CHP ye oy verecek olanlara bir şey sormak istiyorum siz hiç İttihat Terakki diye bir şey duymadınız mı?

Kararsızım AKP'ye de pek güvenmiyorum ama CHP'ye de vermem biliyorsunuz CHP kaç kişi birleşti 6 lider bunlar başa gelirse birbirine düşmeyecek mi sanıyorsunuz siz ittihat Terakki abdülhamit'i devirdi İttihat Terakki başa geçince birbirine düşmedi mi Osmanlı böyle yıkılmadı mı CHP içindeki lider diyor ki Abdullah Öcalan'ı içeriden çıkaracağım o adam içeriden çıkar da bir ananın kuzusunun canını yakarsa siz bunun vebalini verebilecek misiniz onu yapmak kolay değil diye sakın saçmalamayın siz şimdi üç Arkadaş ev tuttunuz diyelim arkadaşınıza filanca kişiyi evime getiremezsiniz diyemezsin değil mi onun da evi olacağı için doğal olarak Kılıçdaroğlu da hayır öyle bir şey olmaz demiyor farkındaysanız mecburen susuyor

Güncellemeler
+1 yıl
youtube.com/shorts/GKKBaxGn-0k?feature=share

Bu arada CHP'nin kaybettiği bütün seçimler 1 dakikanızı almaz çok başarılı olsa bu kadar yıl kaybetmez Öyle değil mi
Güncellemeler
+1 yıl
AKP aldı görüldüğü üzere birileri CHP'nin tehlikeli olduğuna karar verdi hangisi hayırlıysa o olsun
CHP ye oy verecek olanlara bir şey sormak istiyorum siz hiç İttihat Terakki diye bir şey duymadınız mı?