AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
AKP'nin çalmadığı bir şey var mı Allah aşkına oy nedir ki? Bu arada serbest çağrışım yaptı 128 milyar dolar nerde?
Chp belediyelerdeki para olaylarını bir duysan
Para sayma videolarından bahsediyorsan yandaş medyanın haberlerine inanmıyorum. 22 yıldır kanıtlanmış yolsuzlukları, rüşvetleri, ayakkabı kutusundaki paraları, gemicikleri, 128 milyar doları, sarayın harcamalarını sorgulamak dururken kumpas olup olmadığı belli olmayan şeyleri sorgulamak mantıklı gelmiyor
😂😂😂😂 onlar bisemi zannediyorsun daha neler var bir bilsen sipor kulüplerine bağıs yaptırıp futbol kücük bir komisyon verip paranın geri kalanı cebe atanmı dersin halk ekmeğe bir kamyon un bağışla ruhsatı vereyim diyenmi dışarıdan alınan unu biz üretim diyen belediyemi binasına ruhsat cıkarma karsılı araba ev alanmı ne ararsan var insan sırf ruhsat alabilmek için chp oy veren bile var
Öyle bir şey olsaydı ülkenin yargı kurumları iktidarın elinde değil mi çökerdi tepelerine. Eğer ortada çok büyük bir yolsuzluk olsaydı İmamoğlunu neden tutsunlar o makamda? Bunlar karalama çalışmaları çünkü her zaman kendi yaptıklarını başkası yapmış gibi anlattılar. Ayrıca velev ki doğru olsun, sen ordudaki yapılanmaları çevrilen dolapları bilsen ruhsat teslimiymiş bilmem neymiş bunlar vız gelir tırıs gider. Neyse benim dediklerimi istediğin kadar çürüt ben bu saatten sonra Akp Allah bir dese inanmam
1 chp tek belediye yok
2 kimse korkusundan bunun üzerine gitmiyor
3 ordudaki olayları anlatsana merak ettim
4 sen ordu daki dönen olaylar hakında bu kadar bilgiye nasıl sahipsin
Sizin huyunuz normaldir doğruları bile inkar eder noramal olarak göürsünüz
Chp elinde medyavar önce bunu televizyonda kanıtlayıp sonrada bunu yargıya tasıyamazmı taşır ama tasımıyor merak ettiğim bir konu var madem bağıs toplandı bağıs elden verilirken makbuz kesilir internetensede paranın niçin geldiğine dağir dekont olmalı veya paranın tutuldu hesap olurdu hiç biri yok nasıl oluyor bu iş
Seçimden önceki kumpas videoları hariç bana CHP'nin hırsız olduğunu yolsuzluklara bulaştığını yandaş medya kaynakları dışında kanıtla. Ben senin önüne 3 4 yerden maaş alan bürokratları getiririm, şu an okuduğum üniv. de yapılan adam kayırmaları tek tek anlatırım, mülakatlarda elenip intihar eden genç haberleri gönderirim. Bunların hepsi kanıtlanmış somut olaylar hadi bunları geç geçen yıl depremde Kızılay'ın parayla çadır sattığını Haluk Leventin depremzedelere Kızılaydan daha fazla yardımı olduğunu da mı hatırlamıyorsun hangi bir hırsızlığı hangi bir yolsuzluğu savunuyorsun bana hiç vicdan onur yok mu sizde
Ordudaki yapılanmayı asker çocuğu olduğum için biliyorum siz anca PKK CHP işbirliği para sayma dekont makbuz bilmem ne aptalca şeylerle oyalanıp kendinizi kandırmaya devam edin
Dekont veya makbuz bağıs toplarken zorunlu olduğunu hatırlatırım chp hdp işbirliği yapmadıysada itifak ortağı tip is birliği yaptı
Ben chp belediyle davalık olmus insanım gelip bana gelip chp hiç birsey yapmıyor deme bosu boşuna sizin kendi belediye başkanınız diyor her belediyede torpil vardır diye ayırca üniversitelerde herzaman adam kayırma oluyor sağa sol fark etmiyor deprem bölgesinde satılan cadırlar parsı tekrar yardım için kullanılıyor devlete bağlı bir kurum değil sadece para alıyor ayırca haluk levent kendi cebinden para vermiyor bizim yardımlarımızala yardım eti ayır ahp su sirketi var Ayırca bise merak ediyorum senin kaynak olarak vere bilceğin haber siteleri chp yandas olacak onu napacağız
Vicdan onur girersen cıkamasın
Arkadaşım bak şu an iktidarda olan parti CHP değil dolayısı ile kendini aklamak için neden yandaş medyaya haber yaptırsın neyini aklasın aklıyorsa da AKP'nin attığı iftiraları aklıyordur.
