Gündem Adana'da bir seçmen oy kullanmaya Örümcek Adam kostümüyle gitmiş. Oy kullanırken ne giydiniz? Deisa Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 75 Yapay Zekaya Sor canım ülkem.. her ne kadar seçim süreci gergin olsa da arada komik şeyler görüyoruz :D Adana'da bir seçmen oy kullanmaya Örümcek Adam kostümüyle gitmiş. Oy kullanırken ne giydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Gündem konusunda 901 cevap paylaştı. Ülkemizde sıradan bir vatandaş 😃 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,5b cevap paylaştı. Bunları sadece Amerika da görürüz sanmıştım :D ben tişört giydim 0 0 Yorumla
deadalus Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Gündem konusunda 878 cevap paylaştı. İlk turda da vardı bi tane omurcek adam gerçi ben ikinci turda tüm avengers üyelerini bekliyodum ama demek ki onlar da pek ciddiye almamış bizim seçimleri 🤣🤣 0 0 Yorumla
wildmoongirl Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Adana olduğu için pek şaşırmadım agshdjfjkskBen her zamanki gibi giyindim insanlar eşofmanla gelmişti keşke ben de öyle yapsaydım sjdkdkflf 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Bunun birde normal kostümlüsü vardı hatta bir önceki soruda paylaşmıştım. Canım memleketimin canım insanları 😃 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Allah akıl fikir versin, bu ne 🤢Siyah kot pantolon ve siyah tşört üzerine beyaz hırka giydim 0 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Evde ne bulursam onu giydim ve evden çıkarken leke olduğunu fark ettim umrumda mı değil sanane ne bakıyorsun kardeşim 0 0 Yorumla
Külyutmaz22 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 77% +1 yıl Bu gene normal siz dua edin elinde mjolnir ile Thor gelmesin mazallah mührü parçalar çekici ile 😃 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Bir sürü şey yazdım ama geri sildim.maalesef bu emek bile fazla bunlar için.Aferin, 8 saniye kadar falan ünlü oldun... 0 0 Yorumla
Girlymami Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Çok ilginç ama şaşırmadım Adana'dan beklenir her sey 0 0 Yorumla
Senaderlerbana Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Batman il'inde de sanırım batman kıyafeti giyip oy verselermiş xd 0 0 Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çiçekli elbise ile gittim bana gelen bahar ülkeyede gelsin dedim bahar gelmeden kuraklık geldi. 🙄 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı. kumaş pantolon beyaz gömlekkollarımı da sıvadım 0 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Spor gittim. Bu ne hal ne boş insanlar var yahu... 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 569 cevap paylaştı. Yerel seçimlere Batman kostümüyle gideyim bari 0 0 Yorumla
Wjej3j3j322j Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Ben komik olan bir şey göremiyorumCiddiyetsizlik görüyorum sadece.. 0 0 Yorumla
Emiinemm Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl O maskeyle önünü nasıl görmüş de okula kadar nasıl yürümüş acaba 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 2b cevap paylaştı. Üstümde siyah bir crop vardı böyle sütyen tarzı altta da siyah bir short vardı 0 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Adana merkez patlıyor herkes dememisler boşuna 😂 normal değiller 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Mentalimiz gayet iyi. 😃 Eşofman ile gittim, süslenip püslense miydim oy için jcjdndkx 0 0 Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Reis çıkacak olan Spider Man 2 oyunundan esinlenerek güncel köstümle gelmiş alkış 👏🏻👏🏻👏🏻😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Oy kullanırken ne giydiniz gibi bir saçma bir soru.. canım ülkem falan sanırsın milletvekili a.. slğ 1 0 Yorumla
Osela Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Ben üzerinde bahar çiçekleri olan bir kimono giymiştim sol gösterip sağ çaktım puahahhahahahhaahah 0 0 Yorumla
umidimvar Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Böyle cesur insanları tebrik ediyorum özgüvenlerinin önünde saygıyla eğilirim 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl keşke khalesi kostümü giyseymişim 😂 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Millet bayramlık giymişti ya. Ben eşofmanla gittim 1 0 Yorumla
Kartopu0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ne gerek var böyle saçmalıklara anlamıyorum 0 0 Yorumla
Adana_lıı Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Her zamanki gibi süpermen kıyafetimle. d 0 0 Yorumla
