Gizli Üye(30-35)+1 yılafganlar ve suriyeliler mülteci değil ülkeye de akp almadı 2014 deki meclis oturumunda bütün partilerin ortak oyuyla alındı ve suriyelilerin içindeki hepsi kürt değil 3milyon 700 bin suriyelinin 1.5 milyonu arap 1.5 milyona yakını kürt 800 bin civarıda Türkmendir.. hatta o Türkmenler Türkiyedekilerden daha çok Türktür.. ayriyetten din kardeşi olmasak bile selçukludan bu yana 8 asır birlikte yaşadık zaten sadece son 1 asırdır ayrı yaşıyoruz.. daha düne kadar o insanlar zaten bizim komşumuzdu.. bu insanların evet vatanları suriyedir ama suriye de bir ülke mi var nereye göndereceksin? chp iktidara gelince veya asla iktidara gelemeyecek sözde propaganda yapan zafer partisi iktidara gelince suriyedeki doğusunu pkk ele geçirdiği toprakları suriye rejimine mi verecek? ya da abd rusya suriyeden çekilecek mi? pentagon açıklama mı yapacak Türkiye de chp iktidara geldiği için suriyeden çekilme kararı aldık? ya da kremlin rusya da Türkiye de zafer partisi iktidara gelmesini bekliyorduk şimdi suriyeden çekiliyoruz mu diyecekler? madem bu insanları davulla zurnayla göndreceğiz diyorsunuz 2014deki meclis oylamasında niye geçici koruma statüsünde ülkeye alınmasına onayladınız? meclis zabıtlarını alıp okuyum tbmm. gov dan... bunlar popülist söylemler.. bekara karı boşamak kolay ne de olsa.. evet suriyeliler gitsin ama bu faşist şoven kafatasçılarda gitsin Türkiyenin böyle şoven ağızlara da ihtiyacı yok.. ayriyetten kafkaslardan gelme Türkiyenin ilk suriyelileri çerkezlere ne oluyor lan? önce sen git kafkaslarına.. balkanlardan gelen arnavut, bulgar, boşnaklar bile ırkçılık yapıyor suriyelilere siz gidin önce balkanlarınıza.. rum ermeni dönmeleride bi zahmet yunanistan var siz de oraya gidin... kemalist kisvesi Atatürk kisvesi altında zengin oldunuz bu ülkede sizde gidin yunanistana rum kesimine.. mustafa kemalin itleri diyenler zaten kim biliyoruz chp içinde..
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ogzum7 kendi o.. rospu ananla karıştırma beni meclis zabıtlarını oku rum dönmesi.
En İyi Cevaplar
Gündem konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bir tane bile kalmasını istemiyorum çünkü gelişleri farklı amaç taşıyor ülkemizde olay çıkarıp ülkemizde karışıklık yaratacaklar. Çünkü onlar mülteci değiller. Suriyelilerin çoğu 1915 Ermeni techirin de gidenlerin torunları ileride toprak istemek amaçlı gönderildiler Esadın zulmünden değil.
Din kardeşiyiz diyenler bilsin dinden kardeşlik olmaz soydan kardeşlik olur.
00 Yorumla
Sınırda şehit olan yüzlerce binlerce askere söylenen şey şuydu " Sizi geçerlerse ailenize namusunuza göz dikip sizi köle yaparlar." Araplara garsonluk yapıp tacizlerinden kaçmaya çalışan Türk kızına o askerlerin ne için hayatlarını kaybettiğini söylemeye yüzün var mı?
00 Yorumla
- Gündem konusunda 683 cevap paylaştı.
