Çağ dışı bir hayat yaşıyoruz ya. Çok saçma bir dönemdeyiz. Ben 9 yaşımdan beri aynı hükümet var. şu an 20 yaşındaki biri bu hükümetten başkasını görmedi. her şey ateş pahası millet ay sonunu Zor getiriyor. Aldığımız maaş hemen şu gibi bitiyor. Borçtan nefret eden birinin bile borcu var. Borçsuz yaşanmıyor. Ülkemde Türk'ten çok her milletten insan var. Benim ülkemde bir Afgan bir Suriyeli benden daha fazla hakka sahip. Ona rağmen hala Allah Erdoğan'ı başımızdan eksik etmesin diyen bir sürü Türk var. Ben bu dönemde yaşamak istemiyorum. 90'lı yıllar da sadece 8 sene yaşadım ama o dönemler çok güzeldi. Nefret ediyorum herşeyden.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla daha bayram gelmeden uçak biletlerini almış. Yollarda kuyruk olmuş Otellerde rezervasyon doluluğundan sorunlar yaşanıyor. Daha geçen bir çok tanıdığım araba alıp satıyor sıfır için sırada bekliyordu. İpohone kuyruğuna girenler cabası Ben anlamıyorum arkadaş Ekonomik zorluk olduğunu söyleyebilirimde anlattığın kadar korkunç bir tablo görmedim.90 ları övmüşsün galiba o dönem marsda yaşıyordun bende o dönemde yaşadım. Su tankeri beklemekten metrelerce tüp kuyruğunda beklerken zature olmaktan bankada ki paramı çekemeyecek hale gelmekden Çöp yığınları ve Bo, k kokan haliçten başka bir şey hatırlamıyorum. İdelojik düşünce bir insanı gerçeklerden ancak bu kadar uzaklaştırıp toz pembe gösterebilir derim. Nasıl olsa bi halttan haberi olmayan yeni yetmeleri kandırırız diyerek 90 lar güzellemesi yapmayın gerçekten gülünç oluyorsunuz. Her seçim yaptığınız algı suratınızı vuruyor akıllanmıyorsunuz nediim.
04 Yorumla- +1 yıl
O dönemlerde huzurluyduk huzur vardı huzur dışarıya korkusuz çıkabiliyorduk o dolan restoran biletler Türklere ait değil benim ülkemde Türkler şu an gecinemiyor benim ülkemde şu an Suriyeli Afganlı arapli ve bir sürü yabancı milletten insana TC vatandaşlığı verildi benden daha fazla hakka sahipler onlara ait ya onlar anlama kıtlığı mi yaşıyorsunuz ben o yıllarda rahat rahat daha az maaşa daha özgürce yaşandığını hatırlıyorum bir yağın yüz lira olmadığını hatırlıyorum bir fatura gelince yarısından fazlasının vergi olmadığını hatırlıyorum çocukların çocukluğunu yaşadığını gençlerin ülkemde kaldığını umutları olduğunu hatırlıyorum ve daha bir sürü şey yazardım ama sen bu yazından sonra anlayacak bir beyine sahip olmadığını belli ettin
Cevap sahibi+1 yılHuzurluyduk :D evet elini veren kolunu kaptırır misali uysal köpek bir devlet olunca sana karışan olmaz tabi birilerinin elinde oyuncak olmuş ülke bağımsızlığı kağııt üzerinde tabi huzurlu olursun eğer bu köle devlet anlayışını sürdürseydik şimdi güneydoğuyu elimizden almışlar kıbrıstan çıkarılmış her konuda bağımlı akdenizi yunana bırakmış olurduk Bunlara baş kaldırdığımız için bizi rahat bırakmıyorlar. Küresel sisteme karşı çıktığımız için he bu arada aslında hiçde huzurluda değildik millet gaz tüp kuyruklarındaydı haliç b, ok kokusundan geçilmiyordu. Çöp dağları yığılmış Devlet kendi memuruna maaş dahi veremez hale gelmişti.26 banka batmış insanlar paralarını çekemiyordu. Terör dilediği gibi karakol basıyor eylem yapıyordu karakollarımız saldırıya uğradığında asker elinde telefondan karşı