Yarın Kılıçdaroğlu seçimi kazanırsa lgbt sayesinde kazanacak lgbt'nin kadın hayranları sayesinde haklıyım değil mi?

Yarın seçimi Kılıçdaroğlu kazanırsa lgbt bireylerini CHP her yerde işe alacak çünkü chpnin arkasında en çok koşan ve chpnin reklamini yapan lgbtdir şimdiye kadar kazanamayan CHP yarın kazanırsa sebebi lgbtdir ve lgbtlilere verdiği vaatler sayesinde lgbtliler güçlenecek ve bal gibi yasamaya devam edecek ayrımcılığa uğramayacak bu çok tatlı birsey bunu hetero bir kadın olarak çok isiyorum secimi CHP kazansin birazda lgbt bireyleri işyerine girsin ayrımcılık yapamasinlar CHP korur hiç değilse lgbt sayesinde kazanacak çok şey borçlu lgbtye

Güncellemeler
+1 yıl
Lgbtye bende tapiyorum bir kadın olarak o yüzden yarın aslında lgbt için çok önemli çünkü gerçekten çok eziyet çektiler birazda onlar keyif alsin escinsellere lgbt bireylerine kötülük yapan transfobilik yapanlar yargilansin CHP kesinlikle kazanamaz arkasında lgbt olmasa
Güncellemeler
+1 yıl
Yıllardır akpyi yenemeyen CHP neden güçlendi lgbt sayesinde güçlendi lgbtnin hayranları kadınlar hep kadın kitle sayesinde eğer kazanırsa lgbtye teşekkür etmeli eğer lgbt olmasaydi desteğini cekseydi ilk turda kaybederdi ama yarınki seçimi kesinlikle CHP kazanacak çünkü lgbt diye büyük kitle var ve bu kitle seçimin kaderini belirleyecek lgbt kimi desteklerse o kazanır ben ilk seçimde de söylemiştim bu seçimin kaderini lgbt belirleyecek diye dediğim gibi de oldu
Yarın Kılıçdaroğlu seçimi kazanırsa lgbt sayesinde kazanacak lgbt'nin kadın hayranları sayesinde haklıyım değil mi?