+1 yılsuriyeliler candır, ülkemize bereket getirdiler. Diye bir güncelleme yazmışsın inşallah o bereket getirenler bir gün seni taciz ya da tecavüz ettiklerinde aynı düşünceler içerisinde olursun şimdiden bereketli olsun senin için
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
+1 yılGitsinler ama artık biraz zor. Her yeri aldılar. Her yerde dükkanları var. Onlara kalınındaysan vatan hainidir. Net. Trabzon uzun gölün etrafında bir tane Türk işletme kalmamış hepsi Suriyelilere satılmış. Milliyetçilik diye bişey yok. Para için varan toprağını sattı bunlar.. Çok kötüye gidiyoruz
10 YorumlaGüncellemedeki "Ülkeye bereket getirdiler" yazısını görünce beni bir gülme aldı.
Aynen bu şekildeyim ayıp olmasın diye sesli gülemiyorum;
https://www.youtube.com/embed/zn4oWUoT3S400 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy bide ateistsen falan filan demişsin lan sizin gibi sahte dincilerden oluyor ne oluyorsa dinciyim dindarım diyip diyip taciz tecavüz karıya kıza sarkma her olay sizde.
boş ver olup gitsinler varoşlar kendi ülkelerine ne dini ya primciler dinle alakanız bile yok sizin20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSavastan kaçıp gelip bizim kadınlarımıza kızlarımıza sapıklık yapıyolar telefonla cekiyolar kültürsüz niteliksizler ileride şeriat için nüfussal çoğunluk olabilirler bi 10 yıl sonra nüfusları iyice arttığında ülke siyasal güç haline gelecekler vel hasıl onları içeri alanlarıda ses çıkarmayanlarıda yollamayanlarıda sandıkta yollayacağız son olarak acıma acınacak duruma düşersin.
10 Yorumla
+1 yılSadece afgan ve Suriyeli değil Ukraynalı vb mültecilerde gitsin. 18 ile 45 yaş arası eli ayağı sağlam mültecler bence silahlandırılıp vatanını korumaya gönderilsin. Kadın ve çocuklar kalabilir
39 Yorumla- +1 yıl
Dini ırkı yaşı cinsiyeti farketmeksizin hepsi defolsun
- +1 yıl
Kadınlarla çocukların ne suçu var
- +1 yıl
Sende git bak onlara yeter ya duygu sömurusunu birakin bizim kadinalrımız çocuklarimız ne halde onlara burs var yurt var istedikleri bölume universiteye puansiz yerleşme var ailelerine maaş bağlıyorlar kaç genç intihar etti bu yıl gelecek kaygısından kaç çocuk öldüruldü suriyeliler kaç genci öldürdü bunlar ne olacak sadece afrinde Türkiyenin her ilinden en az 2 şehit var neredeyse ya bizim gençlerimiz niye onlar yüzünden şehit ediliyor onlar sahillerde sefa süruyor kadinlarıda gitsin cocuklarida evet hepsi din ırk farketmez yaşda farketmez herkes gitsin ne hale geldik bizim halkımız ne durumda merakli olanlar suriyeye gitsin baksın yardım etsin
- +1 yıl
ya da her neresiyse ukraynaya nereye isterse gitsinler orada baksınlar
- +1 yıl
Üstte yazdım zaten erkekler gönderilip savaşsın diye
- +1 yıl
Bende çok meraklı değilim elin ülkesi için şehit vermeye
- +1 yıl
Bende diyorum ki cinsiyet farketmez hepsi defolsun
- +1 yıl
Senin düşüncen
- +1 yıl
Meraklısın evet
Herkesin dini kendine. Çokta bi müslümanlıklarını görmedik şahsen. Savaşı bırakıp kaçmak günah değil mi? Bunlar dini kafasına göre kullanan insanlar. Bizim Türk askerimiz kendi milletimizin insanı niye elin arabı için ölüyor? .. gitsinler
10 Yorumla
+1 yılÇözüm, zafer partisidir. Zafer partisi dışında, hiç bir parti zorla gönderemez. Gönüllü de gitmiyoruz diyorlar. Neden gitsinler ki? Sığınmacı sorunlarını, hep anket yaptım. Ayrıntılı bilgiler burada. Ankete de katılım sağlayalım.
11 Yorumla- +1 yıl
Linkler paylaşılmamış. X per 3 seviyesine sahip olunca, link aarım artık. Az kaldı..
- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNiye gitmesini isteyim ülek benim tapulu malım değil kimsenin değil Suriyeli Afganlı şusu busu gitsin diyenler o zaman yurtdışındaki kendi insanlarını getirsinler o zaman gönderirler osunu busunu ama lafta sadece vatan millet bayrak sevgisi
10 Yorumla Gündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Mülteciler birinci sorun degil. Birinci sorun, mültecileri ülkemize sokup, hala da kalsın diyen zihniyet. Fettullaha da zamanında aynen böyle sahip cikmamislarmiydi?
Gidecekse ikisi birden gitsin, bi rahat nefes alalım.
00 YorumlaGündem konusunda 878 cevap paylaştı. Evlerine dönmek onların da hakkı değil mi salin evlerine geri dönsünler burada hapsetmek ne gerek var. 🤣🤣🤣
Yillar sonra biz gidecektik ama siz bırakmadınız artık bizim buralar diyecekler ya hadi hayırlısı
00 Yorumla
+1 yılKadeşlıkle alakakarı yok insan değiller bır kere okdar ıyılik yaptık karşılığda kötuluk gorduk hepsindende sadece zenciler insan. . kesnlıkle ulkemde kimseyi istemiyorum 9 ulke gezdim onlarda bizi istemediğinden dolayı
00 Yorumlabende afganistan özbeklerindenim türk vatandaşıyım askerliğimi yaptım 1982 yılında gelmiş dedemgil şimdi 5 parmağın 5ide bir değil onlarda da iyiler var kötüler de var ben bile artık dışarda gezemiyorum herkes garip garip bakıyor sevmiyor kimse bizi ama iktidar değişirse hepsini gönderir diye düşünüyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Onlar adına özür dilerim kardeşim ben akpliyim reisciyim kötü olan ülkemizin huzurunu bozan mültecilerin hepsi gitsin iyi namuslu efendi güzel ahlaklı olan mülteciler kalsın sadece 😊😊
Suriyeliler kalsın ama vatandaşlık verilsin onlarda vergi ödesin halk eşit olsun valla onlar daha iyi durumda vergi derdi yok. Ben seviyorum arkadaşım var suriyeli o ve ailesi iyi.
10 Yorumla
+1 yılSuriyeli ya da afgan mülteciler değil ya hepsi rus, gürcü, çerkez, ukraynalı, moldovalı, alman, italyan, ingiliz, canada, abd bütün yabancılar gitsin ya da hepsi kalsın.
11 YorumlaHerkes tutturmuş bir Suriyeliler gitsin diye. Halbuki; ülkemizde suriyelerden daha fazla, afgan, türkmen, çinli, senegall, somalili, ve daha pek çok ülkeden göçmen var. Bunlar yeni değil.
12 Yorumla- +1 yıl
Türkmenler niye gidiyor digerleri gitsin türkmenlerin kime ne zararı var
- +1 yıl
somalili arkadaşlarımın hiç bir şekilde zararını görmedim ben kaç senedir burdalar çok iyiler yardımseverler güleryüzlüler gerçekten. ve bu somalili insanlar türkiye vatandaşlığı bile almadı gitmesi gerekenler sadece suriye ve afganlar bence
+1 yılAsıl tehlike afganlar. Taliban sızıyor ülkeye kaçak gelen afganlar aslında kaçak değil bilginiz olsun haberli geliyorlar müdahale yok onlara bir şeyler dönüyor
15 Yorumla- +1 yıl
Sığınmacıların doğurma ortalamasından haberin var mı acaba? Hesaplamalara göre 10 yıl içinde söz sahibi olacak, özerklik talep edecek nüfus sayısına ulaşacaklar, seni kendilerinde cariye ettikleri zaman da insan haklarını savunmaya devam edersin.
