Gündem Bursa'da bir vatandaş, oy kullanmaya geyik kostümüyle geldi! Sizce saçmalık mı yoksa biraz eğlence lazım mı? Anesthesier Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor biraz da eğlenelim ya.. hep ciddiyet nereye kadar.. zaten sürekli siyasetten bıktık Bursa'da bir vatandaş, oy kullanmaya geyik kostümüyle geldi! Sizce saçmalık mı yoksa biraz eğlence lazım mı? Cevapla Burs Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Dikkat çekmek sadece ve bunu da başardılar 0 0 Yorumla
visualsutdio Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Resmiyetsiz olalım 😂 derken daha çok resmileşirler baksana gülünecek surat var mı? Acayip değişik ve türünün ilk örnekleri Bursa şehrimizden çıkabiliyor 0 0 Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Neye benziyor bu yaa bir film ya da dizi vardı 🙄Heh hatırladım maske kimsin sen 😄Saçmalık. 🤪 0 0 Yorumla
Gümüş_Servi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Hep normal olmasın saçma görenlee varAma gülmek hep istesiğimiz şeyBu saçma diyenler çoğunlukla hep aynı şeyleri yapanlar oluyor 0 0 Yorumla
DengeSiz_mişim Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Eğlence lazım arada. Zaten takım tutar gibi parti tutan bir milletiz. Bırakın ne güzel adam eğlenip eğlendiriyor işte. 0 0 Yorumla
Moonlover112233 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Normalde sacma bulurdum ama turkiyenin biraz sacmaliga ve gulmeye ihtiyaci var. Herkes kafayi bozmus 0 1 Yorumla Moonlover112233 +1 yıl Siyasetle Yorumla
RΞSPΞCT Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bazıları cidden abartıyor sanki sorunlu gibiler. İlginç insanlar dolu. 1 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Gündem konusunda 499 cevap paylaştı. Ciddi ortamda ciddi olursun samimi ortamda eğlenceli.. Saçma olmasa da gereksiz bence 0 0 Yorumla
Ashderimsusarım Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl saygısızlık yapmadığı sürece bence eğlence lazım tabiki 0 0 Yorumla
hebeleh Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Allahın delisi. Hiç komik değil bu özürlü ülkenin geleceğinde söz sahibi 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl rezil ediyorlar insanı ya şu hareketlere bak 😂 0 0 Yorumla
Rahibe-Teressa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Lokma muhabbetinden sonra bide bu çıktı hiç şaşırtmıyor 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı. Abd'deki ödül töreni gibi bizim seçim. Absürt olarak ne ararsan var. 0 0 Yorumla
Venetor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Jason Voorhees kostümü giysem kapıdaki polis ne yapardı acaba? Boyumda uzun. 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Saçma sapan şeyler yapıyorlar altı üstü oy kullanacaklar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İnsanlar sandığa giderken ilk turdaki kadar rahat gitmedi 2 turda basit dayatılmış 2 adaya kimse razı olmadı mecbur kaldı bu haller normal 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bütün mallar Bursa da toplanmış gibi, saçmalık seçim ciddiyet ister. 0 0 Yorumla
zkzdln Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl eğlenceli bence çok da sorgulamamak lazım gülün geçin 0 0 Yorumla
Ttugcee7 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Ne var bunda ya eğlensin millet bırakın başkasına zararı mi var? yok 0 0 Yorumla
Seniorritta Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Çok sorun değil kimliğini ibraz edip yüzünü gösterirse isterse at olarak gelsin sıkıntı yok 0 0 Yorumla
kalpsizsjnzalimm Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Bı Bursalı olarak utandım 🙄 1 1 Yorumla bursa_zafer +1 yıl Hic sorma 😔 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 586 cevap paylaştı. Şu halkın % 75 inde zerre beyin yok yemin ediyorum 0 1 Yorumla yesim_gulsel +1 yıl Hayır %52 sinde Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Gündem konusunda 590 cevap paylaştı. Demek ki karısı adamı boynuzlamış dile getirmiş 0 0 Yorumla
