Gizli Üye(18-24)+1 yılKnks şimdi git sıç amnk bu ne saçma soru
Madem ailenden gizliyorsun niye dinsizsin bu kadar mı korkaksınız ve o kıza gelince evlendikten sonra senin dinsiz olduğunu öğrenirse nikah düşer dinimiz islama göre
O yüzden arada belediye nikahı dışında hiç bir şey olmaz seni kolaylıkla boşar ki zaten nikah düşmüş kimsede karşı çıkmaz bu duruma olan hem o kıza hem sana olur.06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSorun sendeyse problem beni alakadaretmez.
Cevap sahibi+1 yıl@asynet sen önce bir düzgün konuşmayı öğren ironi yapacam diye zekandan olmuşsun bir şey demiyorum😃😃
Cevap sahibi+1 yılDinsiz insan nankör dür o yüzden onu yaradana saygısı olmayanın kimseye olmaz hadi eyw
En İyi Cevaplar
olmaz kanka açiklaman daha iyi sen onunla evlene bilirsin ama onu kendi yoldundan saptırmış olrsun. ama o senle evlenemez dini gereği ve evlilik resmi olsa bile geçersiz sayılır. olan ona olur sonra
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılBence karşı taraf her ne kadar anlayışlı olduğunu iddia etse bile bir noktada anlaşmazlık çıkıyor farklı dini görüşler olunca.
11 Yorumla
+1 yılislam ırkçı faşist bir dindir asla müslümanla evlenme
27 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
tevbe/28 diyor ki kuranda müslüman olmayanlar pisliktir bende diyorum ki kuranı kerim pisliktir hz. muhammed pisliktir hadi bakalım
- +1 yıl
kendi adima soyleyeyim. Musluman olmayan bir erkekle konusmam evlenmek nedir. Musluman muslumanla olmali. Allaha inanmiyorsan musluman Allaha inanan biriyle olma kendine uygun biriyle ol. Ben Allaha inanmayanlari da anlamiyorum ayrica
167 Yorumla- +1 yıl
ırkçı terörist müslüman
- +1 yıl
Bu ırkçılık değil cahillik.
- +1 yıl
@Blackkpearl0 bana mi soyluyorsunuz
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
@Blackkpearl0 neresi cahillik? musluman muslumanla ola bilir. kendisi Allaha inanmayanla olamiyorum diyor ben de olma diyorum. zaten ben de Allaha inanmayanla olamam. cahil sensin
- +1 yıl
Yaptığım araştırmalardan yola çıkarak semavi dinlerin genel olarak mantıklı olduğunu düşünmüyorum ben fakat her daim insanlara ve görüşlerine saygı duyuyorum size de böylesini öneririm.
- +1 yıl
tevbe/28 diyor ki kuranda müslüman olmayanlar pisliktir bende diyorum ki kuranı kerim pisliktir hz. muhammed pisliktir hadi bakalım
- +1 yıl
Merak etme kimse kimseye meraklı değil zaten
- +1 yıl
@Blackkpearl0 ben sadece olmam olamam diyorum cunki anlasamayiz diye dusunuyorum bu kadar
- +1 yıl
herkes senin gibi düşünmek zorunda mı acher senin gibi düşünmeyen herkes pislik mi? işte ırkçılık işte faşizm işte teröristlik
- +1 yıl
Yukarıdaki arkadaşın sergilediği tutumu ayrıca desteklemiyorum
- +1 yıl
@Blackkpearl0 bana pislik diyene pislik demek yanlış mı?
- +1 yıl
@AkılBilimEmpati terörist türevi söylemler pekte hoş değil sanki?
- +1 yıl
olamaz neden çünkü kendi gibi düşünmeyenleri kendine düşman olarak görüyor işte görüyorsunuz ırkçılığı konuşarak sorunlarını meselelerini çözemeyecek kadar düşük zekalı aynı zamanda
- +1 yıl
Acher ateizmde insan eti yemek ya da müslüman bireyleri vahşice katletmek gibi ilkeler varda haberimiz mi yok? Ne bu düşmanlık, anlayamadım...