- +1 yıl
Yanlış yere yazdın galiba
- +1 yıl
@karmaisabitchh ya yanlışlıkla senin yorumun altına yazdım cevabım sana değil kusura bakma 😬
- +1 yıl
Sorun değil canım
+1 yılGeberip gitsinler, iyce tepemize çıkmaya başladı bizim sokaktakiler ve çevredekiler kudurdular. Geçen biriyle tartıştım bu defa şiddete giricem sabrım sınanıyor.
10 YorumlaBu ülkenin ve milletin merhametinin kıymetini bilipte insan gibi yaşayacak olanlar kalsın. Diğerleri lütfen defolsun gitsin.
Deport için masraf çıkarmasınlar devlete bir de...10 Yorumla
+1 yılbu ülkeye düsman olan gitsin bence mülteciler degil
22 Yorumla
Soran+1 yılaynen dayı suriyeliler candır
- +1 yıl
ben söle düsünürüm yıllarca bize düsmanlık etmis bazı ermeniler pkklılar bazı ülkesini satan ilk fırsatta ülkeyi terketcek kisileri topragımıza göz diken kimse gitsin surıyelı dedigin canakkaede sarıkamısta ülkemizin dört bi yanında bayrak düsmesin diye savasan surıyelılere laf edilcegine medya patronları büyük iş adamları yabancı sirketlere köpeklık eden satılmıs insanlar gitmelı her olayda türk devletine secilmislere el uzatan dil uzatanlar gitmelı bu ülkenin gelısmesini istemeyen kötü olsun isteyenler gitmeli zavallı ülkesi mahfolmus surıyelıler degil sende öyle bi popilizm yapıyosunkı sanki bu ülkede 40 yıldır pkk yok fetö yok gibi konusuyosun darbe yapan darbeyi destekleyen olmadı askerlerimizi vatan evladımızı sehit edenler varken sen tutmus surıyelılerle ugrasıyosun bu ülkede pkk destekcısı kac mılyon insan var yolla sınırdan gitsin niye demiyosun
Tabiki de gitsinler. Gereksiz kişilikler. Şimdi bir ülke daha mültecilerini türkiyeye gönderecekmiş. Ülke iyice avrupanın çöplüğüne döndü. Adamların çöplerini satın alırız adanaya dökeriz yetmez mültecilerini de biz alırız. Her geçen gün mülteci sayısı artıyor. Gezerken kendimi ülkemde değil başka yerde hissediyorum. Arap sesi duymak nargile kokusu çekmek istemiyorum artık apartmanda.
00 Yorumla
+1 yılGitmesini istemeyenler ya onlardan çıkar elde ediyorlar ya onlarla sevgililer emin olun birçok Afgan Suriyeli sevgilisi olan var onlarla birliktelik yaşayanlar bile var
00 Yorumla
+1 yılGitseler çok iyi olur ülke biraz rahatlar.. ev fiyatları olsun kiralar olsun belki biraz düşmeye başlar... mülteciler istedikleri parayı verdiği için ev sahipleri coştu iyice..
00 YorumlaGündem konusunda 473 cevap paylaştı. Yakın bir ülkede aleviler veeya eşcinseller katlediliyor olsaydı ve bu insanlar bizim ülkemize sığınsaydı ne derdik. Olay tamamen Sünni katliamı. Ama biz bu sahneyi okuyamayacak kadar asunniyiz
00 YorumlaÖnce halkın huzuru ve mutluluğu göz önüne alınmalı ki zaten mültecilerin işlediği vukuatlar ortada. Irkcılık yapmak istemem ama genelinde nedense hep bir bozukluk var
00 YorumlaGörüyon işte yorumları değilmi hiçbir tc vatandaşı istiyormu bunları istemiyor, türkiye gereğince bu mülteci konusunda sevaba girdi birazda başka ülkeler girsin
01 YorumlaKeşke hayır onlar din kardeşimiz diyenlerde onlarla birlikte gitse.
30 Yorumla
+1 yıldaha oy kullanmıyorum ne akpsi sizin gibiler yüzünden başa geçti başlarım din kardeşliğine uyduruk din onlarınki
10 Yorumla
+1 yılSadece mülteciöerin değil gereksiz cahil iki laf edip düşünemeyen Türkleri de göndermek lazım. Memlekete hayıtları yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok haklısın canım, akpye oy verip mültecilerin gitmesini isteyenler ikiyüzlüsünüz!! mültecileri bu ülkeye dolduran akpdir ve akp başta olduğu sürece gitmicek mülteciler bunu da çok iyi biliyosunuz.
