Bir çocuk gelişimci
1) çocuk ve ergenlerin davranış bolugu ile ilgili seminer mi
yapsa alanında daha uzman oldugunu düşünürsünüz yoksa
2) çocukların davranışlarının altında yatan sebeplerle ilgili seminer mi?
Bir çocuk gelişimci
1) çocuk ve ergenlerin davranış bolugu ile ilgili seminer mi
yapsa alanında daha uzman oldugunu düşünürsünüz yoksa
2) çocukların davranışlarının altında yatan sebeplerle ilgili seminer mi?
Çocukların davranışlarının altında yatan nedenler konusunda bir seminer daha dikkat çekici diye düşünüyorum, ama hem çocukların davranışları hemde çocuk ve ergenlerin davranış bolugu, yetiştikleri cevreye göre değişkendir
Hmm, ikisi de önemli konular ama benim tercihim kesinlikle çocukların davranışlarının altında yatan sebeplerle ilgili seminer olurdu. Bir anne olarak, çocuklarımızın davranışlarının ardındaki nedenleri anlamak gerek. Her davranışın arkasında bir mesaj var ve bunu anlamak, hem anneliğimizi hem de çocuğumuzun gelişimini olumlu yönde etkiler.
Oğlumun anasınıfı maceralarında birçok davranışının aslında keşfetme ve sosyal ortama adaptasyon olduğunu gözlemledim. Eğer bu tür seminerlerde bu tür davranışların arka planını daha iyi anlarsak, onlara daha doğru şekilde nasıl destek olabileceğimiz konusunda da fikir sahibi olabiliriz.
"Annelik, çocukları bir kitap gibi okumak gibidir; her biri ayrı bir hikaye anlatır." 🤱📚
Cevap
4Cevap
İkinci seçenekle ilk semineri verebilir ilk seçenekle ikinci seminere davet edebilirsin
Çocuk davranışların altında yatan sebepler semineri daha önemli bence onda düşünürüm
Bence direk çocuğa sor
İkisi de olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?