- +1 yıl
islam terör dinidir bu dine mensup olan herkes teröristtir sadece bazıları terör örgütüne mensup olduklarının farkında değil açalım bakalım kurana bakalım hadislere terör eylemleri emreden maddelere ayetlere
- +1 yıl
@AkılBilimEmpati ben kimseye pislik falan demedim bu bir. ikincisi ben sadece ayri dinden olanlari ve ya biri musluman biri ateist olanlarin birlikde olamayacagini dusunuyorum. kendi adima olamam ben atesitle ve ya musluman olmayanla. sevgililik yapamam. evlilik yapamam bu kadar. sen ateistsen ve ya baska dindensen onunla olursun ne terorist ne pislik hepsi sensin. git isine
- +1 yıl
Bir kaç yıl öncesine kadar birçok cinayeti Satanistlerin üzerine yıkıp toplumdan dışlıyordunuz. Şimdi onlara da saygı duymaya başladınız demek, garip.
- +1 yıl
sen pislik demiyorsun ancak kuranda geçen tevbe/28 buna inanıyorsun ve doğru diyorsun yani aslında sen müslüman olmayanlara pislik demiş oluyorsun kurana iman ederek kaldı ki müslüman olmayanla yapamam diyorsun neden yapamayacakmışsın? ben mesele müslümanla yapamam diyorum çünkü müslümanlar cahildir sahtekardır kahpedir teröristtir çocuk tecavüzcülüğünü desteklerler ırkçıdırlar müslüman olmayanları kendilerine düşman olarak görürler
- +1 yıl
@AkılBilimEmpati bence yanlış bir düşünce biçimi bu. Ayrıca dedikelerinizi kanıtlayan bir ayet ya da hadisle karşılaşmadım. Gerçi çoğu hadisin değiştirildiği vs. söyleniyor ama neyse
- +1 yıl
kuranı 2 defa okumuş ama poposuyla okumuş hiçbişey anlamamış :D
- +1 yıl
tevbe/29 bu yeterli
- +1 yıl
Acher sana bir haberim var: Yaratıcı kabul etmeyen dinler var.
- +1 yıl
@AkılBilimEmpati arkadasim yuru git isine. seytanmisin nesin/Kurandan haberin yok ordan burdan bir seyler duymussun gelip bos konusuyorsun. Cahil sensin. aklin olsaydi zaten boyle konusmazdin. artik haddini asdin sen. kendine gel pislik demedim. ama sen sadece pisliksin emin ol. digerlerinin en azi saygisi var hadi bakalim
- +1 yıl
çocuk tecavüzcülerinin dinine saygı duymam ben hz. muhammed 9 yaşındayken ayşeye tecavüz etmedi mi
- +1 yıl
Ben burada önemsenme potansiyeli taşıyan bir sohbet göremiyorum. Karşılıklı saygı yok, asılsız bilgilerle dolu vs.
- +1 yıl
@Blackkpearl0 ne diyorsunuz siz? ne bos konusuyorsunuz? ilk once ben onu bunu bilmem. teroristmis neymis. Teroristler saldirir kotuluktur yani. Musluman Allaha inanan kalben inanan boyle seyler yapmaz. Ay o oyleymiste muslumanmista. falan filan. bos isler bunlar. Allaha inanan musluman olan zaten islam dinindendir. Terorist musluman olamaz. Kendisine musluman diye bilir ama o is oyle olmaz. Islamda gitt insanlari oldur saldir cocuklari oldur mu var? Kafaniz nerde? Ben Allaha inaniyorum ve islama inaniyorum. Muslumanim. Bu kadar
- +1 yıl
hz. muhammed arabistanda teröristbaşıydı uhud ve hendek savaşı hariç onlarca savaş yaptı hepsinde de müslümanlar durup dururken sağa sola saldırıp teröristlik yaptı
- +1 yıl
@Blackkpearl0 ben kimseye dusmanlik yapmiyorum. ateist briyile anlasamam diyorum anlamiyormusunuz? zor mu anlamak? ateist olan biri iyi ola bilir kotu ola bilir bu insanlik. Ama ben olamam Allaha inanmayan biriyle bu kadar ya
- +1 yıl
@pisi-cik2 çok doğru ya dayanmıyorum Sokrates misali biraz aydınlansın millet diye uğraşıyorum sinir hastası olacağım en sonunda
- +1 yıl
Acher Allah'a inanan müslüman olur cümlesinde bir mantık bulamadım ben ve boş konuştuğumu düşünüyorsanız biraz da aynaya bakın derim. Özeleştiri önemli!
