Güncellemeler
+1 yıl
Lgbtye bende tapiyorum bir kadın olarak o yüzden yarın aslında lgbt için çok önemli çünkü gerçekten çok eziyet çektiler birazda onlar keyif alsin escinsellere lgbt bireylerine kötülük yapan transfobilik yapanlar yargilansin CHP kesinlikle kazanamaz arkasında lgbt olmasa
Güncellemeler
+1 yıl
Yıllardır akpyi yenemeyen CHP neden güçlendi lgbt sayesinde güçlendi lgbtnin hayranları kadınlar hep kadın kitle sayesinde eğer kazanırsa lgbtye teşekkür etmeli eğer lgbt olmasaydi desteğini cekseydi ilk turda kaybederdi ama yarınki seçimi kesinlikle CHP kazanacak çünkü lgbt diye büyük kitle var ve bu kitle seçimin kaderini belirleyecek lgbt kimi desteklerse o kazanır ben ilk seçimde de söylemiştim bu seçimin kaderini lgbt belirleyecek diye dediğim gibi de oldu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Uzun lafın kısasına geçelim umarımm Kılıçdaroğlu kazanır
İnşallah kazanır kazanırsa lgbt bireylerinin ailelerine kapak olur inşallah sokağa bile arsalar çocuklarını devlete sığınan olur güvenle o yüzden sırf lgbt bireylerinin yaşamasını istediğim için oyumu CHP'ye kullanmaya gideceğim kahvaltı yapip
AKP yine alır
Akp yarr onu bile alamaz jrjdjdjdj
Lgbt ye düşmanlık yapan hangi parti olursa kaybeder bunu ilk turda söyledim ikinci turda lgbtyi seven kadınlar sandığı birakirmi akpden bıktı millet
Bide lgbt bireyleri de sandığı bırakmaz ve ben lgbt bireylerinin kitlesinin çok büyük olduğunu düşünüyorum ilk turda gördük bunu akpliler oy çaldı korkudan ama ikinci turda lgbt diye bir gerçek var çok büyük özgürlükler gelecek lgbtlilere Kemal Kılıçdaroğlu vaadte bulundu lgbtye o yüzden Kemal kilicdarogluna kazandıracaktır lgbt bırakmaz bu işin peşini zaten lgbtnin kitlesi kadınlar kadınlar asla bırakmaz sandığı çünkü lgbt bireylerinin öldürülmesini zarar görmesini ayrımcılığa uğramasını iş bulamamasini ve sagliktan yararlanamamasini istemez kadınlar lgbtyi savunuyor koruyor ve kadınlar ne derse o olur bu dünyada ve kadınların büyük çoğunluğu lgbt haklarını güvence altına alıp lgbtleri korumaya calisacak sandıkta ve yarın aslında Kemal kilicdaroglu değil lgbt ve lgbt seçmeni seçimi kazanacak ve CHP lgbt sayesinde kazanacak yarin hepiniz göreceksiniz bunu
Kadınlar lgbt İstanbul sözleşmesi diye bağırıp duruyor asla erkeklerin sözünü dinlemezler kocası abisi bile olsa dinlemezler chpye oy basarlar kadın hakları insan hakları bu ülkeye yarın gelmezse kadinlarda lgbt bireylerde beş yıl daha baskı görecek o yüzden hem kadınlar için hem lgbt için çok önemli bir seçim artık lgbtye küfür edemeyeceksiniz çok seviniyorum güç bize geçecek yarin
Kadınlar yarın o sandığı AKP'ye bırakmaz AKP'yi o sandığa gömer gelir
lgbt öcü değil
Bende aşığım lgbtye kadın olarak ve lgbt sayesinde kazanacak
Yarın lgbt kazanırsa lgbt bireylerinin yüzündeki sevinci düşünemiyorum bile çünkü artık kimse onlara dokunamayacak ve her yerde iş bulacaklar lgbtye zarar verenler ceza alacak lgbt bireylerini işe almamazlik gibi şeyler olmayacak devlet CHP olduğu için evsiz kalsalar da sahip çıkacak o yüzden lgbt için çok önemli seçim lgbt devlet korumasinda olacak bu çok güzel bişey çünkü kötü insanlar çok var aileleri toplum onlara zarar veremeyecek devlet guvencesi altina alınacak hakları korunacak ve akp lgbt düşmanı olmasaydı korusaydi kollasaydi lgbtye iş verseydi insan ayrımcılığı yapamassiniz bu ülkede deseydi kazanirdi ama akp ilk. Defa chp karsisinda kaybedecek çünkü lgbt düşmanlığı yaptı ve bu ülkedeki kadınların çoğu lgbt sempatizani lgbt asigi
Lgbtyle ne alakası var millet bıktı akpden mk
Çok haklısın millet değişiklik istiyor artik
Bir şey olmazz
Haksiz sin