kurultay için imza tolpladık
700 imza vardı
Muharrem İnce' yi engellemek için
genel merkez 100 imzayı geri çektirdi
bunları görmeyen vicdansızdır
Chp neden 20 seneden beri hep %25 ve kılıçdaroğlu neden 12 seçim kaybettiği halde partinin başında
Yazmadan önce bunun şahsi kişsel düşüncelerim olduğunu belirtmek isterim.
Lider olmayı ve özellikle siyaset konusunda aşırı sorumluluk gerekiyor cesaret edemiyorlardır baskı veya mobing görme ihtimallerinden kaçabilirler. Parti içlerinde de kendilerinin grupları oluyor yani hep sıkı ve beraber gibi görünselerde partiler parti içinde ki millet vekilleri deniliyor sanırım o vekiller de gruplaşıp hatta ajan gibi bir tür piyon olabiliyor partinin yıkılması için sürekli bir savaş içindeler. Kendi statüleri kendi çıkarları daha çok ön planda oluyor siyasette ele alınan partiyi hedef göstermiyorum. Yani lafım meclisten dışarı. Genel olarak bu tüm partiler olsun iş hayatı olsun.
25 olayı sanırım oy alımı kazanamaması hakkında bahsediyorsunuz galiba. İktidar uzun yıllardır iktidarda ve kökleşmiş halde. Onun etkisi de var, genelin ideoloji zıtlıkları da var. Sıkıntılı ve zor bir süreçteyiz. Hep olay ve sorun oluyor haberlerde gördüğüm ve deneyimlerim ile. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Başta kk olduğu için. Kk nın koltuk sevdası yüzünden. Sırf o adam adayıoldu diye oy vermedim ben.
mansur başkan olsa verir miydin peki
evt
Kemal Atatürk inkılaplarını sayamıyor ben Atatürkçü insanım gidip ona mı oy vereceğim?
virgül koymamışım araya Kemal, Atatürk
çok haklısın ben bu yüzden Chp den istifa ettim 2019 da
ee sen kime oy vereceksin?
ben Muharrem İnce'ye oy verdim
ikinci turda sandığa gitmeyeceğim
boş oy atıyorum diyorsun yani o da mantıklı oy verecek adam yok düzgün
ne rte ne de k. k
benim oyumu hak etmiyor ki
niye hak etmiyor senin oyunu
senin hak ediyor mu
yani bu iki aday oy vermeye değer mi
değmez gerçi haklısın bende ya boş atıcam ya Kk kararsız kaldım
sen bilirsin
ben kimsenin tercihine saygıszlık etmem
Kaybetmeye alismislar
Cevap
3Cevap
Halk ta sorin demekki kaç farklı aday ile çıktı CHP seçime oy gelmiyorsa yapacak bir şey yok
Yoo 23 yılda 2 farklı başkanı oldu sadece
baykal ve kılıçdaroğlu
Koltuk sevdası desem linç yer miyim acaba
Din dusmanına ölsem de oy vermem
Diktatör olduğu için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?