koyma emri bekliyordu. Senin hafızan balıkdan daha beter anlaşılan mülteciler için söylenen abartılı safsataları gitte külahıma anlat nerde daha fazla hak sahibiler T24 , sözcü tv , halk tv ve benzer kafada algı ve çarpıtma pompalayan medya organlarına göre öyle tabi algı ve dezenformasyonla ilgilenen kurullar bunları her seferinde ifşa ediyorda bakan yok Fiyatlara gelelim bak cidden balık hafızalısın Ecevitin şekere yağa %300 lere veren zam açıklamarından haberin yok o dönem galiba https://youtu.be/vEbGnHSsFJE?si=MGntKhdlRau_JLec buyur bak bakalım ayrıyetten en azından devlet bu gün fiyatlar artarken maaşlarada yüklü miktarda zam yapıp telafi etmeye çalışıyor o dönemde buda yoktu. Ama işte geçe gündüz malum medyaya göre davranınca 90 lar süper harika Ulan Erdoğan neyin üzerine seçildi Seçilmesine ne neden oldu parlamasına diye bir düşünür insan yazık cidden yazık kafana
- +1 yıl
Senin belanı s1kerim 4mk yandaş çocuğu reelde söylesene bunları seni linç etsinler 1bn3nin önünde giden k3vaşe seni
Cevap sahibi+1 yıl@dorothealily 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu’nun 125’inci maddesinde düzenlenen “Hakaret” suçu, Bir kişinin onur şeref ve saygınlığını zedeleyecek somut, sözlü veya yazılı eylem bu kapsamda değerlendirilir. Bunu unutma olur mu Bana yandaş yakıştırması yapıyorsan burada senin yaptığın şey ne oluyor O zaman onu söyle Reelde söyle linç etsinlermiş. Ancak hakaret linç yalan ve iftiradan beslenmekten başka bi halt becerdiğiniz yok zaten ama devam edin Böyle olduğunuz için defalarca malup olup olup duruyorsunuz. Bunu yaptıkca biz dahada beter bileniyoruz sadece buna yarıyor ama madem meydan okuyorsunuz 15 temmuzu unutmayın derim Biz sabrederiz görmezden geliriz vakti gelene kadar bunu unutma günun sonunda kim kimi kırıp geçirir görürsünüz.
En İyi Cevaplar
+1 yılBen. Yurtdisindayim. demon yasin hence oldugu icin bilmezsin... eskiden. Devlet var gibiydi ama yoktu..
Hic bir zaman Bir basbakan. Bile. Secilemez. Muhalefetle. Is yapilmaya calisilirdi.. Hic. Bir is yapilmaya muhalefet birbirini suclar sure oyle gecerdi.. hizmet mi oda ne? Copler gunlerce her sokakta birikirdi.. Her mahalle. Karsi gorusluydu. Her gun. gazetelerde. teror ve oldurme haberleri. olurdu. V. s. daha cok sey var. Yasayan o yillari bilen. Arkadaslar.. anlatirlar..(corba parasi. Isteyen. gorevliler? Arac egsoz. muane istasyonlarinda. isaretle o arac. ok? Daha Bir suru. Sey.. o yillari. Yasayan bilir.)
Ben. Usa, da yasiyorum.. bu iktidar. herseyi. iyi yapti. Derken. Yukarida. Soylediklerim. Gibi.. Amma.. Sen. Git. issiz. Gucsuz. Ne idugu. Belli olmayan. best para etmez. adamlari. ulkeye doldur.
ISTE. BU. KABUL. EDILMEZ..
02 Yorumla- +1 yıl
Beyinsiz Sensin... Beynin. Olsaydi gecmiste. Yasanan. Hic Bir sey yapmayan. Basbakan. Cikaramayip. Muhalefet hukumetleri kuranlari. Ekmek kuyruklari ogrenirdin. Ama beyin. Lazim nun icin oda sense yok
+1 yılAynen, bende gençliğimden ve okul yıllarında beri tek Erdoğan'ı tanıdım. Başka bir siyasetçi yoktu. Adam tek partili dönemi yaşattı Türkiye'ye.. Ama babamların zamanında da Chp'li tek partili dönemi defalarca halka yaşatmış. Kenan Evren önce de sonra da.. Özal'ın bitişiyle de Erdoğan çıkageldi.
