Valla bana koymuyor makarnacı olup sıkıntıya düşenler düşünsün diğer kesimlerinde Allah yardımcısı olsun
Philip Morris sigara grubu, ürünlerine 5 TL zam yaptı. pic.twitter.com/JIiJva9yXv
— gdh (@gundemedairhs) June 5, 2023
Valla bana koymuyor makarnacı olup sıkıntıya düşenler düşünsün diğer kesimlerinde Allah yardımcısı olsun
Philip Morris sigara grubu, ürünlerine 5 TL zam yaptı. pic.twitter.com/JIiJva9yXv
— gdh (@gundemedairhs) June 5, 2023
Valla Allah epey yardımcımız oluyor ki Bu binbir çeşit zararı olan meretten kurtulmak için bir neden daha ortaya koyuyor Sen merak etme Halen dahi makarna edebiyatı yapacak kadar cahilsiniz Madem millet makarnaya tav oluyor. Bak ülke mahfolmuş batmışız bitmişiz ya Söyle genel başkanına kapı kapı dolaşıp makarna dağıtsın %100 oy oranıyla seçimi kazansın Alt tarafı bir makarna lafı mı Olur 🤣 neyse şimdiden bu kafaya bakınca içim rahatlıyor önümüzde ki bi sonra ki 5 senemiz şimdiden hayırlı olsun
Cevap
17Cevap
Çok severek içtiğim sigara vardı wiston exsence slim ama o güzelim paketleri güya karşi birisini gibi gözükmek için değiştirirseniz tekrar o markanın aliciligi düşer ki zaten çok içen biri değildim keyfine içen biriyim esas sorun para degil ambalaj o yüzden ben artık tercih etmiyorum arada içen biriydim hem fiyat yüksek hem sigara ve paket leş ben kerizmiyim
Oggghhhh oggghhhh diyenler e gelsin :) bedava doğal gaz deyip Üfe tufenin 0.4 çıkmasına ne diyorlar acep
Allah yardımcımız olsun inşallah neset ertaş ın dediği gibi garibanın bi cuarası var dokunmayın
neee yine mi ya 🥺 bırakıcam artık gerçekten de yeter
Sigara kullanmıyorum, sağlığa zararlı olduğu için zam yapılmasını da kınamıyorum
Tayyipçiler düşünsün.
Bu zamların sadece sigara alkole geleceğini sanıyorlar 😃tam cehalet.
Sosyal medyayla gelen bi zam bu iyi oldu parasi olmayan icmesin
İçenler düşünsün sanki kılıçdaroğlu gelince zam gelmeyecekti nasıl bi kafa yapınız var
Tabi canım Kılıçdaroğlu gelseydi mülteci krizi falanda olacaktı olağan şeyler bunlar
50 tl olsun umurumda bile değil.
artık aile içi işlere karışmıyorum ben :)
Valla inşallah en düşük sigara 100 lira olur. Parası olmayan da b. k sarıp içsin 🤣
İçmeyin işte sağlığınızı düşünüyor 😂
İçen içmeyen belli olsun
Sigara içmiyorum o yüzden beni ilgilendirmiyor.
dün bi de ben bir yerde sigaramı unuttum:(
Günde iki paket parlıament içiyorum :(
Buna yakayım bari 🚬😄
İçmedıgım ıcın 100 TL de olsa umrumda degıl
İçmiyorum ki, bana ne.
İçen düşünsün.
sne sonu 100 lirayı görür mü?
burada 5 e alıyoz ln fidnfidnr
sigara kullanmıyorum
1000 TL olsun sigara kullanmıyorum
bu gidişle ukedekiler sigarayi birakcak
41,50 olmuş