- +1 yıl
Bu arada terörist olma gibi saçmalıkları desteklemediğimi belirtmiştim fikkat ederseniz.
- +1 yıl
islam dini şu anda dünyadaki en tehlikeli terör örgütüdür dünyadaki en büyük tehlikedir bu tehlike eskiden komunizmdi yıkıldı şu an dünyayı tehdit eden en büyük tehlike islam dini
- +1 yıl
@Blackkpearl0 ışidin fetönün ve diğer bütün islami terör örgütlerinin yaptığı teröristliklerin hepsinin kaynağı kurandaki ayetler ve hadislerdir terörleri bu ayetlere dayanarak yaparlar
- +1 yıl
Evet, bu insanlar (!) müslüman olduklarını ve Islam dinini örnek aldıkları konusunda bahaneler bulmaktadır doğru. Fakat dedikleriniz çok mantıksız. Devlet yönetiminde dahi din adı altında dönen işleri tarih boyunca takip etmişsinizdir. Neyse fazla detaya girip geleceğimi çürütmek istemem.
- +1 yıl
@Blackkpearl0 onlar asıl gerçek müslüman ve gerçekten islamı yaşayan insanlar işte hz. muhammedin hayatını ve yaptıklarını okuduğunuz zaman ayet ve hadisleri araştırdığınız zaman o terör örgütlerinin gerçekten islamı hakkıyla yaşadığını görebilirsiniz
- +1 yıl
@Blackkpearl0 Allaha inanan hiristian da ola bilir baska dinden de. Bu ayri. Ama muslumanlara terorist diyemezsiniz! Diyemezsiniz ya. Sayginiz var ise zaten diyemezsiniz. Bana terorden falan bahsedemezsiniz. Bu kadar. Sizin asil muslmana sayginiz yok ki alayci konusuyorsunuz ve ben soruya cevap verdim. Ben muslumanim ve muslumanla ola biliirm. Soruyu soran galiba musluman degil ve bence musluman biriyle anlasamaz. Bu kadar. Bana gelince ise ben ateistlerle ve ya baska dinden birileri ile anlasamam diye boyle soyledim ve arkasindayim. Gelip hepiniz kendinizi akilli sanip ne musluman oyle boyle cahil diyorsunuz? Hakkiniz mi var? Cahillik sizin fikirlerinizdir. Benim zaten ateist biriyle isim olmaz cunki anlasamam. Musluman olup anlasamadigim da ola bilir. Bu da gayet normal. Ama atesit ve ya baska dinden biriyle olamam. Bu kadar
- +1 yıl
Islam tarihi hakkında net konuşmak mümkün değil. Çünkü belli bir olay akışını yansıtan kısım hadislerde saklı. Fakat bu hadisler günümüze kadar çokca kez değiştirilmiş ve yenileri bile eklenmiş.
- +1 yıl
müslüman sanki müslümanla çok mu iyi anlaşıyor 5 müslümanı aynı odaya koy din konuştur 1 saat sonra hepsi kafasından ayrı bir mezhep kurar birbirlerini öldürmeye çalışırlar :D
- +1 yıl
@Blackkpearl0 kuran ve hadisler birbiriyle baya uyumlu
- +1 yıl
allaha inanmakmış sanarsın müslüman olmayan herkes allah yok diyor cahilin önde gideni ahahahha :D
- +1 yıl
Ya var ya cidden kafayı yiyeceğim galiba. Duvara karşı konuşsam daha çok şey değişir. Siz bozuk plak gibisiniz. Terör kısmını desteklemiyorum diye milyon kez belirttim. Alaycı tavır falan takındığım yok ayrıca. Cidden bir insan bu kadar dar görüşlü olabilir yahu. Verdiğiniz örnek din dahi zaten Islamın örnek alınarak oluşturulduğu iki karma dinden birisi. Biraz kitap okuyun bilgilenin diyeceğim ama bu saatten sonra biraz zor.
- +1 yıl
allah yok islamı ve kuranı muhammed uydurmuştur
- +1 yıl
@Blackkpearl0 kendini akilli mi zannedip yaziyorsun? banane terorden bahsettin bahsetmedin senden bana ne? asil sen kitap oku bence. tartisamam senin gibi cahillerle. Nereye konussam bos zaten. neyi konustugun bile belli degil. Ben gorusumu soyledim bu kadar.