10 YorumlaSadece onlar mı
Akape ye oy veren herkes bi zahmet özlemini duyduğu şeriat rejimi olan ülkelere gitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAfganlar, Suriyeliler, Pakistanlılar, Bangladeşliler, ırak kılar, İranlı kaçak göçmenler ,(türk olanlar hariç hepsinde )
Gitmeli ler.
Kaçak işçi çalıştıran hangi işyeri hangi patron varsa mallarına el koyulmalı ve müebbet hapis cezası almalı15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErmeniler bazı rumlarda gitmeli. Ve dış ülke vatandaşlığı alıp yurtdışına mal , para kaçıran iş adamı zengin ünlü kim varsa mallarına mülkerine el konulmalı ve sınırdışı edilmeliler
Cevap sahibi+1 yıl10 devlet ten sürekli ihale alan torpilli firmalar holding lere , medya gruplarınada el konulmalı hepsi hapse atılmalı
Cevap sahibi+1 yılÜlkeye girecek yurtdışına kaçırılan min 300 milyar dolar para , yandaş medya grupları,10 lu iş adamı, müsiad, sadat , assam, pkklılar, yabancılar gayrimenkul şirket satışının yasaklanması ile konulacak tüm mallar, yurtdışında yaşayan Ermeni ve Rumların mahkeme kararları ile aldığı malların mülklerin ülkeye kazandırılması, özelleştirilmiş tüm kurumlar ın , köprülerin, hastanelerin, tünellerin , gayrimenkullerin kamulaştırılması ile ülkeye girecek min 500 milyar dolar para
Cevap sahibi+1 yılKülliyenin yıkılması, Cumhurbaşkanı nın Çankaya köşküne geçmesi. cumhurbaşkanı maaşının yüzde 60 , milletvekili, bakan , vb danışmanı maaşını yüzde 40 oranında düşmesi. mültecilere verilen yıllık 9 milyar dolar, makam araçlarının yarı yarıya düşmesi Mercedes, Audi, BMv yerine orta segment araç kullanılması.
Cevap sahibi+1 yılSenede min 12 milyar dolar tasarruf
Min 500 milyar dolar kasaya para ülke düzelir
+1 yılO mülteciler dediğin insanlar 10 yıl sonra ülkenin sahibi olacak. :)
21 Yorumla- +1 yıl
Olsunlar sana mı soracaklar birde birazda onlar ülkemizin sahibi olsun 😊😊
+1 yılDin kardeşi falan umrumda degil, kesinlikle hepsinin tek tek sinir dışı edilmesi gerekiyor
22 Yorumla- +1 yıl
haklısın valla herkes byle dusunse kske
- +1 yıl
@Guzeladam00 ahh keske, düşünmekle kalmayıp bunu yapacak birileri olsa keşke. Soruyu soran arkadas da mülteci herhalde cevaplarımızdan tatmin olamadı bir türlü
Misafir bereketi ile gelir hadisi vardı ama neyse ki dinsizim. sktrsin gitsinler kardeşim değiller
01 Yorumla- +1 yıl
🐶🐶🐶😊😊😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşin kötü tarafı artık verdikleri zararları herkes normal karşılıyor
Polisimiz dövüldü iki üç ses çıktı konu kapandı bu durum beni korkutuyor artık türkler bu duruma alıştı sustukça tepemize çıkıyorlar00 YorumlaHayır onlar din kardeşimiz diyenler sizde tahta mı eksik acaba? Shsklllll
04 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi kafir misin
Soran+1 yılİhtiyaçları var normal
+1 yılEvet, ama onlar giderse Kürt'ler de gitmeli.
