Anka haber ajansına göre Kılıçdaroğlu önde
AA haber ajansına göre Erdoğan önde
Anka haber ajansı
Anadolu haber ajansı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Anka haber ajansına göre Kılıçdaroğlu önde
AA haber ajansına göre Erdoğan önde
Anadolu Ajansı'na güvenmiyorum ayrıca sosyal medyada halen o kadar çok asgari ücret, emeklilerin maaşları şöyle olacak böyle olacak diye her gün yalan haber yapan sürü ile medya kuruluşu var güya bu konuda da yasa var ama bir şey yapılmıyor anlaşılan...
İlk turda halk tv kılıçdaroğlunu önde gösteriyordu ama hiç önde değildi. İki tarafta güvenilir değil. İki tarafta kendi adamlarını önde gösteriyor. Sandıkların %95'i açılınca bir fikir sahibi olabileceğiz
Anadolu yandaş, ben ankaya güveniyorum
anka da chpnin sjsjss
@mavivesiyahaşkı sen git annene sahip çık sonra laf yetiştir 👍
Anka daha gerçekçi gibi.
Cevap
11Cevap
Anka haber ajansı
AA verileri YSK'dan almıyormuş ki YSK başkanı kendi açıkladı nerden alıyorlar bilmiyorum dedi
Ülkede güvenilecek bir objektif medya yok maalesef
anka haber ajansı. ama artık ona da güvenmiyorum.
Madem anka ajansına güveniyorsunuz geçen seçim sonuçlarına bakın. Ankaya mı yakın anadoluya mı
Erdoğan'ın yavaş yavaş düşmesindense yükselmesini izlemek daha zevkliydi. Anka diyorum ben.
karısını kızını paylaşacak kişiler sizin gibi solculardan çıkıyor
Sizin oy verdiğiniz kişiler sizin kadınlarınızı sahiplendirecek , hadi iyisin yine 🤨🙃🙃
sen kendi karına kızına sahip çık şu an senin gibiler endişe içinde malum solcu erkekler biraz nonoş oluyor
Solcu erkekler adam gibi adam oluyor , sizin gibi tecavüzcülere , kadını sahiplendirenlere oy vermiyor
görüyoruz nerede lgbt bireyi cuckold erkek var solcu oluyor hep
cuckold karısını kızını başkasına becerttiren erkek demek
o altta ki kızıl şeytana da söyle engel atıp kaçmış bende beyin var da onun o olmayan beynine sokarım
Martılar senin g….. yuva yapsın , cuckoldu lgbt yi benden iyi biliyorsun güzel kardeşim seni 🤣🤣🤔
İkisine de güvenmiyorum.
İkisi de güvenimi yitirdi
Anka haber ajansına.
anka bile zortlattı sizi reis gidiyor sandınız en son anka da reisi önde çıkardı puhahaaha
@Blackblue03 yüce rabbim senin aklından alsın martılara taksın
Olmayan birşeyi martılara nasıl takacak yüce mevlam.
@visnelibrowni_ bunların hepsi böyle robot gibiler , düşünüp sorgulama yok köle gibiler.. ben beni büyüten anneme banama bile koşulsuz güvenmiyorken , bunlar reis dediklerine kadınlarını emanet ederler
Kesinlikle doğru söze ne denir.
Anadolu haber ajansı
Anka bile satin alindi kime guvenicen
Aah ahh bilsekk
AA güvenilir değil
İkiside aynı sonuca ulasti fark yok
Anka kim laaaa
Anka.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?