Yaklaşık 4 ay geçti. Depremi kayseriden hissettik. Çok şükür bi şeyimiz yok ama bir sürü canımız gitti. O insanlar nasıl oldular acaba çok merak ediyorum?
3 ay
Depremi yaşayan insanlar şu an nasıllar?

Yaklaşık 4 ay geçti. Depremi kayseriden hissettik. Çok şükür bi şeyimiz yok ama bir sürü canımız gitti. O insanlar nasıl oldular acaba çok merak ediyorum?
Çok kötü buralar
Hatay çok ama çok kötü
Artık hüzünlü ve yıkık bir şehir
İnsanlarda aynı
Yorgun kayıplar içinde
Herşeyde bir küskünlük bir yorgunluk hayata bakış açısı bir başka
Benim hiç kaybım yok bina ağır hasarlı zor çıktık ama kayıpları olanlar çok kötü durumda
Allah yardım etsin
Evet çok fazla canımız gitti. Çoğu da genç genç insanlar 🥺 instagramda görüyorum kendileri vefat etmiş ama hesapları hâlâ duruyor çok acı. hepsinin mekanı cennet olsun
Amin inşallah
Depremi doğup büyüdüğüm Hatay'da yaşadım. 13 akrabam 100den fazla arkadaşım vefat etti. Kimsesiz kaldığımı hissediyorum. Aklıma getirmemeye çalışıyorum. Her yağmur yağdığında içimi bir korku kaplıyor. Bu saatten sonra neyi nasıl yapacağımı düşünmekten uyuyamıyorum.
Allah yardımcın olsun çok zor
Bende Kayserideyim iyi hissettim o insanlar devletten yardım almak İçin orada konteyner evlere yerleşmek zorunda kaldılar yoksa destek alamıyorlarmış burada yerleşen de var burada işe başlayan da var
Hepsine Allah yardım etsin. Zor bi durum
Haklısınız
Onları düşündüğüm için
Rica ederim
Cevap
2Cevap
O kadar halay çektiklerine göre neşeleri yerinde
Alışmış olabilirler hayat devam ediyor
umarım iyilerdir
Umarım
Merelisin
En İyi Cevap