Zorla yollayalım onların ne düşündüğü önemli değil.
Hayır onlarda insan. Canları isterse gitsinler bir şeye zorlamak olmaz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bende gitmeli taraftarıyım ama müslüman birine zorla göndermek yakışmaz. Biz peygamber efendimizden böyle görmedik. Katar da mülteciler için evler yapılıyormuş, ev bitince de gidecekler inşallah. Her şeyin hayırlısı olsun her ne olursa olsun insanlığımızı kaybetmemek en güzeli.
Burada kafalarına göre yaşayıp taviz tecavüz edip gasp edip ellerini kollarını sallayarak geziyorlar. Ona rağmen insani şartlara uyulmalı mı sence? Onlar insanlığını çoktan kaybetmiş bu ülkede yapmadıkları kalmadı. Özellikle deprem zamanında..
öyle zihniyetlere zaten anlayış gösterilmez bu her kişi ve ırk için geçerli. Ama bu olay aynı Türklere barbar denmesi gibi bir şey. Yani 4-5 kişiye bakarak tüm insanlığı yargılamak. Ben de bu tür haberler gördüğüm zaman çok sinirleniyorum ama iyi olanlar da var. Deprem zamanında Suriyeli bir aile enkaz altında kalmış, çıkartıldıkları zaman neden hiç ses vermediniz diye soruyorlar. Verdiği cevap da şu ; Biz suriyeliyiz diye herkes nefret ediyor bizi çıkartmazsınız diye korktuk o yüzden seslenmedik. Bu haberi gördüğüm zaman içim parçalandı gerçekten… çoğunluğa bakarak kimse yargılanmamalı. Kötülük yapan da cezasını almalı!
Kötülük yapan cezasını alsa böyle konuları konuşmazdık bile..
aynen öyle
Cevap
4Cevap
İnsani şartlar önemli ama ülkede kalma kriterleri net olarak belirlenmeli.
Belirlenmiyor. Burada kafalarına göre yaşayıp taviz tecavüz edip gasp edip ellerini kollarını sallayarak geziyorlar. Ona rağmen insani şartlara uyulmalı mı sence?
Bahsettiğini anladım. Maalesef burada kalma kriterleri belirlenmiyor o yüzden bir çok sıkıntı çekiyoruz.
Seçim gecesi zafer partisi binasına falan saldırdılar bayrağa saldırdılar. Dersleri şimdi verilmezse ilerde daha büyük bir problem olur. Bence acımasız bir yolla bu olayı düzeltmesi gerek devletin.
Yakında sokağa çıkın diye bir haber gelebilir. İç savaş yakın bence.
Her an her yerde onlardan zarar görebilirsin o yüzden cevap basit sopalarla hemde bum bum
:)
Sözde yerli ve milli olanlar ülkeyi yabancılara peşkeş çekenlere destek verdiler
Mancınıkla fırlatılarak gönderilmeli.
Vatan için !
Bugün bir tane Suriyeli kadının videosunu gördüm. Kadın Türkiye'ye geldim, beşinci çocuğumu burada yaptım. Aha bu yetimi Erdoğan sayesinde Türkiye'de yetiştirdim diyor. Hem kocası ölmüş hem bu ülkede mülteci hala çocuk yapma ve üreme derdindeler mk. Ne onursuz yaratık bunlar. Nefret ediyorum bu zalim yaratıklardan. İşleri güçleri etrafa biyolojik insan atığı saçmak. Yazık günah değil mi o çocuklara. Annemle kaldırımda yürürken bir tane Suriyeli dilenci görmüştük, kucağında bebeği, bebeğinin yüzünü güneşe denk getirmişti, çocuk kavruluyordu güneşin altında. Kadına kızıp çocuğu gölgeye getir dedik. Karşıda gölge olmasına rağmen çocuğuna işkence ediyordu adi aşağılık yaratık.
Çocuk ağlamazsa kadın dilenemez. Bu dilencilerin bir yöntemi kucakta her zaman ağlayan bir çocuk olmalı. O yüzden yaratık bunlar.
Bunlarda haysiyet zerre kadar yok. Azıcık onuru olan bir adam mülteci düştüğü bir ülkede üremez ve haddini bilir ülkesine geri döner.
Irklarında var bu. Zaten ülkeye alabileceğimiz en berbat ırklardan biride bunlar.
Zorla atalım atarken de tiktok çekelim 👍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?