Bu böyle gidecek. Henüz erken.. Enflasyon %77 lere çıkacak. Onu bekleyin. Yani sadece 4 tane portakal 1 kilo sayılıyor, fiyatı da o enflasyon ile 60 tl olacak.
00 Yorumla
+1 yılBundan önce sefillik diz boyu idi kabile ülkesi gibiydi Türkiye. Un yag şeker cay yoktu kuyruklar olurdu paran olsada alamazdin. İstanbul'da su yoktu tankerler su getirirdi mahalleli elinde bidonlarla kuyruğa girerdi su almak için. Rezalet ti her şey. Araştırabilirsiniz
012 Yorumla- +1 yıl
Bak beyinsiz kardeşim hiç bir zaman Türkiye bu dönemdeki gibi varlık içinde yokluğu yaşamadı istersen sen araştır. Eskiden Amerika bize ambargo uygulamıştı o yüzden ürün gelmiyordu. Yağ şeker bilmem ne yoktu. Ama gelince millet yeterince alıyordu. Onlarda bir daha ki gelene kadar yetiyordu. Benim güzel ülkem hiç bir zaman susuz kalmadı uydurma. Çünkü o dönemlerde faturalara harcadığının iki katı vergi gelmiyordu.
- +1 yıl
Acıttık sizi saglam k. yduk ki her yerde hakaret ediyor insan takliti yapmıyorsunuz. Ülkede demokrasi var seçilmiş hükümete saygı duymalsnz hak hukuk adalet demokrasi söylemleriniz samimi ise. Seninle konuşmaya değmez çünkü dünkü çocuksun AKP den öncesini görmediğin için ke Mal ve saz ekibini bilmiyorsun. Bırak ülke yönetmeyi kendi aralarında anlaşamıyor anlaşamaz o tipler. Lakin artık bu bizi bağlamıyor sandığa gömdük CHPkk yı ve bitti
- +1 yıl
Akp sizin bizden olmayan millete vatandaşlık vermeseydi bu sefer nah kazanırdıniz ben CHPliyim demedim ki bu hükümeti sevmiyorum senin Erdoğan'ın bizden olmayan bir sürü insanı benim ülkeme bize sormadan doldurdu Tansu Çiller döneminde biten şehitleri Erdoğan geldikten sonra sınır kapılarını açtığı için bir sürü teröristi içimize soktu her yıl bir dünya şehit verdik hala veriyoruz ki artık söylenmiyor şehitler bile siz hala konunun AKP Erdoğan Kılıçdaroğlu Bilmem ne olarak değerlendiriyorsun bu durumumuzdan memnun olacak kadar vicdansız olamazsınız ya imkansız.
- +1 yıl
Seçim kaybetme rekoru kıran bir adayı destekleyen at gözlüklü zihniyet. Çok acıttık biliyorum ama ötede bayıl. AKP den önce çocuklar yırtık ayakkabı ile okula gider kitap defter alamazdi. Rahmetli Savaş ay ke Mal kilicttaroglu ile bir röportaj yapmıştı onu izle 😁😁😁 YouTube a yaz çıkar. Hdp pkk desteği olmasa siz bir hiç siniz. elinde şehit kanı olanların vereceği oy için ne hallere düştü Atatürk'ün partisi yazık gerçekten. Şimdi git ötede havla uğraşamam k. oyduk mu k. oyduk gerisi sizin sorununuz 😁😁😁
- +1 yıl
Yürü git işine çok Fox haber izleyen tiplerdensin belliki. Yok oluyormusuz saftirik. seni Fox haber izle sen. Boş beleş bilgisiz cahil seçim günü bile kandırdı Fox haber sizi bütün kanallarda Reis önde iken sadece Fox habere göre ke Mal önde idi. Bunu bile sorgulamadiniz. Yalan yanlış haberler izleyip g. tten uydurma elementler ile safsaf konuşuyorsunuz. Yazma yeter koyduk. birkere git beş yıl sonra gel. Engelliyorum seni uğraşamam pkk ile işbirliği yapanlar ağzıyla kuş tutsa Türk lideri olamaz bunu bir idrak edin
- +1 yıl
Ozellikle yetmisli. Yillari. Yasamamis. Bu kardesimiz... Ekmek kuyruklari.. Sana yag kuyruklari bile vardi.. Sana yag? Her sey. Kuyruk, tu. Kardesimiz. Geceden. Ekmek. Kuyruguna. girmedigi. icin. Gecmisi. Harika.
