Liderlik vasfı yoksa nasıl yönetecek ülkeyi bu Kureyşanlı aşiret mensubu?

Liderlik vasfı yoksa nasıl yönetecek ülkeyi bu Kureyşanlı aşiret mensubu?

Azizim siz niye sürekli bir lider bekleyişi içindesiniz? Niye hep bir lider arıyorsunuz. Bir lider olsun ve elinde sopa ile bizi koyun gibi gütsün arayışı var sizde. Niye lider yerine bir sistem istemiyorsunuz? Ben Almanya'da yaşıyorum. burada lider falan yok, burada sistem var. Demokratik bir sistem var. Hukuk var, insan hakları var. Siz de lider yerine bunları talep edin.
Lider olmadan yeni bir sistemi nasıl kuracağız peki üstat?
Bak bakalım lider olan ülkelerde öyle bir sistem kurulabilmiş mi? Mesela Rusya'da lider var. Ama demokratik bir sistem yok. Çin'de lider var. Ama komünist tek adam rejimi var. Yani demokratik sistem yok. Keza kuzey kore, İran, Arabistan vs ülkeler de öyle. Demokratik sistem liderle kurulmaz. Çoğunluğun katılımı ile kurulur.
Liderlikten kastım seçimi göğüsleyecek, başarı sağlayacak bir parti liderliği. Liderlik deyince kült lider demiyoruz herhal.
Öyle biri zaten var. Halihazırda varken niye başka bir arayışın içine gireyim.
Cevap
11Cevap
Bence yok
Tayyip iyi değil kılıçdaroğluda bence iyi değil mansur yavaş vs demiyorum kılıçdaroğlu diyorum ama sanmıyorum kimse tayyip kadar kötü gitsin çok kötüler ülkeyi yönetti ama tayyip kadar güçleri yoktu tayyip herşeyi kontrolüne almış ama herşeyi
Şaka bir tarafa, böyle birinin ülke yönetmesi tam bir felaket olur. Bu ne avelliktir.
herkes kendi aklıyla düşünüp taşınıp oyunu verecek artık saygı duymak düşer
Liderlik vasfı nedir size göre? Bağırıp çağırıp höp höp ona buna laf atmak mı? Liderlik anlayışınızı değiştirin
Zaten kendisi de her şeyin farkında? Muharrem İnce yoluna taş koyuyor diye o adamı da harcadı yazık Atamın kurduğu parti ne hallerde
Çok gülüyorum iki gündür yaaa😄😄
Bunlar memleket yönetecek vah ki memleket bunlara kalırsa
Zaten lider olmayacak ki parlamenter sistemde pek bir görevi yok Cumhurbaşkanının önemli olan başbakan
Kılıçtaroğlu tam olarak lider gibi olmayacak galiba.
Şimdikiler iyi olsa eleştirirdim belki
Yokk
Yokk
😀🤣yohtur
Görmüyorum
Ben kemal geliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?