Şu Erdoğana biri büyüklerin kavgasına karışmamayı öğretmemiş belli
Putinin sandık hırsızından yardım kabul ede bileceğini nasıl düşünmüş ola bilirki?
Şu Erdoğana biri büyüklerin kavgasına karışmamayı öğretmemiş belli
Putinin sandık hırsızından yardım kabul ede bileceğini nasıl düşünmüş ola bilirki?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Devletler arası ilişkileri şahıslar arası ilişkiler gibi görmeyin. Biz zamanında Güney Kore'ye yardım edip asker gönderdiğimiz için şu an NATO'dayız. Yoksa kim bizi NATO'ya alırdı
Edemez. Putin zaten herşeye sahip ki... Belki hükümetten düşerse, sığınma desteği sunarak, vanger'e karşı korur.
Dikdatorler birbirlerini korurlar heo çünkü varlıklarını devam ettirmek icjn
Dikdatörler mi KK gibi mi 🤣
Hadi birader boş yapma g. Kıllariyla işimiz uok bizim
Bizim hiç yok sen rahat ol ama öyle birşeyle suçla ki aynaya bakınca karşılığı olmasın
Tabi yok ilerde feto gibi olacak sonunuz erdiganin evi tuvalet olacak haberin olsun
Tabi fetocuları listelerden baş aday göstererek değil mi :D
Sizi aday bile göstermezler hapislerde ya curuyeceksizni ya da suruneceksibiz
Heh şöyle içindeki kini nefreti kus buna her seçim ihtiyacımız var. Hemde daha fazlasına her koşulda seçim kazanabilelim
Tabi fetida kazanmıştı çok güçlüydü bak ne oldu sonunuz bu işte istediginiz kadar kazanın hadi
Biz kazanmıyoruz ki siz kazandırıyorsunuz olan bu :D
Öyle ya da böyle sonuçta sonunuz belli sizin
21 senedir belli doğru :D
Senesi çok önemli değil merak etme
Sen merak etme daha nice senelere
Bakalım
Hacı Hacıyı mekkede
hoca hocayı tekkede
it iti dakkada bulur
Niye gizli yazdın korktun mu Erdoğana hırsız dediğin için biraz yürekli ol
Siyasi ve Stratejik Düşünme kabileti resmen yerleri yalıyor. Birileri sana bir tarafıyla gülmesin istiyorsan soruyu kaldır Derim :D
Sen kimsin la erdogana kariscan o dunya lideri , he halk ya***** yemis umrunda degil
Pabucumun lideri💩💩💩💩💩💩💩
Kes kes o dunya lideri , kirami odeyemiyorum ama bi telefonla adam savasi durdurdu
Yeyin birbirinizi dingiller
Hele soru soran gizli üye kininde boğul 😊
uc kurusluk olmayan beyninle devlet islerine yorum yapma
Dusunmus işte
Yardım değil o, yalamak.
Küçük beynini yorma sen bu konulara