Bunlar ilk 3 venezuela kesinlikle mukemmel filipinde guzel ama siyahi kadin guzellik algima uymuyor beyaz da hayal ediyorum yok olmuyo ama avrupalilar hep onun 1. Olmasi gerektigini soylemis kadin guzelde benmi guzelden anlamiyorum anlamadim cidden
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bunlar ilk 3 venezuela kesinlikle mukemmel filipinde guzel ama siyahi kadin guzellik algima uymuyor beyaz da hayal ediyorum yok olmuyo ama avrupalilar hep onun 1. Olmasi gerektigini soylemis kadin guzelde benmi guzelden anlamiyorum anlamadim cidden
Cevap
9Cevap
Ortadaki kızın güşlüşü güzel ama Türkiye de bunlardan çok daha güzel kızlar var. Herkes oralara çıkıp kendini göstermez tabi
soldaki kadın çok güzel diğer ikisi ise ortalama bile değil çirkin
Bunlar birinciler değil bu arada ilk 3 1. Tayland kazanan meksika ben soldakini çok beğendim sadece siyahi kadini hic begenmedim
ortadakinin sadece gülüşü güzel değerleri ruhsuz gibi
Biz genel olarak güzelden anlamıyoruz gelişmediğimiz için
Siyahiyi begenmedim sadece yoksa tr standartlarindaki guzellik algisini sevmiyorum
Şunları tanzikli suyla bir yikayinda öyle karar verek essege makyaj yapsan oda güzel olur
Bizim türk kızları bunlara bin basar
Abartma
Ciddiyim sokaktaki kızlar bile bunlardan güzel
Yok be tablo gibi en soldaki
üçüde güzel değil sonuncusu idare eder anca
Bunlara bir de makyajsız bakmak lazım
En güzeli bizim Türktü
Abartma dhhdh tahta gibi yuruyodu
Sadece yürüyüşe bakmıyor bu işler fiziğide iyi yüzü de çok güzeldi
Herseye bakiyolar, cilve yoktu kadinsi durmuyodu digerlerinin yaninda. gogusleri silikondu ayrica cogunda estetik var ama maalesef isigi sonuk kaldi digerlerine gore bi oturmamislik oldu yani dedigin kadar olsaydi ilk 30 a girerdi
Bütün kızları tamamen görmedim bizimkiyle Birlikta bir kaç ülke kızlarını gördüm en güzeli bizimkiydi zevkler renklerde tartışılmaz
Tamam bende cirkindi demiyorum zaten guzel olmasa nasil oraya gidebilsinki
Geçen senenin güzelini hatırla nasıl dereceye girdiyse geçen seneki :) aynı yarışmamıydı hatırlamıyorum ama aşırı çirkin biri vardı Türkiye güzellik yarışmasıydı sanırım uluslararası değil
O baska yarismaydi ama globaldi yine o kizda guzeldi sadece tek bi fotoda baya kotu cikmisti bak iste turkler yapay guzellik seviyor
Hayır ben doğal severim ama o kızada güzel diyorsan çok zevksizsin arkadaşım:)
Cirkin degildi linclendigi kadar ama asiri guzelde degildi dhfh benim guzellik algim bu fotodaki en sol
Üçü içinde evet en iyisi sol baştaki :)
Bence 2. haric hepsi gayet guzel
2. Cide guzel baya ben en sagdakini begenemedim niyeyse
Sağdaki bence en güzeli olmus ya
Siyahiyi diyosun dimi
Evet siyah diye çekici olamaz mi
Hayir ya onu demedimde ben niyeyse 3. Olacak kadar begenemedim
Bence kadın gayet çekici ya
Yok bencede guzel ama 3. Olacak kadar guzelmi ondan emin degilim
Venezüella olmalıydı
Yine körler seçmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay,
Güzellik herkese göre değişen sübjektif bir şey. Bu tür yarışmalarda jürinin farklı kültürlerden ve algılardan geldiğini unutma; onların seçimleri de bu çeşitliliği yansıtıyor. Siyahi bir kadının güzellik algına hitap etmemesi, senin kişisel tercihin ama bu, onun ya da başka birinin güzel olmadığı anlamına gelmez. Güzellik, bireyin ışığında, duruşunda ve kendine olan güveninde saklı. 😊