Edebiyata 29 vb.
🤔 ilk 100 girenin atanamayacağı bir ülke. Allah öğretmenlik okuyanlara yardım etsin

Edebiyata 29 vb.
🤔 ilk 100 girenin atanamayacağı bir ülke. Allah öğretmenlik okuyanlara yardım etsin
Edebiyat tarih oldum olası azdı bunuda herkes biliyordu puanım tuttu gitti hesabı yaptınız şimdi bizim branşlardan yüksek alıyor diye çemkiriyor millet bize sınıf öğretmenliği veya özel eğitimin yks puanına ve edebiyat tarihin yks puanına bakın ve nolur artık kimseye kızmayın bu noktada...
Kardeşim ben kendim zaten özel eğitim mezunuyum ama ortada bir emek var. 29 kisi almak nedir hep azdı ama 20 30 değildi en azından 200 falan verselerdi o insanlara
Hocam emek var fakat belliydi bu alımlar benim branşta din kültürü bana millet çemkiriyor bende diyorum ki haklısınız fakat ben istemedim bunu adaletsiz mi adaletsiz evet sosyal medyada bende duyurdum adaletsiz olduğunu ki kaldı ki kendi sorunlarım yüzünden çalışamadım bile sınava yani emek vermek çaba göstermekte nasip işi ve bu alımlar 2024 için 2025 te ne kadar olur belli olmaz. Tarih edebiyat biyoloji hep kötüydü alımları en üzüldüğüm matematik ve türkçe oldu benim
Suçlamak için demiyorum. Zaten bunun sorumlusu milleti birbirine kırdıran yöneticiler. Seçim zamanı oy almak için 45k alım yaptılar. Sistem orada tıkandı bence
Yo hocam gayet haklısınız yöneticiler zaten sorunlu seçim zamanı gelene kadar bu alımlar böyle devam eder biz öğretmenler bence sadece seçim zamanı çalışmalıyız çünkü bize ancak o zaman alım veriliyor oda oy kaybetmemek için çok acı sağlık sektörüne 40 bin alım öğretmenlere 15 bin alım vebalini zor öderler ahirette
Ne diyeyim herkes kendince haklı. Ama millet birbirine sallıyor tepkiyi yanlış yere gösteriyorlar
Kesinlikle hakkımız da hayırlısı ne diyelim
Çok kötü ben de ilk tercihim matematik öğretmenliğiydi. İyi ki mezuna kalmışım şu an özelde de iyi para kazanabilecek bir mesleğim var. Yerlesemedim diye çok üzülmüştüm
bende okuduğum yıl Türkçe istemiştim olmamıştı ertesi yıl özel eğitim gelmişti. Gerçekten bazen şer hayır oluyor
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?