Yandaş medyayı takip etmediğim doğru, çünkü her izlediğimde insanların aklıyla zekasıyla nasıl alay edildiğini görüyorum ama sen işsizlikten intihar eden gençleri, depremzedelere günlerce yardım gitmediğini herhangi bir gazetede de okuyabilirsin bunun yandaş olmasına gerek yok.
Kızılay'ın toplanan paraları yardım için kullandığını hiç sanmıyorum öyle olsaydı deprem öncesinde elinde malzeme olurdu demek ki kendi bütçesini afet durumunda stok yapmak için kullanmamış. Ben devlet hastanesinde staj yapıyorum kan stoğu bile yeterli değil hastalar kan parası ödemeden ameliyata alınmıyor.
2022 den önce meclise girme barajı %10 du Akp bunu 31 Mart 2022de %7 ye düşürdü dhont yöntemi ile. 14 Mayıs 2023 seçimlerinde HDP %8.7 oy alarak meclise girdi, yani Akp barajı düşürmeseydi geçen yıl HDP meclise giremeyecekti dolayısıyla bu yıl da seçilemeyecekti. Yani Hdpnin şu an mecliste olmasını sağlayan CHP değil Akp istediğin siteden araştır.
Dedim ya dediğin doğruysa bile CHP gerçekten yolsuzluk yapmış olsa bile ben ülkemdeki mülteci sorunu için sırf bunun için bile AKP'yi desteklemem dini kullanan bir partinin hırsızlığındansa dinsiz diye suçlanan partinin hırsızlığı bana daha makul gelir.
Son olarak gizli olduğun için ben yapamıyorum beni engellersen çok sevinirim akpliler ile herhangi bir ortamda konuşmak istemiyorum. İyi akşamlar dilerim
1 Kendi haklamsı için İktidarda olmasına gerek yok
2 kızlar toparlan paralarla finase ediyor her ilde askeri miktarda malzemesi olur stok yaparak napacak acıklarmısın
3 hdp öncesinde 2 partiydi bağımsız milet vekileriyle giriyordu secime sonradan parti birleşti dhont yöntemiyle zaten akp yarıyordu adamlar 4 milet vekli cıkara bilekleri yerden 2 milet vekli cıkarıyordu diğer ikiside akp gidiyordu hdp lgbt bircok gurubun desteğini almıstı ozamanlar chp her evden hdp emanet oy verilsin diyende chp hatırlatırım
Sunuda söylemek isterim kürtler ilkez meclise shp girmiştir 1991
Mülteci konusunda haklısın siz daha iktidara gelmeden böyle insanlara kendinizi üstün gösterip benim görüşümde değil diyip akp biriyle konuşmak istemiyorum gibi seyler söylüyorsanız iktidara geldiğinde napacaksınız merak ediyorum
AKP her secimde oy calar. Tek fark secimi kazanacak kadar artik calamalari.
Bos yapma
Bos yapmiyorum. Türkiye gercegi budur.
Çalan insan kaybetmez yağa calmayacak ya da sen ondan daha fazla calalacaksın
ya da demokratik modern bir hukuk devleti olacaksin ve calmayacak kadar ahlakli bir Millet ve devlet olacaksin?
Pardon yazdığımı tekrar oku istersen sen yazdığınla akp calmadığını veya chp çaldığını kabul ediyorsun ayırca demokrasiden bahsetme istersen sen herkesin oy kullanmasına karsısın haberin olsun
Sadece eğitimliler oy kullansın diyordun
Yeni pilanız bumu önce eğitim hakını alacaksınız sonra siz eğitimsizsiniz diyip secme hakını elinden alacaksınız
İllaki çalınmıştır hatta İstanbul'da küçük çocuk farktetti mesela
Hangi taraf caldı
CHP diye saydı ama akp çıktı
Hım tamam
Hiç bir şey olmadıysa bile bişeyler oldu
Hangi taraf yaptı
Neyi yaptı
Hangi taraf yönelik oldu