Otomobil. Ucak. Yapmis. bu. Hukumetin. kiymetini. bilmiyor.. Ben. Yurt disindayim. Eskiyi bilenler bilir Hava Alaina. Gitmek. Ancak. Taksiyle. ve. Cok pahaliydi.. simdi. Atla metroya. " Hava Alani dugmesine bas yeter.. Arkadasa. Gore bu kolayligi eski hukumetler yapti. saniyor - +1 yıl
Ne diyorsun sen ya gel burada yaşa o zaman eskiden ne güzel taksiye binebiliyorduk şimdi taksiye binemiyoruz biniş bile 30 liradan başlıyor bir yere gitmek taksi ile 200 lira eskiden öyle miydi yağ yoktu ama yok olduğu için değil Amerika bize ambargo koyduğu için ürün gelmiyordu alamamazliktan değil şimdi ben Markette çalışıyorum insanlar varda alamıyorlar 70 li yıllarda özgürdük ülkem Türklere aitti şimdi her taraf Afgan Suriyeli dolu onur kalmadı Dünya bizimle dalga geçiyor önceden gurur duyuyordu dünya basınında Türkiye battı diye haberler çıkıyor o yıllarda koca bir dünya ile baş edebilirsiniz ama bir Türk ile asla deniliyordu biz burada yok oluyoruz şu an bu pahalılık Da neyi kimi savunuyorsunuz ya siz neden bu kadar aptalsıniz ya ne biçim Türksünüz siz onurunuz gururumuz nerde satıldığımzi görmeyecek kadar kör mü oldunuz
- +1 yıl
Sende koyun gibi ATV izle hani bu soğan olmuş on lira iken ATV'de 2 lira denileni esnaf kan ağlarken güllük gülistanlık gibi uydurma haberleri izle koyun gibi tek yöne gidin olur mu ayrıca ben haber izlemiyorum siz gibi a habermiş Fox star hiç birine güvenmiyorum beni kendinle karıştırma internetten takip ediyorum Türkiye batıyor soğan on lira patates bizim markette hatta her Markette 18 lira kayısı Türkiye gibi bir yerde 30 lira alım gücü bitmiş 4 mevsim yaşanan ülkemde tarım bitmiş koyun gibi yaşayın inşallah daha beter okursunuz inşallah bir Arap gelir sizi evinizden ülkemizden atar o kadara doğru gidiyoruz çünkü inşallah Ama siz bunlar olsa bile o kadar koyun o kadar canım olmuşsunuz ki hala reis dersiniz geçen sene bana oy verin ekonomi düzelsin diyen Tayyip ya şu an ekonomi yerlerde zam verdi her şey ateş pahası herşeye de bir o kadar zam geldi inşallah daha beter olursunuz.
- +1 yıl
Eskiden taksiye biniyoruz dediğin nekadar eski acaba 😁 iki yıldır ekonomik kriz var ülkede. Bu krizler AKP den once de oluyordu kriz olmadan yokluk vardi kriz olunca sen düşün rezaleti. Neymiş taksiye binemiyormus 😁 hayalleriniz istekleriniz bile lux bugün. Eminim bu yazdıklarını aypon bilmem kaç ile yazıyorsun dur.
- +1 yıl
Eskiden. Mecburen taksiyle biniyorduk... Yesilkoy Hava Alani a gitmek icin Taksi bul uzak oldugu icin.. Kanini. Emsinlerdi... Simdi. Hava. Alanina Metro Var.. Sadece. Havalimani. Dugmesine bas yeter. Ama yukaridaki Arkadasa icin bu hizmet onemli degil. Taksiyle. Uzun you diye. Yuzlerce lira. Daha. Kolaydi. Sanki... Hizmetten. Anlamayanlara. Ne desen bos.. Birak. Oyle yasasinlar.. Bu Bir Cobra. Kuralidir
- +1 yıl
@ShelbyCobra anlamazlar kardeşim CHPkk zihniyetine anlatamazsn netice ortada beş yıl sonra bakarız şimdi bunlara cevap vermeye bile gerenk yok 😁
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
12Cevap
- Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet maalesef geriye doğru gidiyor ülke
00 Yorumla
+1 yılGelişmekte olan ve coğrafi olarak eşsiz bir ülke olmamıza rağmen hala 50 yıl geride olduğumuzu düşünüyorum. ve hala gelen şu mülteci denilen vatansız p*ç kuruları yüzünden daha da geriliyoruz. her yönden hemde.