Yenilenyeniden Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kimlik tespiti yapmışlardır umarım 😄 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Batman'i de görmek isteriz. 0 0 Yorumla
Xhaxx Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 63% +1 yıl Anlamsız. Bu sabah yataktan kalktığım gibi gittim. 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 457 cevap paylaştı. Eşofman ve tişört ile gittim 😄 0 0 Yorumla
morcivcikkkkk Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yine farkımızı ortaya koyduk ya djdjd 0 0 Yorumla
Ardayanlız Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 88% +1 yıl Yüzü görünmeyen seçmen oy kullanamaz 0 1 Yorumla Benmıkemmelim +1 yıl Yüzünü açmıştır Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Gündem konusunda 10,3b cevap paylaştı. Venoma benzemis 1 1 Yorumla Külyutmaz22 +1 yıl Zaten bu siyah Spiderman venom etkisinde olan spidermanin kostümü Yorumla
DışGüveysi Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl pantolon ve tişört 0 1 Yorumla DışGüveysi +1 yıl Bu arada bi adanalı olarak adanalı olarak söyliim adana her zmn böyle garipliklere gebe bi yer 😂 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı. Komik buldum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Ülkemizde sıradan bir vatandaş 😃
Bunları sadece Amerika da görürüz sanmıştım :D ben tişört giydim
İlk turda da vardı bi tane omurcek adam gerçi ben ikinci turda tüm avengers üyelerini bekliyodum ama demek ki onlar da pek ciddiye almamış bizim seçimleri 🤣🤣
Adana olduğu için pek şaşırmadım agshdjfjksk
Ben her zamanki gibi giyindim insanlar eşofmanla gelmişti keşke ben de öyle yapsaydım sjdkdkflf
Bunun birde normal kostümlüsü vardı hatta bir önceki soruda paylaşmıştım. Canım memleketimin canım insanları 😃
Allah akıl fikir versin, bu ne 🤢
Siyah kot pantolon ve siyah tşört üzerine beyaz hırka giydim
Evde ne bulursam onu giydim ve evden çıkarken leke olduğunu fark ettim umrumda mı değil sanane ne bakıyorsun kardeşim
Bu gene normal siz dua edin elinde mjolnir ile Thor gelmesin mazallah mührü parçalar çekici ile 😃
Bir sürü şey yazdım ama geri sildim.
maalesef bu emek bile fazla bunlar için.
Aferin, 8 saniye kadar falan ünlü oldun...
Çok ilginç ama şaşırmadım Adana'dan beklenir her sey
Batman il'inde de sanırım batman kıyafeti giyip oy verselermiş xd
Çiçekli elbise ile gittim bana gelen bahar ülkeyede gelsin dedim bahar gelmeden kuraklık geldi. 🙄
kumaş pantolon beyaz gömlek
kollarımı da sıvadım
Spor gittim.
Bu ne hal ne boş insanlar var yahu...
Yerel seçimlere Batman kostümüyle gideyim bari
Ben komik olan bir şey göremiyorum
Ciddiyetsizlik görüyorum sadece..
O maskeyle önünü nasıl görmüş de okula kadar nasıl yürümüş acaba
Üstümde siyah bir crop vardı böyle sütyen tarzı altta da siyah bir short vardı
Adana merkez patlıyor herkes dememisler boşuna 😂 normal değiller
Mentalimiz gayet iyi. 😃 Eşofman ile gittim, süslenip püslense miydim oy için jcjdndkx
Reis çıkacak olan Spider Man 2 oyunundan esinlenerek güncel köstümle gelmiş alkış 👏🏻👏🏻👏🏻😂😂
Oy kullanırken ne giydiniz gibi bir saçma bir soru.. canım ülkem falan sanırsın milletvekili a.. slğ
Ben üzerinde bahar çiçekleri olan bir kimono giymiştim sol gösterip sağ çaktım puahahhahahahhaahah
Böyle cesur insanları tebrik ediyorum özgüvenlerinin önünde saygıyla eğilirim
Ağ'laya ağ'laya gitmiştir.
keşke khalesi kostümü giyseymişim 😂
Millet bayramlık giymişti ya. Ben eşofmanla gittim
Siyah kot, beyaz bluz.
deniz şortu plaj havlusu
Haha bu neya bu saçma olmuş
Kısa şort ve oversize tişört 😂
Neymiş bu oy kullanma konseptiyaa
Pijemanin üstüne ferace cektim
Bi tane de geyik vardi shdhh
Ne gerek var böyle saçmalıklara anlamıyorum
Pantolon sweatshirt giydim
Bende boxer giymedim totem yaptım
Her zamanki gibi süpermen kıyafetimle. d
Kimlik tespiti yapmışlardır umarım 😄
Batman'i de görmek isteriz.
Anlamsız. Bu sabah yataktan kalktığım gibi gittim.
benim aklima neden hic gelmedi ya la :D
Adana da sıradan bir gün😂
Eşofman ve tişört ile gittim 😄
Wonder woman kostümü ahahhahah
Yine farkımızı ortaya koyduk ya djdjd
Yüzü görünmeyen seçmen oy kullanamaz
Yüzünü açmıştır
Kot bir elbise giydim
Saçma sapan giyinmeye gerek yok
Bende Batman kostümüyle gitmeyi düşünüyordum 🤣
Hoşuma gidiyor böyle şeyler
Herkes troll mk :D
Venoma benzemis
Zaten bu siyah Spiderman venom etkisinde olan spidermanin kostümü
Günlük kıyafet
nerde bende o gt 🤔
Gri eşofman
gri eşofman beyaz swet
pantolon ve tişört
Bu arada bi adanalı olarak adanalı olarak söyliim adana her zmn böyle garipliklere gebe bi yer 😂
Komik buldum.
Bu ulkede normal biri yok zaten 😀😀😀