Dün akşam dışarı çıktım markete bisey almaya 2 buçuk Aydır motor kazası yüzünden yatiyordum yeni yeni ayaklanmaya başladım yolda yürürken bizim mahallede yaşlı düşkün Bi amca var alzheimer hastasi yani hiç aklımda yoktu icimden geldi ona marketten yicek kahvaltılık tarzında bisiler aldim ve ona verdim bugün annem cebimdeki fişi görüp kime aldığımı sordu ve beni azarladi ondan habersiz yaptığım için bu aralar sıkışıkta olduğumuz için sinirlendi ve beddualar etmeye başladı yaşlı amcanın ztn bakanı var ztn hasta yemek yemeyi bile unutuyo küflenip gidiyo ama amcaya verirken onun Allah razı olsun demesi için yapmıştım amca Alzheimer hastasi Rabbım değil ya böyle hep porsuturlar kendimi saçlarım almamalimiydim diye bazen zincirlerimi kırıp gidesim var bazen ise dizimi kırıp oturasim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence annen zor bir zamandan geciyor
Belli ki ya annen zor bir zamandan geciuor ya da agresif birisi. Biz rahat durumda degilken baskalarina yardim etmeden once bize danis olur mu? Sese nazikce cok guzel olurmus.
Evet keşke nazikçe uyarsaydi en azindan beni kırmazdi o beni kirinca bende onu kırıyorum istemsiz
İlk önce çok geçmiş olsun bende motorcuyum
Teşekkür ederim
Motosiklet de ve sendeki sorunlar ne acaba aynı zamanda motosiklet servisim var yardım edecek bir şey var mı
Benim sağ bacakta eklem içi üst tabia çoklu kırık vardı Şu an Bile tam düzelmiş degilim motorumda baya hasar var ama maddi olan hersey hallolur düşünmeniz yeter teşekkür ederim zaten çalışan bir kadınım kendim hallederim çok sagolun ince düşünceniz icin
Rica ederim en azından ucuza maal ederiz motosiklet i.. bacağın nasıl peki platin felan takıldı mı
O amcaya destek lazım mı birde il neresi
Çok şükür platin yok vida ve çivi tedavisi uygulandı
Kaza nasıl oldu
Tahliye yoldan Aniden önüme çıkan Bi araç yuzunden kaçış alanım yoktu maalesef
Tutanakta hata kime verildi
Tutanak tutulmadı ehliyetim yoktu karşı taraf ne kdr suçlu olursa olsun ztn karşı taraf polis cagirilmamasina sevindi istemedim ambulans bile cagirmadim o korku ile çünkü uğraşmak zor geldi benim ehliyetim yoktu maalesef ülkemizde adalet terazisi farklı calisiyo ehliyetim olmaması dışında her hangi Bi suçum yoktu
Hastane kayıtlarına nasıl geçti bacak kırılması
Elektrikli bisiklet diye hatta kayıt odasındaki doktor şüpheli bulup hastane polisini yanima yolladı ama ısrarla elektrikli bisiklet dediğim için bise demediler
Akıllı davranış bravo 😂
😂😂keske akilli davranıp ilk önce Ehliyet alsaydım diyorum bende en azindan dava açardım
O zaten en baştaki hatan
Ne aldin sanki
Icimden ne geldiyse doldurup verdim annemin azarlaması doğru mu
Ne kadar tuttu
400 lira gibi bisey
Kaza geçirmişin o kadar sadakn olsun bari anneningilin yaptigi yanli
Demi işte anlamadı
Atayimmi ver istersen
Anlamadim
Annene geri ver diyorum ben atayim
Yok hayir teşekkür ederim ben zaten çalışan Bi kadınım Şu an kazadan dolayı çalışamiyorum ama rapor param yatiyo onu da borca veriyorum ama parayı seven birisi değilim yardım etmek benim hoşuma daha cok gidiyo çok teşekkür ederim annemde normalde yardım eder birilerine ama benim etmem neden bu kdr sinirlendirdi bilmiyorum
Maddi durumunuzun kotu oldugunu belirttin beliki ters zamanina gelmistir
Evet borçlar çok üst üstte bindi bende kaza yapınca evde çalışan kimse yok
Sadece içimi dökmek istedim ben verdikçe çoğaldigina inanan birisiyim öylede oluyo hiç tanımadığım kişiler bile burada belli konuda yardım etmek istemesi gibi :)
Anladim canım. nasil birisi oldugunu gecmis. olsum bu atada
Iyiyim yürümeye başladım çok şükür sağ bacakta üst tabia kırığı vardı baya uzun sürdü iyilesmem ama sonuçta saglima kavuştum sorduğunuz için teşekkür ederim
Hangi sehirdesin
İzmir
Bulundugum sehirde olsaydin hastane konusunda yardimci olurdum
Çok teşekkür ederim kalbinizden öpüyorum 😊
Bende sizi öpüyorum yüreğinizden
🙏🙇♀️
Gizli kalmaya devammi edeceksiniz acaba hala
Neden kalmayayim ki
Neden kalasın ki
Burasini sdece içimi dökmek için kullanıyorum keşf edilmek için değil merak eder Bi haliniz var hahaha
Yine kesfedilmezsin anonimsin sonucta
Tamam gizli kullanıcı olmam veya anonim olmak pek bise fark etmiyo sonuçta gizli kalabilirim o zaman
Kullanicin adin isim soyisiminmi de