Hangi yönetim
Şeriat
Laiklik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir ateist olarak şeriat diyorum. Ama 5 dakikalığına. Bi görsünler bakalım tepkileri nolcak. Gerçi severler ya vazgeçtim. Köleliği, itilip kakılmayı seven bir sürü insan var. Laiklik olsun dicem o zaman da kıymet bilmiyorlar. Naparsanız yapın ya gidiyom ben
en kusursuz yönetim şeriat ama tam anlamıyla doğru uygulanması çok zor özellikle bu zamanda suudi arabistanda mesela işlerine geldiği gibi uyguluyorlar bunu türkiyede yapsalar dinden uzak olan büyük bir kesim var onların yaptıkları şeyleri kısıtlamış da olacağı için halk yaygara çıkarır
en kusursuz yönetim şeklini hiçkimse doğru uygulayamıyor aynen aynen
idam cezasının avrupada neden kaldırıldığına bakıldığında evet aptallık sen başkalarının nasıl yaşaması gerektiğine karışamazsın
ALLAH'IN Mülkünde ALLAH'IN kanunları geçer
Cevap
5Cevap
Bir müslüman olarak laiklik dersem inancımla çelişirim.
@GerçekleriKonuşş Sen Fransa'ya git daha iyi olur.
ben fransaya güle oynaya giderim ama sen afganistana gidemezsin
Şeriat istemeyen Müslüman Ebu cahil gibi kafirdir
@GerçekleriKonuşş Bu kafa yapısının vatanseverliği bu kadar işte.
Burası bizimdi çocuk , ve yönetim şeriattı. Sonra bir kaç gavur gelip bunu kullanarak herşeyimizi değiştirdi.
Bunlar şeriatı ne olarak görüyor acaba çok merak ediyorum. Allahın kanunlarına göre yönetilmenin neyi kötü. Hiç bir kanuna bakmaya gerek yok. Herşeyi Allah bize vermiş zaten , Peygamber efendimiz uygulamış.
@GerçekleriKonuşş Ölünce göreceksin , şeriat orada gelecek merak etme. Şimdi istediğin her haltı edebilirsin. Azap dolu cehennemde görüşmemek dileğiyle hoşçakal.
Bugün şeriatı istemeyebilirsin kafir olabilirsin anck öldükten sonra ahiretteki hesap şeriatla olacak istesende istemesende beğensende beğenmesende
@GerçekleriKonuşş Senin ahlakın mı var? Senin gibi düşünmeyene şeriatçı terörist ve domuz diyorsun? İnanmadığın bir şeyi azrail kapını çaldığında sana inandıracak aaaaa diyeceksin ama iş işten geçmiş olacak. ben bu yüzden dedim , hala son nefesine kadar şansın var.
@GerçekleriKonuşş Sende ananı bacını fransaya götür
@GerçekleriKonuşş Yazık sana
Mahşer günü gerçeği göreceksiniz
@GerçekleriKonuşş @kizlarsoruyor bu arkadaşın üyeliğini silermisiniz.
@GerçekleriKonuşş @kizlarsoruyor
@GerçekleriKonuşş @kizlarsoruyor
...
laiklik çünkü biz nasıl yaşamamız gerektiğini allahtan daha iyi biliyoruz
şeriatı yedim gelin alın
Şeriat ALLAH'IN Kanunudur ALLAH kuluna zulmetmez
Hadi fransaya
Sen öyle san
Herkesin dini inancını rahatça yaşayabilmesi
Laiklik
Laiklik 🇹🇷
Laiklik