ZamannnYolcusu Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 94% +1 yıl İlgi çekmeye çalışmış galiba aklinca 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 941 cevap paylaştı. Eğlence lazım saten gerginiz alla alla 0 0 Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl "Ya hak" diye bağırarak oy atan vardı.. 0 0 Yorumla
Eskiblablacı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı. Biraz eglence guzeldir😂 0 0 Yorumla
Namesizquenn Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Geyik saçma olmuş dalga geçiyorlar resmen 0 0 Yorumla
miriiiii Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl koyun olarak gelince sıkınttı yok? 0 1 Yorumla _moon_light +1 yıl 😂😂😂😂😂 iyiydi Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Böyle insanlar iyi ki var. Eğlence lazım ülkeye 0 0 Yorumla
Ozan147852 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bende inek kostümü giymeyi düşünüyorum, 0 0 Yorumla
ChooChoo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Mizahşor bir ülkeyiz hoşuma gidiyor böyle şeyler 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı. saçma olmuş bence 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Gündem konusunda 2,6b cevap paylaştı. Mallık diz boyu 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 2b cevap paylaştı. Saçmalık ya 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 894 cevap paylaştı. Saçmalık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Dikkat çekmek sadece ve bunu da başardılar
Resmiyetsiz olalım 😂 derken daha çok resmileşirler baksana gülünecek surat var mı? Acayip değişik ve türünün ilk örnekleri Bursa şehrimizden çıkabiliyor
Neye benziyor bu yaa bir film ya da dizi vardı 🙄
Heh hatırladım maske kimsin sen 😄
Saçmalık. 🤪
Hep normal olmasın saçma görenlee var
Ama gülmek hep istesiğimiz şey
Bu saçma diyenler çoğunlukla hep aynı şeyleri yapanlar oluyor
Eğlence lazım arada. Zaten takım tutar gibi parti tutan bir milletiz. Bırakın ne güzel adam eğlenip eğlendiriyor işte.
Normalde sacma bulurdum ama turkiyenin biraz sacmaliga ve gulmeye ihtiyaci var. Herkes kafayi bozmus
Siyasetle
Bazıları cidden abartıyor sanki sorunlu gibiler. İlginç insanlar dolu.
Ciddi ortamda ciddi olursun samimi ortamda eğlenceli.. Saçma olmasa da gereksiz bence
saygısızlık yapmadığı sürece bence eğlence lazım tabiki
Allahın delisi. Hiç komik değil bu özürlü ülkenin geleceğinde söz sahibi
rezil ediyorlar insanı ya şu hareketlere bak 😂
Lokma muhabbetinden sonra bide bu çıktı hiç şaşırtmıyor
Abd'deki ödül töreni gibi bizim seçim. Absürt olarak ne ararsan var.
Jason Voorhees kostümü giysem kapıdaki polis ne yapardı acaba? Boyumda uzun.
Saçma sapan şeyler yapıyorlar altı üstü oy kullanacaklar
İnsanlar sandığa giderken ilk turdaki kadar rahat gitmedi 2 turda basit dayatılmış 2 adaya kimse razı olmadı mecbur kaldı bu haller normal
Galiba geçmişte boynuzlanmış olabilir ya da geyikleri seviyo
Bütün mallar Bursa da toplanmış gibi, saçmalık seçim ciddiyet ister.
eğlenceli bence çok da sorgulamamak lazım gülün geçin
Ne var bunda ya eğlensin millet bırakın başkasına zararı mi var? yok
Çok sorun değil kimliğini ibraz edip yüzünü gösterirse isterse at olarak gelsin sıkıntı yok
örümcek adam da geldi
Bı Bursalı olarak utandım 🙄
Hic sorma 😔
Şu halkın % 75 inde zerre beyin yok yemin ediyorum
Hayır %52 sinde
Demek ki karısı adamı boynuzlamış dile getirmiş
Bide boynuzları var kocaman 😅
İmkânım olsa bende yapardım
eğlence lazım. enerji lazım
İlgi çekmeye çalışmış galiba aklinca
Eğlence lazım saten gerginiz alla alla
"Ya hak" diye bağırarak oy atan vardı..