Teşekkürler makarnacılar vatana çok güzel sahip çıktınız helal olsun cidden

Teşekkürler makarnacılar vatana çok güzel sahip çıktınız helal olsun cidden

Evlenenler düşünsün bunu.
Duruma gelirsek eğer askerlik yapmayana kız verilmiyor olayı çoğu yerde yok hani tek tük bazı köy yerlerinde var o da anca işte. Şimdi durum farklı çocuğun ailesi zengin olsun, kız tarafı kızı reşit olmasa bile vermek ister hemen. Ülkemizin ahlakının bozulduğu bu tabloda görülüyor maalesef. Eskiden eli yüzü düzgün saygılı anlayışlı olsun işi gücü olsun diye bakılırdı şimdi o yok. Şimdi ne iş yapıyorsun ne kadar kazanıyorsun mal varlığın vs vs. İsterse sapığın teki olsun bakmıyorlar bile kötü biri olup olmamana.
Evlenen kız önce şunu sorgulamalı bu adam daha kendi vatanına ihanet edip kaçmış vatanına ihanet eden bana neler yapar? Bir kısmı ise hiç bir sebep yokken sadece askerlik yapmamak için kaçtı. Yani Türklük olayı artık günümüzde kalmadı.
Ben askerliğim bittikten sonra uzman olmak için heyecanla koşuşturuyordum hastaneden sağlık raporu almak için. Bir baktım bazı askerler var çocuk çürük aldı diye sevinçten dört köşe olmuş seviniyorlar filan. Dedim içimden ülkemizin düştüğü hale bak yarın öbür gün savaş çıksa ben bunlarla mı beraber savaşıcam diye üzüldüm kendi kendime. Bazı yerlerde askere alınmadı diye ağlayanlar var, çoğu yerde ise çürük almak için 40 takla atan ya da kaytarmak için binbir türlü şebeklik yapanlar var.
Cevap
4Cevap
lan sus chpkk li. sabahtan beri ayni paylasim. musluman muslumanla evlenmis gayet normal. sizin gibi sunnetsiz gavurlarin altina yatip ka$arligini modernizm adi altinda yapsa alkis tutardin.
ayrıca makarnaci dedigin adamlar bedava ev teklif ettiniz yine oy vermedi size. ama meydanda patates soğan gule gule erdoğan diye bagiriyordunuz. hey seyiniz yalan dolan sahtekarlik. koyun surusu soğan icin vatan satan kardeşim
Köle zihniyetli vatansız eşek sence sorun müslüman olması mı adam vatanını bırakıp kaçmış sen gelmiş onu savunuyorsun
Halk memnun o yüzden eleştirmiyorum. Askerlik ise vatanımıza hizmettir kız almak için değil vatan ve Atatürk sevgisi için yapılır.
ülkenin boku çıkmış
Yahu kızın ismine baksana Helin. Kız kürt kızı zaten kürtler arapları sever zihniyet olarak ha kürt ha arap fark etmiyor suriyelilere gelin damat anca kürtler verir
askerlik kalmadı herkes bedelli yapıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?