TAYYİP ler gider Mehmetler gelir dava sadece suret değiştirir.. Ne bayrak iner göklerden ne ezanlar dinin temeli susar, ne vatana namahrem eli değer.. Bi kaç kıta istiklal marşı oku anlarsın mezarı ahireti ruhu 👍😉😉
Senin paylaşımında benim hesabım açık olmaz hak etmiyorsun, hatta engelliyorum mk comari seni koyun oldunuz koyun olmaya devam edin mk kafasizlari sizi
Suriyeliler ve afganlar neden oy kullandı aklım almıyor. Gurbetçiler ülkenin ekonomi durumunu bilmiyor ve burada yaşamıyorsun neden oy kullanıyor aklım almıyor kafayı yiyeceğim ülkemiz elden gidiyor halen anlamiyorsunuzya neden dolar 20 lira neden euro 21 lira aklım almıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Maalesef oldu. umarım yakında gider
😍😍😍😍
https://www.youtube.com/embed/3ppgKQCo3cc😂 😂 😂 Eee yanii
Beni bul 😍 diyo
Ayağınızı denk alın da diyo 😎😉😉😉
Doğru diyo 🙂
Adam parlementoya krallık geri gelsin mi dese kazanmazsa bir şey bilmiyorum 😂 halifede benim der bitti gitti
Ne kadar korkutmuş gözünüzü bu adam yaaa 😂 acıtmaz be
Ben neyinden korkucam gerçek bu. Hangi oylamada seçimde zafer almadı?
Doymadı diyorum ya kazanmaya.. Var bi hikmet 😉
Şimsi çıkar hedef 2057 derse şaşırmam. Mezarda da devam edecek
Dava mezara kadardır pazara kadar değil 👍😎
Mezara KADAR dır mezarda da devam ederse bak işte o zaman ne yaprsa kabulüm 😃
Sen hala anlamadın mı Müslümanın davası mezarda da bitmez, ahirette de👍👍
TAYYİP ler gider Mehmetler gelir dava sadece suret değiştirir.. Ne bayrak iner göklerden ne ezanlar dinin temeli susar, ne vatana namahrem eli değer.. Bi kaç kıta istiklal marşı oku anlarsın mezarı ahireti ruhu 👍😉😉
Yok peygamber oldu tövbe estağfurullah hoş bazı insanlar onu peygamber olarak görüyor o ayrı mesele de
Asla tabi ki.. Öyle düşünen Erdoğan düşmanları 👍
Horoza sormuşlar tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan 😀 o hesap
Horoza sorsalar sence cvp kolay olmaz mıydı 😅😅
😀 Kolay işte tikler geçerim gerisini düşünmem banane
Onun ben... Neyse beş sene sonra bu paylaşıma bunun devamını yazarım kaldırma sakın.
Tamam kalsın burada da 😂 😂 Ne 5 seneler gömmüş adam..
Aa sen tesettürlüsün gözlerim yaşarıyor sbsbs
(Evet biliyorum her tesettürlü oyle degildir yazmanıza gerek yok ) :)
Yanılmışım sen de o m@l akplilerdensin mk
Niye korkup gizledin 🤔 yürekli olun biraz. Mert olun bee
Senin paylaşımında benim hesabım açık olmaz hak etmiyorsun, hatta engelliyorum mk comari seni koyun oldunuz koyun olmaya devam edin mk kafasizlari sizi
Bu neyin kafası neyin hakareti acaba.. Mert dedik namert oldunuz!!!
Adil bir seçim degildi
Mesela 🤔
Suriyeliler ve afganlar neden oy kullandı aklım almıyor.
Gurbetçiler ülkenin ekonomi durumunu bilmiyor ve burada yaşamıyorsun neden oy kullanıyor aklım almıyor kafayı yiyeceğim ülkemiz elden gidiyor halen anlamiyorsunuzya neden dolar 20 lira neden euro 21 lira aklım almıyor.
Aklının almadığı çok şey var da neyse 😉
Evet gerçekten aklım almıyor.
Hak geldi batila bay bay bayyyy 🤣🤣🤣
Genelkurmay başkanı derken
Az kaldı toprak gözünü doyuracak
Toprak herkesin gözünü doyuracak bir gün. "Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri" 🇹🇷😎👍👍👍👍
Aynen öyle
Adamsın
Hak etti kazandı he aynen.
Padişah oldu
Oldu valla biraz haber mi izlesen. İç dış basın falan 😂😎
Yok bu saatten sonra izlemeye gerek yok