otopark görevlisini ezerek öldürüyor bu arkadaş, ne diyeyim artık cidden bilemiyorum.

Artık şu olaylara ırktan değil de insan olarak bakılsa. Katilin dini dili ırkı olmaz. Ülkemizde ki herkes çok iyiymiş gibi milletin dinini ırkını sorgulamak başladı. 2.5 yaşındaki bebek tecavüzden öldü daha geçen gün ona tecavüz eden bir Türktü. Anlıyorum bazı sebeplerden dolayı hiçbirimizin yabancılara karşı sabrı kalmadı ancak yine de böyle şeyler ırk üstünden konuşulmamalı.
Olayı niye tüm Azerbaycanlılara yıktın anlamıyorum. Benim ne alakam var bunla. Kanada da bir aileyi arabayla ezen türkiyeli de gördüm. Sanki türkiyede her şeyin sorunlusu Azerbaycan. kültürümüz dünya dünya görüşümüz neredeyse aynı. niye bu ayrımcılık anlamıyorum
Bende genellemelerden nefret ediyorum. Algı yaratılıyor
Cevap
4Cevap
Burası Azerbaycanlıların da vatanı, bu olayınnsadece fiyat yüzünden olacağını sanmıyorum. Çileden çıkaracak bir şey yapmışlardır.
Azerileride oldum olasi sevmem suriyeli benim gozumde neyse azerilerde öyle
Vardır bir sebebi yoksa akıl işi değil
Suriyeli Afganlara lafım yoksa azeriler kardeşlerimiz unutma ki deprem sabahinda ilk yardıma suriyeli afganli değil azeriler koştu
iyice azıttı bunlar
Ülkeye önüne heleni vizesiz alirllarsa böyle olur
İşte Erdoğan Türkiyesi
Bunların hepsi akp döneminde hortladı eskiden be azeri bilirdik ne bişe ülkeyi tuvalete çevirdiler
Doğru, bi de yösle doktor olmaya gelenleri var, netini kendi gözümle gördüm mattan 8 net. Çeyrek sınav puanıyla başımıza doktor oluyorlar biz de canımızı emanet edeceğiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?