AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
Gitsinler yoksa biz mülteci olucaz saygıyla insan gibi durmuyorlar amaclari bizi ülkemizde mülteci yapmak
11 sene de ülkeyi becerdiler artık gitsinler de rahat edelim... Hadi Suriyede savaş var diye aldı da Afgan Pakistan nerden geliyor awkk iç savaş çıkacak en sonunda
multeciler umrumda degil coluk cocgu olanlar dusunsun. multeciler akoycak bunlatin ileride. insan coluk cocguna da mi acimaz. hala erdgn diyo saflar.
Evet o yüzden oyumu ümit özdağ'a yani zafer partisi'ne vereceğim
faşist
Sensin o faşist, kafasız.
Sarı muhalefet gönderemez. Gerekirse zorla göndereceğiz zafer partisi olarak
Gidecekler, getirenler de idam sehpasında SALLANACAK
Din kardeşimiz diyenler alın o zaman onları evinizde besleyin.
Din kardeşlerimiz sıkıntı çekmesin reis biz gideriz
Millet ittifakı da entegre etme peşinde neden onları da söylemeyip sadece AKP diyorsun?
Yobaz toplumlardan gelen ve huzuru bozan insanların gitmesi gerek bütün yabancılar gitsin diyenlere katılmıyorum
Doğru araplar mesela gitmeli onlar dışında hic zarar veren görmedim siyahı arkadaşlar mesela adamların kimseye zararı yok
Yemisim din kardesini Araplar can dusmanimizdir tarihten beri gelmislee din kardesligi kendileeine bile destek olmuyorlar biz bakiyoruz
La yok ne dini ne kardesi adamlar abdest almasini bile bilmiyor 😡
yeterınce fazla kaldırlar artık ulekerınde hersey normal vatanın savunmayan kacakların baskasının vatanına faydasımı olurmus.
Kesinlikle gitmeliler. Tatil olunca ülkelerine gitmeyi bildikleri gibi normal bir zamanda da gayet gidebilirler. Sanki tatilde savaş mı bitiyor 🙄
Evet sk*tr olup gitsinler
Gitsinler kim evinde uzun süre misafir kabul eder hanesine kabul eder kimse turkiyede türk halkının afkan cart curt istemiyorum ülkemde evine gitsin hepsi
Özellikle 15 yaş üstü erkekleri hemen kovun.
Kadın ve çocuklar kalabilir ama diğerleri nargile kafede oturacağina savaşsin
Konuş be kadın 😂😂
O değil bizimkileri geçtik bir de İngiltere bize yollamak istiyormuş bak senn
hayır diyen mültecidir
olay akp falan değil.. partiler üstü bir olay yaşanıyor dünyada büyük bir kurgu var... insanların aidiyetleri yok edilmek isteniyor
olay tam olarak akp arkadaşım :) birde bu dediklerinin üstüne amerika bizi kıskanıyor deseydin tam olurdu?
@ffatmaaaaaaaaaaaa takip attım kabul et lütfen
aklı havada olanları kabul etmiyorum maalesef
@ffatmaaaaaaaaaaaa benimki havada değil
Gitsinler... Kendi halkı açken milleti doyurmasın bu ülke...
Hepsi gitsin hatta vatandalık alanlar bile
Onlar benim kardeşim olamaz.
ateistsen olmaz
Ne olursa olsun arapla kardeş olmam.
Buna hayır oyunu veren mültecidir
defolup gitsinler
Hayır diyenler evlerınde beslıyebılırler mi lütfen
gitseler de kurtulsak
Din kardesimiz diyenlerin hepsi suriyeli bence
Herkes kendi ülkesine
E gitsinler artık bir zahmet
Ne kardeşi ya defolsunlar
istiyorum yolluyor musun👉👈🦶
Gitmezler niye gitsinler 🥰
Evet istiyorum tabi ki
Gitmeyecekler maalesef ülkenin fişi çekildi
Din kardeşim felan değil onlar defolup gitsinler
Onlar gidince çalıştıracak işçi bulamayız
Onlar gidince çalıştıracak UCUZ işci bulamayız sigortasız işci bulamayız.
@met96 doğru. Ama tarım ve hayvancılık sektöründe tut da vasıfsız işçi veya temizlik işçisi kadrolarında personel bulunmuyor. Türkler “işsiz kalırım, çobanlık yapmam, tarlada çalışmam, amele olmam” diyor. E bu işleri kim yapacak?
Yıllarca çiftçilik yaptık ailecek 2020 de gübre ve mazot fiyatlarından dolayı bıraktık ve sana şunu söylemek istiyorum yaşadığım ilçede üniversite öğrencileri bile hafta sonu tarlaya gelir çalışır parasını alır giderdi ama şimdi üniversite öğrencisine 250 TL vermek yerine 200 TL ye elin suriyelisi çalıyor gelelim çobanlığa gayet zor bir meslek hayvanın peşinden koşmak eskiden 2 asgari ücretle Türk çoban çalıştıranlar şimdi 1 asgari ücretle Suriyeli çalıştırıyor sonuç olarak işsiz Türkler artıyor
10 yıl önce Suriyeliler yoktu hangi mahsul tarlada kaldı hangi hayvan çobansız kaldı bunlar boş laflar Suriyeli sadece ucuz iş gücüdür ve bizim ülkemize patronlar hariç zarardır ucuz işci Suriyeliler olduğu sürece işsiz Türkler artacak
@met96 senin söylediğn devede kulak
Ben gerçekleri yazdım ve yıllarca çiftçilik yapmış biri olarak yazdım çekirdek, afyon, pancar, buğday, mısır, elma, şeftali, armut üretip satmış tarlasında Türk işciler çalıştırmış biri olarak yazdım köyü çiftçiliği gayet iyi bilirim
@met96 Doğru söylüyorsun. Ama artık Türkler çalışmıyor. WC temizleyecek adam yok. Amele yok. Dediğin gibi çobam bulunmuyor. Türkler iş beğenmiyor. Hepsi masa başı iş istiyor. Teknik alanlarda bile personel yok
Tarlada çalışacak Türk var ama hakkını verirsen Ağustos sıcağında tarlada sabah 8 den akşam 6 ya kadar çalışan adama 150 TL verirsen tabi işci bulamazsın hakkı 250 TL ama 250 Türke vereceğine 200 Suriyeliye veriyorlar
Ayrıca yaşadığım ilçede belediyeye çöpçü olarak girmek için bile torpil kullananlar var sen nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama Denizli de iş beğenmeyen genç yok hakkını verirsen gayet iyi çalışıyorlar
Evet gitsinler lütfen artık.
İstemeyen varsa şüphe ederim ondan
Açıkçası hayır
Neden
@Croyz1n26 kimse keyfinden gelmiyor
İç savaş var
burada çalıştığım yerde afganlar var hepsi geri gitmek için can atıyor.
Çocukları aileleri orada.
Bayramda gidip sonra niye geliyorlar o zaman?
Sadece kendi yaşadığın yere değil tüm ülkenin haline bak biraz
Burada bizi rahatsız edip duruyorlar
Benim askerim orada niye savaşıyor abi az akıl ya hiç mi kendi milletimizi düşünüp kayırmıyorsunuz
@Croyz1n26 senin askerin birinin çıkarı için orada sadece
Defolup gitsinler, ülkemde yerleri yok.
Ewt defolup gitsinler...
Onlarla beraber gereksizler de gitsin.
İki şıkka da katılmıyorum.
Ümmet kardesleriniz onlar yahu bırakın kalsınlar
Evet istiyorum, ülkenin kalitesi iyice düştü.
Defolup gitsinler
Gitmeyecekler maalesef
Gitmelerini istemiyorum, insan hakları
Knk senin popikini de kameraya alırlar ama sonra insan haklı falan yalan olur
Gelen afganlar hep erkek asıl zorda olanlar Taliban baskısı ile haklarını kaybetmiş olan kadınlar ve çocuklar Afganistan'da çaresiz bir durumdalar bizim ülkemize gelenler cihatçı Taliban sürüsu ve bu çok tehlikeli
Sığınmacıların doğurma ortalamasından haberin var mı acaba? Hesaplamalara göre 10 yıl içinde söz sahibi olacak, özerklik talep edecek nüfus sayısına ulaşacaklar, seni kendilerinde cariye ettikleri zaman da insan haklarını savunmaya devam edersin.
@_MelisYıldız_ malmısım canım yürkiye borcunu türk nüfusu ödeyemez, mültecilerin doğum hızı bizim yararımıza. Biraz da kozmopolit olun.
Hangi ekonomi bilgisi ile bu sonuca vardın çok merak ediyorum? Kiralar neden yükseldi düşünmeye davet ediyorum. hiç bu kadar değişik bir bakış açısı duymamıştım sanki doğu Perinçek konuşuyor
@karmaisabitchh hahah ben Amerikada okudum ekonomi dersleri ve sosyoekonomik sorunlar üzerinde odaklandım. Kiralar artma nedenleri vs farklı, ama türkiyenin dış borçlanma faizi ödemesi vergilerle olur. Türk nüfusu açlık ile mücadele ediyor daha ne kadar vergilendirilecekler borçlanma arttıkça. Mülteciler investment.
