Bu kişinin savunulacak bir tarafı yok. Ekmeği satmayabilir fakat müşteriye hakaret edemez kim ki? Ne hakla böyle söylüyor? Biz AKP'li bireyler gibi yanlış yapan birini de bizden olsa da savunmayız. Ben muhalif olarak söyledim CHP'li değilim.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Dalga mı gečiyorsun bunun arkasında durulacak ne var. Ben chpli veya muhalif köpeklere ekmek satmam dese bi akpli o zamanda niye sahip çıkmıyor diyecekmisin Zaten bu s, alaklığınız yuzunden secim kaybedip duruyorsunuz Siz oy alması gereken taraf biz koruması gereken taraf artik anlarsın
Bu adam akpartili olsa ve firindaki çocukta chp li olsa akpartili adam çocuğa bu seferde chp li diye ekmek vermese işte o dayının yanında tüm akpartililer olur. Belkide bu yüzden kazanan hep akparti birbirlerine okadar kenetlenmişlerki
Tam tersi biz sessiz çoğunluğuz sizse istekli azınlık bu söylem tanıdık geliyor olsa gerek seçim sonu hep bu yüzden şok etkisi oluyor sosyal medyaya gir dersin herkes muhalif secim bu geliyor akp kazanmış Neden sence
Bi akp li çocuk seçim günü Erdoğan kazandığı sırada fırına gidip ekmek almış o sırada reis kazandı diye bağırmış fırının içinde fırıncıda bunu duyunca biz küpeklere ekmek vermiyoruz deyip çocu göndermiş sonra çocukta babasını alıp fırına gelmiş ve aralarında tartışma çıkmış fırınca satırı alıp bağırmış ve çocu kovmuş olay bu