Diğer Malbora 46 TL sigara fiyatları abartı mı sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 2014 de Winston fark blue 15 tly di Malbora 46 TL sigara fiyatları abartı mı sizce? Cevapla Fiyat Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Frankie34 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Abartı değil asgari ücret olmuş 11 bin lira orantı olarak bence fark yok 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Diğer konusunda 14,9b cevap paylaştı. Yabancılara göre ülke de fiyatlar ucuz yerli halka göre ise soygun. 0 0 Yorumla
İcardiii99 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 57% +1 yıl Bırakmak lazım bırakmak da istemiom 0 4 Yorumla Soran +1 yıl tütüne başladım ben Yorumla İcardiii99 +1 yıl Yok be onu içeceğime hiç içmem Yorumla Soran +1 yıl Ben tiryaki miyim bilmiyorum yarım saatte bir aklıma düşüyor Yorumla İcardiii99 +1 yıl Yok ağız alışkanlığı bende de var canım istemiyorum ama yakıyorum Yorumla
dagci29 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Türkiye'de bedava sigara Almanya'da ₺600 bir paket 0 2 Yorumla dagci29 +1 yıl 20 Euro binpaket biraz önce aldim Yorumla dagci29 +1 yıl Senin alman canı s****** yalancı Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. 50 duz olsaydi iyiydi 0 0 Yorumla
gunesliabdlh Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Evet ama yapacak bir şey yok devam tutturmeye 1 0 Yorumla
Tek-basına34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Diğer konusunda 389 cevap paylaştı. burada 100 lira 0 6 Yorumla Soran +1 yıl kibris mi Yorumla Tek-basına34 +1 yıl Yok Sırbistan Yorumla Soran +1 yıl maaşta ona göre demi Yorumla Tek-basına34 +1 yıl Asgari ücret 450 Euro Yorumla Soran +1 yıl azmış ama Yorumla Tek-basına34 +1 yıl Öyle Yorumla
HasanT09 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Abarti tabi, maliyeti mak s 10 lira bir sigaranin 0 0 Yorumla
I_want_you Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl İçmeyin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl çözüm değil malasef Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Abartı değil asgari ücret olmuş 11 bin lira orantı olarak bence fark yok
Yabancılara göre ülke de fiyatlar ucuz yerli halka göre ise soygun.
Bırakmak lazım bırakmak da istemiom
tütüne başladım ben
Yok be onu içeceğime hiç içmem
Ben tiryaki miyim bilmiyorum yarım saatte bir aklıma düşüyor
Yok ağız alışkanlığı bende de var canım istemiyorum ama yakıyorum
Türkiye'de bedava sigara Almanya'da ₺600 bir paket
20 Euro binpaket biraz önce aldim
Senin alman canı s****** yalancı
50 duz olsaydi iyiydi
Evet ama yapacak bir şey yok devam tutturmeye
Boralar seri üzgün
burada 100 lira