Ateist de olsa Müslüman da olsa eşcinselliğe ve propagandasına karşı çıkmak ortak paye olmalı, toplum bu tip tehlikelerden korunmalıdır.
Doğru mu düşünüyorum?
Ateist de olsa Müslüman da olsa eşcinselliğe ve propagandasına karşı çıkmak ortak paye olmalı, toplum bu tip tehlikelerden korunmalıdır.
Doğru mu düşünüyorum?
Bunlarda sonra lgbt sempatizanlığı yapabilecekler mi merak ediyorum
Aynen öyle.
Çocuklara propaganda yapıyorlar
Toplumlar için en tehlikeli şey budur
İsteyen istediği hayatı yaşasın ya. Al ben de ne erkek, ne de kız olmak istiyorum. Tamamiyle cinsiyetsiz biri olduğumu ilan ediyorum. Ne olacak şimdi, suç mu işledim ben. Birilerine zarar mı verdim. Bırakın insanlar nasıl yaşamak istiyorsa yaşasın bu hayatı. Kimse kimseye tecavüz etmiyor sonuçta.
Sen özgürsün.
Ben bunun propagandasının yapılmasına tepki gösteriyorum.
Yoksa istediğini yaparsın tabiki
Yani şimdi kimse kimseye gay ol, lezbiyen ol diyemez ama olan kişiler haklarını savunabilir. Mesela resmi evlilik gelebilir.
@Zondor Bireysel olarak istediğini yapsın
Bize ne birinin hayat tarzından. Propagandası bir aktivizm hareketi. Toplumda yok hükmündeler kabul edilmiyorlar çünkü. Bazı hakları olması için propaganda yapacaklar
Cevap
7Cevap
Kesinlikle. Hepsi çocuklara kötü örnek ve sapkın tipler.
@Zondor klavye başından delikanlılık yapma. Medyadan duyduğun kadarıyla burada poz verme. Gelip görmediğin yaşamadığını yer için boş konuşma. Hamasin katlettiği Yahudi çocukların kaçını gördün? Göremezsin çünkü sana görmek gereken kadarını servis ediyorlar. Sen de burada bu kadarlık konuşuyorsun. Filistinli çocukların İsrael askerleri ile top oynamayı sevdiğini, askerlerin onlara oyuncak dağıttığını, ama bir babanın 6 yaşındaki çocuğun eline taş verip askere attır aya çalıştığını, çocuğun askerin yanına kadar geldiğini ve askerin taşı elinden alarak ona sarıldığını gördün mü? Ben bizzat şahit oldum ve İspatlarim da var. Müslüman kardeşlerinin camide ramazan günü mescidi aksa da futbol oynadığını ve camiye havai fişeklerle hazırlıkli geldiğini biliyor musun? Ben yakından gördüm e daha neler neler. O yüzden İç yüzünü bilmediğin şeyler için boş boş konuşma.
Kesinlikle aynı düşünüyorum. Emeğine sağlık. Toplumları zehirliyorlar. Biz bireylerin özgürlüğünü kısmıyoruz. Biz topluma yanlış algıların empoze edilmesine karşı çıkıyoruz.
dogru dusunuyorsun. dogustanmis hadi ordan kac arastirma yapildi hormonel degil ruhsal bir durum. hadi kapali kapilar ardinda ne halt yersen ye ama cikip bu normal diye bagirip genclerin aklini bulandirma.
Propagandası yapılmamalı kesinlikle. Gitsinler kendileri takılsınlar istedikleri gibi
Kesinlikle oyle. Escinsellik nufus azaltma programidir.
Nüfus azaltılmalı ama bu şekilde değil. Ancak Hint alt kıtasında ve Nijerya'da filan nüfus azaltılmalı. Orada da kıtlığa sebep olduğu için.
Kesinlikle herkes buna karşı çıkmalı. Herkes Türkiye'de olmaz sanıyor ama hayır şu anda eğilimler çok fazla
Normalleştirmeyi bıraksınlar. Bakacak olursan zararsızlar ama empati yaparsan tam tersi oluyor.
Onlar birey olarak zararsız.
Lobileri zararlı
Manipule propaganda gibi şeylere karşıyım ama eşcinselliğe karşı bir tavrım yok. Kimsenin içinde ne yasadığını bilemem.
Yani bireye kimse bir sey demez
Başkaları ve hayatları sizi ilgilendirmesin herkes önünden yesin
Bizim gözümüze soktukları için ilgilendiriyor
@Zondor Ne alaka? Bireyler değil lobiler tehlikelidir
Toplumun ahlakı kesinlikle korunmalıdır.
Escinselleroruspudur...
Ne gibi bir tehlije saçıyoruz acaba
@Zondor beyinsizmalahmak öğrende gel diyor lgbtnin içinde insanla hayvanın evlenmeside var www.google.com/.../suleyman-soylu-lgbtqnun-icerisinde-insanla-hayvanin-evlenmesi-de-var-2076173&ved=2ahUKEwjclZfH687_AhXQjqQKHeprDaMQFnoECA0QAQ&usg=AOvVaw2H8mndSkWI1_cX6zEmxwtZ
Size ne milletten
O zaman pedofil olanlar da size ne desin ya da negrofili, zoofili filan olanlar? Ya da tacizcilerden size ne?
Ediyor
Herkesi
Birey olarak laf etmiyorum ki.
Lobilerine ve propagandalarına laf ediyorum
İnsanların özgürlüklerine pranga vuruyorlar.
Kitleleri köleleştiriyorlar.
Bireyler suçlu değil lobiler, medyalar, bunları finanse edenler suçlu.
Cinsiyetleri öldürmek istiyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?