Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimi kazanacağına inanıyor musunuz?

Fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezine gidip gelirken götürüp getiren şoför arkadaşa dedim ki, sence seçim ne olur dedim? Adam Tayyip Erdoğan kazanır dedi millet ittifakından bir halt olmaz dedi, baksana Kemal Kılıçdaroğlu koşa koşa HDP’nin kapısını çaldı dedi, yok Kayyum atanmasın yok Selahattin Demirtaş hapisten çıksın yok demokrasi gelsin deyip duruyor dedi.

İki gün önce apo’nun resmini heykelini dikeceğim diyen insan dedi şimdi içeriden çıkaracağım diyorlar dedi bunları oy verip dedi PKK bayrağı mı diktirelim dedi, ben de şimdikilerle Hüda Parla anlaştım dedim tamam ama dedi HDP’nin yanında Hüda para o kadar da kötü değil dedi.

Ayrıca CHP denen Parti dedi din düşmanı bir parti onlar gelirse tesettür yasağı geliyor dedi ayasofya’yı yine müzeye çevirirler dedi, kabul ediyorum ekonomik sıkıntı var ülkede problemler var ama dedi bunları da oy verilmez dedi.

Açıkçası benim bu seçimden umudum yok Her şeyden önce her şeyi geçin arkadaşlar gerçekçi olalım bunca zamandır adayı çıkarırken bile aylarca beklediler sonra aday çıktığı sırada Meral Akşener masayı terk etti sonra geri döndü, yani millet ittifakının da hataları var şahsen ben bu seçimde kazanabileceklerini düşünmüyorum. Şayet kazandırlarsa bu ekonomi ve deprem sayesinde olacak yoksa millet ittifakının da doğru düzgün bir vaat bir şeyini görmüyorum. Yok para vereceğim Yok onu bunu vereceğim yok bilmem temiz para buldum bilmem nereden ne para buldun hayır nereden para buluyorsun kim kime bedava bir şey veriyor O yüzden şahsen benim umudum yok yani buradaki yapılan anketlere bakarak ülkede kaç kişi internet kullanıyor, O yüzden ben umutlu değilim açıkçası ama yine de millet ittifakının kazanmasını isterim.

15.04.2023 Cumartesi 13.32

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Seviyeli bir şekilde yorum yaptığınız için teşekkür ederim
Güncellemeler
+1 yıl
Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimi kazanacağına inanıyor musunuz? ↗

Alevi olduğunu açıkladı bunun seçime erkişi ne olur?