Açıkçası ben de böyle düşünüyorum ve hatta yapacacağım, o kadar kriz yaşandı, sandık görevlisi oldum, vakit bulabildikçe insanlarla münazara yaptım fakat olmadı...

Açıkçası ben de böyle düşünüyorum ve hatta yapacacağım, o kadar kriz yaşandı, sandık görevlisi oldum, vakit bulabildikçe insanlarla münazara yaptım fakat olmadı...

ekonomik olarak bu kadar avantajlı insanların ben gidiyorum artık burada duramam zart zurt laflarına o kadar sinirleniyorum ki. gideceksen de sessiz sedasız git kardeşim, burada kalmaya mecbur olan kimseye böyle bir umutsuzluk bırakmaya hakkınız yok.
Tek sorun ekonomi olsa iyi, ülkede mültecilerden adalete kadar sayısız kriz var, sonumun Ayşegül gibi olmasını istemiyorum ben...
Dedigimi anlamadin zaten bir ton sorun var ülkede ama bircok genc birak yurt disina cikmayi sehir degistirecek bile parasi yok cogu genc issiz burada kalmaya mecbur giden gitsin ama yok benim imkanim var gidicem benim param var benlik bir sorun yok demesin sessizce ne yapiyorlarsa yapsinlar
Cevap
6Cevap
Param olsa bir saniye durmazdım
Sadece sanatçılar değil, doktorlar, öğretmenler ve diğer vatandaşlar da gidiyor. Ben de Kanada'ya gitmek istiyorum. Gelenler ise sadece Suriyeli, Afgan ve diğer mülteciler. Yurt dışına gitmek isteyenler ve gidenler en doğrusunu yapıyor.
Güle güle güle güle guleeeeeeee
Başka ülkenin mültecisi olmaya hadi güle güle
Ülkeyi terk ediyorum diyenleri vatandaşlıktan da çıkarmak lazım. Sanki gittiği yer demokrasi ülkesi @q
Sence bu kız Afganistan'a mı ya da Suudi Arabistan'a falan mı gidecek, gideceği ülke büyük ihtimalle benim gibi bir Avrupa ülkesi olacak.
Siz Avrupa'da demokrasi var mı zannediyorsunuz.
Bizim neslimiz teknoloji ile büyüdü, neyin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz...
Bulgaristan pasaportum var fakat avruoa gitmeye eurom yok
Zenginler gider fakirler soğan ekmek yer. Ama fakirler AKP atar tuhaf anlam veremiyorum..
Umarım bir daha dönmez, keşke vatandaşlıktan da çıksa
Var. Ülkemi seviyorum...
1 Saniye durmam mk
Yolu açık olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?