Senin dediğin enflasyonla benim bahsettiğim dıl borç aynı şeyler değil. Sen istersen git bir ekonomi oku sonra konuşalım güzelim 😘
Mültecileri bir kenara bırakıyorum ben kaçak gelmiş olmalarına rağmen sinir disi edilmeyen afganlar. Bunlar her türlü zararimiza olacaktır. Kaçak biri vergi vermez çünkü kayıtsız sonuçta ve ucuz işçilik sebebiyle Türkler iş bulmakta zorlanır. Onu geçtim güvenlik açısından büyük sorunlar doğurur ayrıca Afganistan'ın hali ortada Taliban vs gerçeği var ve gelenler cihatçı hep. Ben şahsen diyorim ki keşke sadece tek sorun ekonomik kriz olsaydı. Çünkü ülkenin güvenliği sağlanamayacak boyuta kısa sürede ulaşacak bize iç savaş görünüyor bunu körükleyen de kaçaklar ve göz yumanlar olacak. Dünya genelinde bir kriz olduğu doğru fakat ona ragmen hiç bir ülke bizim gibi mülteci almıyor. Mülteci almıyor diyorum kaçakları düşün bir de barinmalari imkansız yani alemin akillisi da biz degilizdir herhalde. Benim endişem güvenliğimiz ve adalet zafiyeti üzerine daha çok. Bu da bir işgal neticede ve çok bağıra bağıra geliyor ben şuanda hiç güvende hissetmiyorum kendimi çok kaygılıyım. Cumhuriyet dusmanlari osmanlicilar akın akın geliyor
Bu doğrultuda da vergisini ödeyen bir vatandaş olarak karşı çıkma hakkım var. Yeterince hata yapıldı hata adı altında bir şeyler döndü dönmeye devam ediyor. Kozmopolitlikle işgal aynı değil kesinlikle
@karmaisabitchh güvenliği devlet sağlamak zorunda. Evet kaçak olarak gelmelerine ben de karşıyım. Dokümanları olmaları gerek
Dış borçları da vatandaş düşünmesin bir zahmet gemicikleri olanlar ayakkabı kutulari severler düşünsün
Tamam işte aynı şeyi düşünüyoruz şu an ciddi problemler var ekonomik kriz ile golgelenmeye çalışılıyor
@karmaisabitchh kuzum ben Amerikada yaşıyorum bergim amerikanın dış borcunu öderken kullanılıyor, demek ki ilgilendiriyormuş
Aynı şeyi düşünmüyoruz sen saldırı altında hissediyorsun
Dış borcu doğuran sebepler ortadan kalkmadikca kürek mahkumu gibi devam ederiz. Ekin ekemiyoruz maden isleyemiyoruz aslında bereketli topraklarda olmamıza ragmrn kıtlık tehlikesi var k*c kadar İsrail çölün ortasında tarım yapıyor düşün
Amerika'da yaşıyorsun çok fazla etkilenmeyeceksin çünkü geleceğine bir yön vermissin
@karmaisabitchh ben de burada multeci statusundeyim amerikalilarin gozunde. Bunu aklindan cikarma, gittigin yerde boyle senin gibi dusunenler olacak her zaman
Dengeli bir düzen sağlanabilir
benim din kardeşim yok
Evet. Defolsun gitsinler
Kim soyledi sana oy verdigimizi
Hemen hemen gitsinler
Bir de soruyon mu ag... :/
Hayır, Defolup gitmelerini istiyorum.
Kadınlar ve çocuklar kalsın hanımefendi
Onların yerinede sen git o zaman
İkimiz birlikte gidelim hanımefendi 🙂
Ben niye vatanımdan gidiyorum sen git sacmaliyrosun çunku bizim çocuklarımiz kadinlarımiz ne olacak hepsi gitsin bu ne ya ne hale geldik
Biz ne güne duruyoruz hanımefendi sizleri biz koruyacağız
Sen kendini koru sen kimsin ben kendimi korurum
Çok sinirlisiniz nedense hanımefendi bugün ters tarafınızdan kalktınız sanırım
@Gökkuşağımkayboldu0 Konyalıymış boş ver
Herkes toprağında ağırdır.
Tabi ki bir an önce gitmeliler.
Hayır hepsinin sabun yapılmasını istiyorum
Evet bu misafirlik cok uzadı burasi otel degil
Mülteci ne demek?