- +1 yıl
Beni etiketleyip aynı şeyleri yazmandan malesef telepati kurma yeteneğim olmadığı için kendi üstüme alındım sadece. Bu arada böyle anonim platformlarda haddini aşan bir uslupla yazıp dışarıda milletin yanında ezilip kalman çok komik. Sana cahilliğin bol bol başbaşa kalmalar. Yazım kurallarını öğrendiğin zamanları dört gözle bekliyorum. Iyi geceler...
- +1 yıl
@Blackkpearl0 Ilk once Azerbaycanli oldugum icin turkce normal yazamam gayet normal. Ikincisi sen beni milletin yaninda gormedin laf olsun diye o agzini yorma. Haddini asan sensin. Haddini asani her halde cevabini vermem lazim. Ne kadar yazdim arkadaslar ben sadece baska dinden biriyle anlasamam bu kadar. Anladiginiz yok. Ayica kendi bir fikrin de yok. Ne konustugun fikrin belli bile degil. Oradan buradan bir iki laf oyrenip burada konusmana devam et basarilar dilerim. Knedini akilli goster. Hadi basarilar
- +1 yıl
Azerbaycan Türkü denilir diye biliyorum ilk olarak ve inan senden çok okumuşluğum vardır. Oradan buradan iki kelime öğrenip burada akıllı gözükmeye çalışıyorsun demene cevaben ben bilgim olmayan konuda susarım. Ayrıca islam dinine inanan herkese saygım vardır fakat karşılığını aldığım sürece. Hiç bir ateist ya da islamdan herhangi başka bir dine geçen insan bir sabah öylece uyanıp ben şuyum galiba demez. Bu çok uzun ve zor bir süreçtir. Çok araştırma ve çok bilgi ister. Tabi etrafta havalı gözüktüğünü sanarak ateistim diyen vardır onlar zaten cahil, lafım yok. En başından düzgünce görüşünüzü belirtmiş olsanız kimse zaten karşı çıkmazdı size.
- +1 yıl
@Blackkpearl0 Azerbaycan turku ve ya Azerbaycanli. Yani Azerbaycandanim diye yanlis yaza bilirim yazmak istedim. Bilgin yoksa susarsin susmassin kendi isin. Insanlarin nasil sureclerden gecip ateist olmasi zordur degildir bilemem bunu da. Kimseyi de kinamam. Kinasam basima da gele bilir. Ama benim kimseye ve ya her hangi dine saygisizligim olmadi! Duzgunce gorus ve s diyorsunuz, ilk basta yazdigima bakarsaniz anlarsiniz. Ben muslumanim ve baska dinden ve ya atesit olan biriyle olamam. Cunki anlasamam yazmistim. Arkadasa da onerdim ki musluman degilsen ve ya baska dindensen musluman biriyle anlasamazsin bence. Ben muslumanim ve olmam dedim. Bunda her hangi saygisizlik goremiyorum. Anlasamiyorum ateist deist ve s. Bundan dogal bir sey yok. Tabi musluman olup anlasamadigim da ola bilir. aBu da normal. Ama evlilik gibi ciddi bir konu varsa ateistle olamam Allahdan da karsima dininden donmeyen ve musluman olani istemisim her zaman kendim icin. Bence bu aciklama yeterince aydin. Yazim hatalarim olsa da bence anlasila bilir. Bu kadar fazla uzatmaya gerek yok. Iyii geceler.
- +1 yıl
@Blackkpearl0 +1111111
Gizli Üye(25-29)+1 yılDinsiz birini bul, inanmıyorsan zor anlaşırsınız
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNasıl bulamıyon, İzmire git kızların yarısı dinsiz ama onlarında çoğu cahil dinsiz o da sana zor gelebilir
Cevap sahibi+1 yılDiğer şehirlerde azdır veya gizlediği için zor bulursun, İzmirde ki kızların da çoğu kitap bile açmamış, seks ve içki güzel olduğu için dinsiz oluyor
erkek olduğun için çok sıkıntı değil
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılislam dininde musluman biri musluman biriyle evlenmek zorundadır. ha, evlene de bilir tabii ki.
00 YorumlaAnlaşamaz
10 Yorumla
+1 yılBize ne bundan. Ateist çok git evlen
00 Yorumla
+1 yılEvlenmez
00 Yorumla
+1 yılEvlenebilir
00 Yorumla
+1 yılTabiki evlene bilir.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!