Bir defa daha GS taraftarı olduğum için gurur duydum şampiyonluğumuz kutlu olsun🦁💛❤️🦁
Taksim’de Galatasaray taraftarları:
— Başıboş Kaçak Sorunu (@kacaksorunu) May 31, 2023
"Ülkede mülteci istemiyoruz!" pic.twitter.com/6KFObaMnAg
Bir defa daha GS taraftarı olduğum için gurur duydum şampiyonluğumuz kutlu olsun🦁💛❤️🦁
Taksim’de Galatasaray taraftarları:
— Başıboş Kaçak Sorunu (@kacaksorunu) May 31, 2023
"Ülkede mülteci istemiyoruz!" pic.twitter.com/6KFObaMnAg
Herkes doğduğu yere gitsin o zaman İstanbul'da 3 milyon kürt oyu varmış bu 6 milyon nüfus eder en az, kendilerini çekiyorlar gölgeye , suriyeli afganlıya bu yemezler, büyük şehirlere göç engellenmeli , son 5 yılda gelenlerin hepsi geri gönderilsin İstanbul Ankara İzmir'de. fabrikatör çay işlletmeciis , fındıkçı suriyeli işçi istiyor niye 300-400 liralık eleman arıyor , dürüst olun dürüst. İzmir de yollarad yürünmüyor yoğun nüfus , binaların otopğarkları yok kimse iş yapmıyor, millete gına geldi bilsinler çekin koca otobüsmü midübüsmü binlerce aracı trafikten sokaklardan. bsiklet yolları tuzakm dolu yeşildereden bucaya gidemedim yaa. sonra falan başbakan bisiklet biniyor nah binersin bu trafikte ölüyodum be incirlatından bucaya , tepecik metromu izbanmı bitirmiş tepecik gıda çarşısını. geçilmiyor karşıya yağmurda bu ne biçim planlama?
Cevap
8Cevap
Eee misafirlikte bir yere kadar gadası
Bizimkilerde yurt dışında? Her yer artık mülteci dolmuş mülteciyi sadece Suriyeliden afganlıdan saymak nasıl bir zeka ya?
Onlar bizim din kardeşlerimiz, afgansız, suriyelisiz bir Türkiye düşünemiyorum artık.
Geç bile kaldı Galatasaray.
Ohhh çok iyi yapmışlar
Onların fikri saygı duyuyorum.
Spora siyaset soktular
ağızlarına sağlık
Video
Daha çok atarlar
Haklılar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?