13 Yorumla- +1 yıl
@myRedline Hahaaha. Onları savunuyorsan beyinsiz olan sensin
- +1 yıl
Ağlama
+1 yılEvet tabiki gitmeliler aksini düşünen mültecidir
10 YorumlaHayırı işaretleyenlerin karısını kızını taciz ederler umarım
11 Yorumla
+1 yılLa hepimiz dünya mültecileri değilmiyiz omk neyin davasındasınız siz,
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSkrip gitsinler buradakileri dövmekten ellerim yara oldu artık
27 Yorumla
Soran+1 yıltek bir suriyeliye dokunamazsın faşist
Cevap sahibi+1 yılAnalrını bile bellerim
- +1 yıl
doğru yol adamımmmm bunları döverek adam ediceksin
Cevap sahibi+1 yılAynen ipnler birde efeleniyor. Efe çocu olan biziz
- +1 yıl
Soruyu soran suriyeli heralde böyle onları savunduğuna göre 😅
Cevap sahibi+1 yılteşekkür geçiyor
Cevap sahibi+1 yılDaşak
Hepsi gitsin.
82 yaşıma geldim Deistim.
04 Yorumla- +1 yıl
dede instagram var mı konusalim
- +1 yıl
@founderofwhat
her şey varda benim zamanım değerli.
Para kazanmam lazım. - +1 yıl
dede 82 yaşında ne para kazanması ne iş yapacan
- +1 yıl
@founderofwhat
Ben kendimi düşünen klasik yurdum insanı değilim.
Para bana, aileme lazım.
Ölünce milyonlar kalmalı ki sokak hayvanlarına benden sonrada bakılabilmeli.
Sokak hayvanlarına mirasımı bırakacağım.
+1 yılHayır istemiyorum kalsınlar onlar bizim kardeşimiz (!)
00 Yorumla
+1 yılİstemeyen var mı?
En yobaz cahil insanlar bile istiyor00 Yorumla
+1 yılmülteci seviciler din kardeşleriyle birlikte gönderilmeli. kardeş kardeşten ayrı kalmamalı
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum 😂
Gündem konusunda 665 cevap paylaştı. Ülkeye ekonomik olarak büyük zarar verdiler elbette gitmelerini istiyorum
00 Yorumla- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye’de bile olmadığım halde kesinlikle istiyorum ülke her yer böyle dolmuşlar yani.
00 Yorumla Oyunu zafere vermeyen bu Arap döküntüleriyle ömür boyu yaşamaya mahkum
00 YorumlaGitmesini istemiyorum sktrip gitmesini istiyorum
00 Yorumla
+1 yıl- Ülke refahı için gitmeleri gerekiyor
00 YorumlaDefolup gitsinler savaşta ölmeyen onursuz köpekler
01 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi abaza değiller ama 😊😊
+1 yılbence yeter bu kadar yardım ettik zaten artık dönsünler yani burası yol geçen hanı mı
00 Yorumla- Gündem konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılOnu bu ülkenin mallarını bu vatansızlara peşkeş çekmeden önce düşünecekti sevgili Türk halkı
00 Yorumla Gündem konusunda 391 cevap paylaştı. Artık bir sıkıntı yok ki burada durmalarının bir anlamı yok
00 Yorumla
+1 yılNiteliksiz ülkeye faydası olmayanlar gitmeli, bir kez bile oy vermedim akpye
00 Yorumla
+1 yılEvet sifonu çektikten sonra klozetten giden pis su gibi gitsinler
00 Yorumla- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİstisnasız hepsinin bir an önce defolmasını istiyorum.
00 Yorumla
+1 yılKS de bu kadar ortak düşüneceğimi başka konu yoktur eminin %91 gitsin demiş 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbenim din kardeşim değiller umurumda da değil ben istesem de istemesem de gelecekler :D takmıyorum kafama
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet kalsın diyenker. ileride. turkler. azinlik olunca kına yakarlar. sirsan hepsi vatanseverler
20 Yorumla- Devamını Gör (130)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat