Muharreme El-ince ve Sinan-i Oğan el Türki adaylıktan çekilsin ahahahahahaha

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
2028 de iktidar değişmez.
Çünkü ana muhalefet kendilerinden başka herkesi ötekileştiriyor hatta aşağılıyor zaten büyük hatayı burada yapıyorlar. CHP iktidar olmak için iktidar seçmenin oyuna ihtiyacı olduğunu kavrayamiyor
Chp den bi bok olmaz
Allah Kemal Kılıçdaroğlu'na uzun ömür versin ve yaşadığı müddetçe de CHP genel başkanı olarak kalmayı nasip etsin
Ötekileştirmek lazım zaten. Atatürk düşmanı seçmen oy verecekse vermesin daha iyi.
@CptSimonRiley eee HDP CHP ye oy verdi.
HDP nin 1. Çıktığı tüm illerde kk 1. Çıktı
Onlar seviyor mu? Atatürk'ü
Onların da oyuna muhtaç değiliz veren versin vermeyen vermesin. Atatürkçüler olarak yalnız olduğumuzu biliyoruz.
@CptSimonRiley madem ihtiyacınız yoktu niye seloyu serbest görmek isteyen bana oy versin diyen adamın peşinden kostunuz.
Ben ilk tur Oğan'a verdim aslen Zaferciyim.
@CptSimonRiley benim diğer adayı desteklediğim kanısına nereden vardın
Bu seçimde KK'ye oy vermeyenin Erdoğan destekçisi olduğunu anlamak zor değil boş atanlar dahil.
Benim babam senelerce bu devlet için polislik yaptı beni hainlikle itham etmek senin boyunun ölçüsünü fazlasıyla aşıyor :)
Benim vatanseverliğimi sorgulamak senin haddin değildir :)
@CptSimonRiley demek ki zorda kalınca yorumları şikayet ediyorsun.
Senin kimseye vatan haini demeye hakkın yoktur evladım. Sen önüne gelene hakaret edemezsin.
@CptSimonRiley bu düşüncen gerçekleri değiştirmez küçük çocuk.
Sen gene söyleme hakarete başvurmadan bir beyefendi gibi tartış.
@CptSimonRiley herkese hak ettiği gibi cevap verilir. Bir teröristi
Vatan sever gibi övemem
Ben terörist mi oldum şimdi sjssjs. Buna sen karar veremezsin.
@CptSimonRiley ben karar vermedim sen kendini aleni olarak ifşa ettin
İfşa ettiğim yok ben HDP'den haz eden biri değilim. Kaldı ki HÜDA-PAR ile ittifak yapan AKP'ye veren seçmen terörist mi oluyor? Bu saçmalık ben AKP'li seçmeni severim ayrıca verilen oya göre seçmen yargılamak doğru değil.
@CptSimonRiley hdpkk ile aynı safta olmak ile
Yüce ve üstün TÜRK ırkının kahraman ordusunun ve görklü Polisinin mensuplarına Ka.. pece kurşun sıkmak arasında hiç bir fark yok
Bu ülkede 25 milyon insana terörist mi diyorsun ben mi yanlış anlıyorum?
@CptSimonRiley okuma yazma bildiğini ve en azından okuduğu anlaya bilme becerisine sahip olduğun kanısında olduğunu düşünüyorum
Evet demek ki doğru anlamışım. Yalnız 25 milyon insana terörist demek de ne bileyim.
@CptSimonRiley Mezopotamya eşeklerinin peşinden koşan
Kendisini ittihatçı zanneden ne kadar cahil varmış memleketimde
HDP'den haz eden biri değilim. Ama evet İttihatçı oğlu İttihatçıyım şükür.
@CptSimonRiley benim bildiğim okuduğum araştırdığım hiç bir ittihatçı Ter. ristle aynı safta durmaz. Duruyorsa o da dağ faresidir ve tüm dağ farelerini
Kahraman TÜRK ırkının ordusu sarı torbaya koyacaktır
Teröristleri yok edeceğiz zaten o sorun değil.
@CptSimonRiley tabi tabi onun için seloyu serbest bırakma sözünü verenleri destekledin
Kılıçdaroğlu seçimden önceki konuşmalarında kandili yerle bir edeceğim dedi. Ayrıca ümit Özdağ da onu destekledi ümit hocanın vatanseverliğinden şüphem yok.
@CptSimonRiley kaandili yerle bir edecek adam tezkereye hdpkk ile birlikte hayır demez di.
Eskiden olan şimdiyi bağlamıyor. Akp eskiden çözüm süreci yaptı ama şimdi PKK'nın karşısında
@CptSimonRiley bugün hdpkk ile birlikte olanlara destek verenler kendilerinden utanmalı
CHP seçime HDP ile ittifak yaparak girmedi.
@CptSimonRiley bu senin de bildiğin ama kendine bile itiraf edemediğin ortaklığı görmezden gelmek
Ortaklık bitti.
@CptSimonRiley ama seçim de birlikte idiler yani sen hdpkk nında adayı olan kişiyi destekledin. Anıtkabir e hiç gitmemiş Bölücülük yapan bir oluşumun desteklediği kişinin peşinden gittin.
Seçimde birlikte falan değildiler. HDP aday çıkarmadı sadece.
Hatta anayasadan TÜRK Luk ibaresini çıkaralım diyen ilk 4 maddeyi tartışalım diyen başka bir siyasi oluşumunda desteklediği adayı destekledin
Anayasanın ilk 4 maddesini kimse elleyemez ne HÜDA-PAR ne HDP ne de başkası.
@CptSimonRiley ee seninle aynı adayı destekleyen babacan öyle demiyor
Ne demiş babacan?
@CptSimonRiley iyi dinle
https://youtu.be/MzpJTcDFm90
Umarım iyi anlamışsındır
Babacanin söylemleri bizi bağlamiyor
@CptSimonRiley eee aynı adayı desteklediniz. Yetmedi CHP listelerinden Babacan'a 14 vekil verdiniz
O kk'nin hatası
Cevap
7Cevap
Maalesef bir şey değişmez. bu halk olduğu sürece
Bilemiyorum bu millet 2028de 2033de selcuk bayraktari cb yapacak zekaya sahip. Aday olursa 52-58 arasi bi oranla iktidara gelir sakasiz
Evet maalesef
Yeni milli marşımız eşliğinde (!)
Ahahaha aynen
Reisin ömrü yetseydi Amerika işe kapışacak güce ulaşırdık bugün Togo üretiyoruz araba bildiğin eski Türkiye de civaya üretilmezdi
Dalga geçilecek bir şey değil ama eleştiri mizahla da yapılır evet. Umarım normalleşmez.
İzahı olmayan şeyin mizahını yaptım artık anlayana
k. k rahmetli olur rte moruglasır ekrem başkan olur 2028 e kadar ölmekten beter oluruz zamlar yüzüne
Ülke nereye gidiyor cidden çok merak ediyorum
Orta doğu oluyor
2028e kalmaz o seçim daha erken olur
O kadar yaşamam ya
Rüyamda 24 u bile gormuyom ki secim gorem @mervooo005
kemal olduktan sonra istersen farsca yaz
Bence de
erbakan alır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?