07 Yorumla- +1 yıl
Adil ve dürüst bir seçim değildi. bildiğim şeyler var ama neyse şafak operasyonu ile göz altı istemiyorum :D teşekkür ederim bu arada
- +1 yıl
Yok öyle değil aslında :D neyse böyle bilmeleri istendi hepsi bu oğan muhabbetide tahmin edilecek bir şey değil.
- +1 yıl
Hukumet, in. Her turlu. hizmeti yaptigi I. dusunurken.. ve yaptilarda. Bunu. gordum. Yasadim. Gecmisteki. Tum. Kuyruklari. Pislikleri. bildigim. icin. Tum hizmetleri
HELAL. OLSUN. Diyorum.. Ama. Su. Multeci denilen. Serefsiz. Vatandaslari.. almalarini asla. Kabul etmiyorum.. HARAM. OLSUN. Onlara verdikleri. Turk vatandaslarinin. Haklari. Tamamen. HARAM. OLSUN bizim. Gariplerimizin. Haklari.. - +1 yıl
@ShelbyCobra dayı zaten iyiye iyi kötüye kötü dediğimiz zaman insanız. evet bende 33 yaşındayım bir şeyleri gördüm geçirdim ama hiç bir mantıklı açıklama yok ki bu şerefsizleri ülkemize soksunlar.
- +1 yıl
Ben yurt disindayim... yurt disindayim ulkeler. Senden. ilk basta saglik raporu istiyor.. hemen isteginin sehre gidebilirsin diye salmiyor!!! Oturum. Icin. Bin tane start kosuyor. Bulamazsan. Turkiyeye. Geri postaliyorlar!!! Bizim ulke. Ne yapiyor? Adam. Covid-19. Mi. Aids, li mi Katil mi hirsiz mi sormadan. Aliyor ve. Bunu muslumanlikla. acikliyor... Sevaptir.. Ayagi.. peki bu ipsiz Sapsiz Surileri almak sevapsa. Niye. SUUDI. ARABISTAN. 15 MILYON. SURI. ALMIYOR!!! Cunku onlar Akilli musluman. Bakamayacagin. Suriyi al. Ona kendi Vatandasi in hakkimiz ver.. Suudiler Akilli musluman. Biz degiliz.. Turk halkinin hakkini. Surilere sevap diye veriririz.. Ama. HARAM. Olsun.. Adamlar. Suriyede bile ev yapiyoruz.. Sen. Once. Depremzedeleri dusun. Onlara ev yap!!!
+1 yılya biz 90 la yillarida biliyoruz anca 2000 li bebeleri kandirirsin
01 Yorumla
+1 yılEkonomi kötü de 90'lı yıllardaki alım gücü şu ankinden yüksek değildi ki
04 Yorumla- +1 yıl
Okuyabilirsin
- +1 yıl
Tansy Filler zamaninda. Solar Bir gunde 600 to, den. 1700 tl, ye cikmisti.. Kafayi yiyenler intihar edenlerin. sayisi. o kadar Coktu ki.. birde. Ben 600. dedigim tl. 6.000.000, du. artinca Bir gunde 1.700.000 Olmustu... Sifirlara bakin. Daha bunlari bile bilmiyorlar
- Gündem konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılGeriye gitme değil. Araplaştırma, fakirleştirmeye gidiyoruz hem de emin adımlarla. 👍🏻
014 Yorumla- +1 yıl
Ülkem için çok üzülüyorum. İnsanlar çok çok mutluydu eskiden.
