Selamlar... Buna 250 bin dolar vermeleri... Korkutucu gerçekten.

Selamlar... Buna 250 bin dolar vermeleri... Korkutucu gerçekten.
Zengin şımarıklığı diye düşünüyorum. Özellikle 6 metrekarelik küçücük alanda, dediğin gibi 250 bin dolar verip üstelik, sıkışık halde bu olaya meyletmek resmen tatminsizlik. Pakistanlı çok zengin bir iş adamı ve oğlu da bu kapsüldeymis. Ülkesi yoksulluğun pençesinde iken bu durum ise ayrı bir vaka.. Yine de empati yapıp çok üzüldüm. İnsanız sonuçta.
bende o enkazı görmek isterdim ama göreceksem de tüm hesaplamaları yaparak giderim oksijenin tükeneceğini hesaplamış olabilirlerdi, düşüncesi bile korkunç
Bir şey düşünmüyorum çünkü haber ya da konu hakkında tam bilgim yok maalesef ama kötü bir olay tabi ki de ben o enkazı görmek için gitmezdim o kadar çünkü tehlikeli bir şey ayrıca kötü bir olay olduğu için de gezmek için bile gitmezdim.
Zaten titanik enkazına bu deniz altı ile ulaşmaları saçma. Bu zamana kadar o enkaza ulaşan ve foto alınan insansız denizaltı araçları oldu. İnsan denizin 100 km altına inemez. O basınca dayanacak bir teknolojik alet yok.
Cevap
12Cevap
Ama ben olsam ben de giderdim. Oksijen konusu biraz ürpertici olsa dahi Titanik için bunu yapardım 😐
Ama denizaltı aracı ile gitmektense dalış ekibi ile oraya gitmek daha mantıklı, ayrıca daha zevkli olur bence.
250 bin dolar verdiler ölümleri icin cok yazik..
bu 5 adam ölümü göze aldilar gittiler cok korkunc
Allah yardimcilari olsn
Her şeyin olay yerine gidilmemesi gerektiğini düşündüm 😬
Yemin ediyorum Üstüne para verseler yine gitmezdim
Dramatik bir son olmuş batmış gitmiş gemi yaw görsen ne olacak sanki
Denizaltı parçalara ayrılmış ve insanlar vefat etmiş
Üzücü bir olay tabi, ama onlarda Titanic oldu şimdi. Bul bulabilirsen şimdi kayıpları.
Kimse kusura bakmasın ama enayilik
Bunun da filmini çekerler yakında 🎬🎥
Tahtalı köy bileti almışlar.
Fazla merakın sonuçları
Ölsünler mq gavurları umurumda değil
Çok üzücü ve korkunç bir durum
şımarıklık
çok dramatik olmuş bravo
Çok lazımmışmis demekki
çoktan öldüler bence
Üzücü : (
Beter olsunlar