sizde umutlar bitmez kk cok yaklastik 5 yil sonra aliyoruz der koyun gibi pesinden gidersiniz yine
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
He mk sen beni neden tanıyorsun asil koyun varsa o da sizsiniz kuru ekmek yiyip proteinsiz kalan beyniniz ile hala daha mevcut iktidara oy veriyorsunuz
off su cok bilmis konusmalariniz yok mu beni benden aliyor, 2002 den beri bu adam niye kazaniyor bu halk niye chp ye karsi bunu sormak yok hakaret edelim sovelim asagi hakir gorelim kafa bu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
sizde umutlar bitmez kk cok yaklastik 5 yil sonra aliyoruz der koyun gibi pesinden gidersiniz yine
He mk sen beni neden tanıyorsun asil koyun varsa o da sizsiniz kuru ekmek yiyip proteinsiz kalan beyniniz ile hala daha mevcut iktidara oy veriyorsunuz
valla kardeş ben gerekirse o kuru ekmegi de yemem acliktan geberrim chp zihniyetinin karsisinda kim varsa ona oyumu veririm
Ne diyeyim ki sana ben özgürlüğün en büyük düşmanı cahil kölelerdir kendine saygısı olmayana ben ne diyebilirim
off su cok bilmis konusmalariniz yok mu beni benden aliyor, 2002 den beri bu adam niye kazaniyor bu halk niye chp ye karsi bunu sormak yok hakaret edelim sovelim asagi hakir gorelim kafa bu.
Sonuçlar çok belliydi bu chp zihniyetine insanlar oy vermiyor artık bu çok net Türkiye'nin yeni bir ana muhalefete ihtiyacı var
Biliyorum ama bir umut vardı o da yok oldu
neyseki yurt disinda doğup büyüdüm Allahima binlerce kez şükürler olsun Rabbim De size yardım etsin cidden yazık
Şanslısın
Hayırlısı olsun diyorum. İç Anadolu ve Karadeniz seçmeni sonucu belirledi yine.
Aziz Nesin'in haklı Atatürk'ün yanıldığı gün bugün.
Belliydi zaten o yüzden sandıga gitmedim
İyi yaptın neden ya neden bir oy bir oydur uçurum da yok arada size de hakkımı helal etmiyorum
Helal etme m... k
Yazık kafana
Bu millete her şey müstehak
Millete mi benim sucum ne gençlerin suçu ne neden 20 yıldır istikrarsız olarak kaybeden adamı suçlayan yok aday olma diye diye dilimizde tuğ bitti
Ben de cezasını çekiyorum. Resmen tek ümidim Tayyip’in geberip gitmesi.
Çok üzülme arap biriyle evlenirsen hayatın kırtulabilir
3 5 tane kumamla yaşarım artim ya da huda par beni sahiplendirir köpeğim ya ben
Bu gayet güzel bir senaryo, şu andan itibaren türk erkeği olarak bizim b*k kadar değerimiz kalmadı
Hayırlı olsun çok güzel oldu. Reisle yola devam
Olması gereken oldu zaten iyi de oldu
Evet iyi oldu acaba hangi ütopyada yaşıyorsun
Senin yaşadığın yerde yaşamıyorum
Evet belli bu kafadan bende istiyorum
Hepsi yıkıldı
üzgünüm.