Güncellemeler
1 yıl
Deli oldugumh dusunuyorum bence benim oy verme hakkim olmamali. Niye surekli fikirlerim degisiyor.
Güncellemeler
1 yıl
Siyaset benim isim degil bir gun zafer partili bir gun HDPLI oluyorum Deliyim muhtemelen psikoljim bozuldu REISIN YOLUNDAN SASINCA DENGEM BOZULDU ALLAH AFFETSIN INSALAH BUNDAN SONRA REISIN YOLUNDAN SAPMAM. OY KULLANMAMAYA DEVAM EDICEM CUNKU BENIM GIBI BIT DENGESIZ OY KULLANMAMALI.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Reis daga çıkmış bi fetocu musun ne bu döneklik böyle. Kılıcdar bu kadar r yapmamıştır dkdjjdjf
Yok fetoyu hic savunmadim ama demi savundugum oldu sosyal medyadan cok etkileniyorum Ben normalde reisciyim ama sosyal medyada reisci olanlara cok linc yapiliyo benim de dusuncelerimi etkiliyo diye dusunuyorum
7-24 sosyal medyada bakiyorum evden cikmiyorum sosyal medyada da hep muhalifler var Ben reisci olarak yetistim ama bu yuzden Yoldan cikiyorum
Diye dusunuyorum napmam lazim
Reisciler vaktinde hoca efendimiz hoca efendimiz diye geziniyodu dkdjdjjdjdjdjdj allahtan reis reisciler kadar saftirik değilmişte fetoyu bitirmis
Çık yoldan nolcak. En azından mülteciler gider kdjdkdkd
Iste sosyal medyada herkes senin gibi muhalif. Kendimi Boyle yalbiz ve dislanmis hissedince sacma sapan seyleri savunur buluyorum kendimi sizin gibi muhalif oluyorum sirf yalbiz hissetmemek icin. Ama bu yanlis. Reisin yanlis yaptigi bisey yok Ve muhalefetten reisten daha kotu
Sosyal medyada niye bizim gibi reisciler yok bilmiyorum. Reisciler Nerede Niye muhalifler Kadar orgutlu degiller
Muhalefet dediğin cehap ve hdp ise evet kötü. Kim diyo ki onları destekle. Azıcık aklını kullan araştır öğren. Rte nin de çok eksisi var ama cehap kadar kötüsü yok. Muhalif olmak demek başka bir tür koyun olmak demek değildir. Velhasil Allah bizi şu anki chp azabından korusun
Reisciler mi değil? Sjsjjsjdjdhdjjsjsjsjsjjsjsjsjjs
Ben HDP yi zamaninda savundum Kūrt dusmani degilim HDPLILERIN hakli oldugu konilar var ama reise ihanet ettiler nankorler kotuler
Reis sen siyaset takip etme. Bunu yazan kişi oy kullanmamali. Sandığa gitmemeli. Sosyal medya falan salla sen
REISE ihanet etmeseler reis onlarin istedijlerini yapiyodu zaten ama FETOCULERIN gazina geldiler ama benim HDPLI oldugum bir donemde oldu onlari savundum MHP lileri kotuledim ama bu da yanlis cunku MHP hdplilere kotu bisey yapmadi hdpliler fazla alingan
Hdpliler Turkiyede yasayip turkum demekten niye rahatsiz oluyorlar onceden HDPLILERIN davunuyodum ama sacma oldugunu anladim
Vermee
Hepsi sonucta bu ilkenin iyiligini istiyo
Herkes istemiyor
Hepsi istiyo
Ya git
Siyasi parti niyr acilir. Insanlarin dogru olduguna inandigi bir ideolojisi vardir ve. O ideolojisini yaymak ister belki dogru degildir ama ona gore dogrudur kotu bisey oldugunu dusunse o ideolojiyi savunmaz
Bro sen bunu baskasina anlat
O yuzden parti ayrimi sacma aslinda her parti kendi capinda iyidir Kim kazanirsa kazansin ulke icin calisacak insan niye cumhurbaskani olmak ister cumhurbaskani olunca oyle ya da Boyle calisacak yorulacaksin Erdogan nasil yoruluyodur Kim bilir falismak istemeyen hizmet etmek istemeyen biri cumhurbaskani olmak istermi
ya kanka tamam aynen👌
O yuzden Ben her partiyi savunuyom Şu an cumhurbaskanimiz reis nasil calistigini nasil yorulduginu da goruyorum niye muhalif olimki
Ama muhaliflere hak da verirdim onlara gore de dogru o sonucta
Tamam.
Cumhurbaskani olan birisinin yatma hakki var mı . Cumhurbaskani olmak isteyen herkes caliskan ve ulkesi icin hizmet yapmak isteyen birisidir bu boyledir.
La tamam yeter
Reis Kadar calismayi seven bir muhalif yok
Muhalifler bu adamin gunahini aliyor
Adam istifa etse nolucak gidecek evind edinlenecek torunlariyla ailesiyle vakit gecirecek. Ayni durumda olan her muhalif istifa ederdi. Ama o halkin kendisini sectigini ve halkin kendisinden hala daha hizmetler bekledigonon FARKINDA. ekonomiyi duzeltmeden Fetoyu tam anlamiyla kokunu kazimadan vs. gitmek istemiyor. COK BUYUK BIR INSAN.
Halk 2023 de kendisine 5 yil hizmet hakki Verdi ve halkin bu istegine Karsi gelmek istemiyor 2024 de secmedi ama onda reis aday degildir halk reisi degil ak partinon adaylarini begenmedi onemli bir secim degil Yani.
Reis cok yorulmadi mi sencede. Dinlenmek istemezmi. Tembel birisi istifa eder rahatina bakardi.
Iste gercekler soylenince susuyosunuz Boyle. fazla muhalif olmak iyi degil gercekten ben muhalif ken siz leri gorunce sogudum muhalefetten. Adam ulke icin calisan birisi bu Kadar dusman olmaya bu Kadar komplo teorisi uretmeye ne gerek var