Rabbim nasip etti artık onlar da gelirler yakın zamanda
Bu seçim tam olarak bunlar kazandı haksız mıyım?
Rabbim nasip etti artık onlar da gelirler yakın zamanda
Üstüne 13 milyon suriyeli,
8-9 yaşındaki çocuklara taciz etmelerine göz yumulan tarikatlar,
ihaleden ihaleye koşan 5'li çete,
Mafyalar,
Fetö eliyle yüzlerce insanı şehit edenler
...

Kuru soğan 1 ay önce 30 liraya çıkmışken alabilen kitle, alamayan, almaya gücü yetmeyen kitle de 4 liraya soğan alabilsin diye değişim istedi, kuru soğana, ete, süte, peynire, benzine parası yetmeyen kitle ben halimden memnunum, aç da kalsam Erduvan yönetsin hüloooğğ dedi, değişim isteyenlere vdan hayini, törörist, pegagalı dedi. Kızı Suriyeliler tarafından taciz edilen baba "Suriyeliler din kardeşimiz, geri gönderemeyiz" dedi, depremde evi yıkılan, ailesini kaybeden, ailesini 5 gün sonra enkazdan çıkarabilen, içecek su bulamayan Maraşlı vatandaş bundan RTE'yi sorumlu tutmadı, değişim istemedi, başkası bu ülkeyi yönetemez dedi... Gılışdar seçimi kaybettiği için emekli ikramiyelerini ödemez diyebilen, pazardaki pahalılığı İmamoğlu'ndan bilen, Urfa-Akçakale yolunun yapılması için CHP milletvekiline tweet atan mal, cahil ve sığır bir kitleden bahsediyoruz. Sayısı belirsiz sığınmacı oylarıyla RTE kazandı, hayrını görsünler, bir daha da açım, geçinemiyorum diye ağlamasınlar. Ağlayanı en yakın kaymakamlığa yönlendirin. Bunlar için elinizi cebinize atmayın. Kaymakamlıktan alacağı yardımın da kaynağı zaten sizin vergileriniz. Deprem, sel gibi felaketlerde de vatandaş değil, devlet, hükümet yardım etsin. Devlet çaresiz kaldığı için halk seferber olmuştu, ve bu seferberlik hükümetin ve bağlı kurumlarının acizliğini kapatmıştı. Yapmayın, hükümetin imkanları yeterlidir, devletimiz büyüktür ve herkesin yardımına koşar.
Cevap
7Cevap
Haksizsin. Genelleme yaparak insanlari kiskirtma.
Tiktokta baktim sayfasini bulamadim.
Eger gercek ise cok ama cok yanlis paylasimlar bunlar.
Sende provakatörlük yapma.
Gerçekler zoruna gidiyorsa bilemem provakatörlük yaptığım yok
Bu seçimde Türk halkı kazandı. İstediğiniz kadar provokatörlük yapın hepsi teker teker cezasını çekecek.
Saydıklarım pek de türk halkına benzemiyor ama peki :d
Erdoğan kazandı kardeşim çıldırsanız da kazandı patlasanız da kazandı çatlasanız da kazandı bu kadar basit.
erdoğan'ın kazanması değil halkın kaybetmesi mesele. Senin gibi halifeciler anlamaz kafanı yorma böyle şeylere
Ben gayet aydın biriyim. Yapılanları görmeyen senin gibiler sadece aradaki fark bu. Herşeye kötü diyip daha iyisini yapmak için kıçını yerinden kaldırmayan senin gibiler.
Şey ayrı yazılır aydın kankam
Tamam
Hep söylerim bunlara oy verenler ya baya geriden gelen zekâlıdır ya da bir çıkarı vardır.
evet mal akpliler de çıkıp şunları kutladı sokaklarda. onlar zengin falan da değil
Aynen öyle. Baktılar olacak gibi değil, ithal seçmenle işi hallettiler
Yapay ikdidarlik
@Melissim0272
Aynen
Bunlar provokatör ve algı manipülatörleri. Toplumu kışkırtmaya çalışıyorlar. Videoda tesettürlü diye gerçekten öyle olduklarını düşünme.
Alsın herşeyi alsınlar ülkenin anahtarını her şeyi zaten hiçbir şey bizim değil ya her şey onların
Evet kazandı Ben memnunum.
profilinde hitler olan birinden başka bir şey beklenmezdi zaten
anan yanlışlıkla ayağı taşa takılıp sakat kalsa öldürülürdü hitler zamanında. Andaval seni git bir almanya'da de bunları da kazığa oturtsunlar seni
Müstehak bu insanlara
Allahın belaları
Tipini sktgmn kasarlari
maalesef araplar kazandı sadece
Hayırlısı olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?