- +1 yıl
Hemde nasıl güzeldi. 👍🏻 artık tüm değerler değişti. Mutlu bir yüz göremiyorum yolda. Simit 10 lira olur mu yaa. 2 Çocuğuna hamburger al ayranı ile. 250 - 300 lira. Ne diyeceksin ki çocuğa param yok alamıyorum mu diyeceksin? Görüyorum McDonald's da bir sürü gençlik önlerinde 10 liralık kahve ve bir paket sigara sadece.. biz yine de çok iyimişiz yaa eskiden.. manava gidio bir kasa çilek , bir kasa kayısı, 3 - 4 karpuz alıp divanın altına koyardık o karpuzları. 👍🏻
- +1 yıl
Allaha dua ediyorum hep. Yağ kuyrukları , et kuyrukları yine olsa da gidip alabilse insanlar mutlu mutlu. İçi boş suni şişirilmiş 180 - 200 gram ekmekten günde 10 tane alanlar var çocukları aç kalmasın diye. 60 lira günde yani. 👍🏻
- +1 yıl
İnşallah ama bunlar olsa bile hala AKP diyenler olur. En çok üzüldüm Mustafa Kemal Atatürk'ün haklı çıkması yerine Aziz Nesinin haklı çıkması. Ben başka biri gelirse daha iyi olur demiyorum başka biri gelirse bu kadar kötü olmaz diyorum ya vatanından bu kadar nefret eden bir cumhurbaşkanı gelmedi bu ülkeye
- +1 yıl
Daha da kötüye de gidecek belki de. Allah sonumuzu hayır etsin. 👍🏻 Gelir yoksa halka dağıtabilecek bi şeyde olamaz ki.
- +1 yıl
İçmeyeceğiz tabii ki. 👍👍 önemli olan zaruri ihtiyaçlar et , ekmek, doğal gaz, sebze, meyve, süt gibi şeylerin tamamen düşmesi. Maaş yükselemediğine göre, bunların yarıdan da aşağıya inmesi önemli.
- +1 yıl
Eski durumu anarsiyi. Ekmek su yag yup. Kuyruklari I yasamis ve gormus biri olarak. HELAL. OLSUN. Su anki hukumete... AMA.. ne idugu belli olmayan. Hasta mi katil mi bilinmeyen.. adileri. serefsizleri ulkeye doldurup. Turk halkinin. Halkinin onlara bedavadan. Multecilere harcadiklari. Her kurusta. HARAM. OLSUN.. Hic Bir zaman HELAL. Etmeyecegiz..
- +1 yıl
Eskiden. Paran olsada bulamiyordun... Sadece. Kuyrukta beklemek. Basitligi yoktu. Cunku. Bulamiyordun ki. kuyruga giresin... Ne guzel. Hersey vardi da. Hemen. Kuyruga grip alabiliyordun? Ne demisler yasamayan bilemez..
- +1 yıl
Yukarida. Fikirlerinizi okudum. Sizinle ayni fikirde. degildim... ama..."Araplastirma. Fakirlestirmeye. gidiyorum hemde emin. adimlarla". Fikrine. kayilmamak elde Degil. Tek kelime.. Dogru..
- +1 yıl
Ya canım diyeceğim sizin gibi zihniyetlere artık hakaret etmeden yaşanmıyor ama ya sen o dönemlerde yaşadığına emin misin o dönemlerde Amerika bize ambargo kymuştu ürün yoktu ürün gelmiyordu ama gelince insanlar kuyeuk oluyordu çünkü herkesin cebinde fazla fazla para vardı ekonomi gayet iyiydi fazla fazla alıyordu bir dahaki gelişe kadar yetiyordu kuyruk sebebi ise insanlar uzun süre ürün bulamadığı için almak için kuyruk vardı eskiden vardı ki insanlar almak için kuyruğa gitmiyordu şimdi ne kuyrukları var ucuzluk kuyrukları bedava yiyecek giyecek kuyrukları ne konuşuyorsun sen ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu hükümete kurban ol sen. Beğenmeyen S olup Ermenistan a gidebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeriye giden ülke olduğunu düşünmekten öte bilimsel verilerlede desteklenen bir şey
00 YorumlaTitanic gibi batiyoz mu diyosun
02 Yorumla- Gündem konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılben diyorum
10 Yorumla
+1 yılKılıçdar istifa
00 YorumlaKesinlikle evet
00 Yorumla- Gündem konusunda 772 cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem