Erdoğana oy vermeyi düşünüyorum ama Kılıçdaroğlu oy farkını kapatabilir mi? Kazanabilir mi seçimi?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Diyecek çok şey varda yoruldum laf anlatmıycam , kadınlara hakaret eden sahiplensinler diyen adamları meclise soktunuz neyse
Kılıçdaroğlu düzgün olsaydı ona oy verirdik malum kandilden onay alıyor
Çözüm sürecinde ne oldu araştır derim o zaman kim onay alıyor fikrin olur
Biliyorum da şimdi göz göre göre terörün siyasi partisiyle iş birliği yapana oy veremmr
Bak ben ver verme demiyorum sadece geçmişi unutma diyorum rezalet günler gördğ bu ülke hendek kazıldı ya neyse
Tamam ama iyi günler de gördü
şu an berbat durumda ev tutamıyor insanlar
Kılıçdaroğlu gelince mükemmel mi olacaz
Gelirse Borsalar ve kur değişecek psikolojik olarak piyasa rahatlayacak dünyada böyle
Tabi efendim, bana güven vermiyor pek
Kılıçdaroğlu milleti kandırmaya çalışıyor.
Erdoğanın alacağı belli zaten.
İnşallah
Sil o düşünceyi aklından. Kendi elinle kendi hayatını karartma
Ya herkes istediğine oy verirr bunu bi kabul edin
Peki sen bilirsin.
Teşekkürler
Ümit Özdağ faktörü çok faydalı oldu kazanma şansı arttı.
Bakalım görecez
her oy kisi kendi ve ulkesinin geleceginin cikarlarina uygun dusundugu partiye oy kullanir. Bu baglamda mevcut yonetim kendiniz icin uygun olabilir ancak ulkenin cikarlari icin uygun degildir
Bana göre de ülkenin çıkarları için uygun. Tercih meselesi
peki egede ki bizim kita saganligimaza ait adalara yunan bayragi dikilmesine musade eden bir hukumeti nasil cikarimaza oluyor.(yasin yeter mi bilmem 90 larda kardak adinda ki tek ada icin gerekirse savas cikar diyen tansu ciller var ) lafa geldiginde 1 karis toprak alamazlar naralari bitmiyor ama
Savaş çıkarmak o kadar kolay mı
o zaman izmiri yunanlilara adana antep fransizlara geri verelim yeterki savas cikmasin. rahmetli erbakani kinayalim kibrista turklere yapilan zulum icin adanin yarisini fetettigi icin (oncesinde kibris turk topragi degildi dikkatini cekerim)
Şimdiki savaşlarla eski savaşlar bir değil. Yunanistanla savaşsak abd falan da onlardan taraf olur. Bi atom bombası atsa iş biterr
gercekten saka gibisin 74 kibris herakatiyla turk ordusu tarafindan yeni bir ulke kuruldu KKTC ve 1 gecede turkiye sinirlari icerisinde 48 abd ussu kapatildi. o zaman atom bombasi atilir diye korkmuyordukta kendi topragimiz savunurken mi ya atom bombasi atilirsa diye korkar olduk. hani canimizi veririzde 1 karis toprak vermeyiz diyordunuz noldu
Ya abi bunun konuyla ne alakası var seçim konuşuyoruz şurda sen bizi savaşa sokuyorsun 😀
senin oy verdigin kisi topragini koruyamaz ise vatandasini halkini hic koruyamaz.
asagiya 2 link atiyorum bi bak ve verdigin oyun nekadar onemli oldugunu belki anlarsin
medyascope.tv/.../
www.samsunhaber.com/.../...e-kim-cekti-h14541.html
O niye bizim toprağımızı korusun gerektiğinde biz koruruz topraklarımızı
daha 22 dk once 1 atom bombasi atarlar diyordun kendi topragini korumaya korkuyordun gerektiginde nasil koruyacaksin
Atom bombasına karşılık bi şey yapmak lazım
bunun icin telekomu yani ulkenin iletisim agini baska ulkeye vermeyecek (ama hukumetin biri satti) ya da savunma sanayi fabrikani baska ulkeye satmayacaksin (bunuda biri satmisti) ya da finans para kaynagin borsayi satmayacaksin (hayret bunuda hukumetin biri satmis) ama en dogrusunu 20 yillik hukumet bilir nede olsa eyyyyyy diye bagirinca hersey cozuluyor. gerci insani yardim gemisi mavi marmara icin birirlerine soran olmamis niye yola cikmistiki ne gerek vardi dimi
Anlıyorum kimse mükemmel değil zaten
kimse mukemmel olmak zorunda degil zaten ancak yapilan uyarilara ragmen yanlis yapmaya ulke butunlugune zarar vermeye israr ediyorsan makama layik degilsin ve ihanet ediyorsun demektir. sende gercekleri bilmene ragmen buna destek veriyorsan yardim ve yataklik ediyorsun demektir. bunuda oy veren herkesin vicdanina birakiyorum bu saatten sonra
Kılıçdaroğlu mükemmel mi
Kilictaroglu iktidar oldu mu? Nerden biliyorsun kötü olacağını? Ancak Erdoğan in kötü olduğunu biliyoruz 20 senede yukarıda yazdıklarımla gördük
Terörle il birliği yapıyor farkında mısın demirtaşı çıkarrmak istiyor falan böyle birine oy verilir mi beceremez ülke yönetmeyi
Bak kardeşim yukarıda da konuştuk. Ulkenden toprak isteyen bayrak dikmek isteyen birinden emir alıyor oy vermem diyorsun, ama öbür tarafta ülke toprağına bayrak dikilmesine göz yummus, aptal olma diye hakaret eden birine boyun eğmiş birine (ne olursa olsun ülkemizin en kıdemli temsilcisi biri olarak bu hakareti yutup susmutur kendisi) başkasından emir almaz diyorsun. Gözünle gördüğüne inanmıyorsun da, ama üzerine bomba yagdirilan kandilden emir alıyormuş güvenmiyorum diyorsun. Resmen kendini inkar ediyorsun
Neyse hayırlısı olsun bakalım
Kazanmalı Kılıçdaroğlu. Bu son şans. 21 yıldır ülke yöneten adamın ekonomiyi getirdiği halı görmüyorsunuz ya valla pes
Canım biz sırf ekonomi için vatanı satamayız malum Hdp'yle iş birliği var
Ne işbirliği ya, Erdoğan gitsin diye destek veriyor HDP. Ümit Özdağ var orada, HDP olsa Ümit Özdağ girer mi? Asıl tam tersi AKP'nin arkasında tüm terör örgütleri. Taliban bile açıklama yapıyor baksana Türkiye'de olacaklarla ilgili. Azıcık bı a haber dışında da biseylere bakın ya. Valla inanamıyorum
Hdp ülke yararına iş yapar mı sence?
Aman ya ne halt ederseniz edin. Nato mermer nato kafa derler ya. Laf falan anlatamıycam valla. Ne halimiz varsa görün
Valla açıklama yapamayıca böyle diyorsunuz herkes bi garip
Açıklama yapa yapa bıktım valla, hiç uğraşamam. Ne desem boş zaten. Sizin kafalar başka çalışıyor.
Neyse hayırlısı olsun
Hayır falan kalmadı valla. Benim için sorun yok. Gidicem zaten ülkeden bu sene içinde. Siz düşünün napim
Anladım umarım mutlu olursun gittiğin ülkede yine de insanın memleketi başka ☺️
Böyle memleketi napim ben ya, iki seneye görürsün memleket ne kadar başka oluyormuş. Yaşayarak öğrenin. Ben matematikçiyim bilgin olsun. Hadi bye
Görecez inşallah iyi şeyler olurr
Bunlarla imkansız. Çok sürmez. Hazırlık yap. Tutumlu ol bir süre
Benden sana tavsiye
Tamam teşekkürler 😀
😌😌
Sinan Oğancıların ne kadar güçlü olduğunun birileri farkında mı acaba
Bilmiyorum ki sinan oğana da çok yükleniyorlar
ben milliyetçiyim ve Oğan ın arkasındayım
Sevindim
Bu seçimi Kılıçdaroğlu alamazsa önümüzdeki seçimlerin kararını biz vermeyeceğiz. Suriyeliler, afganlar, pakistanlılar, ıraklılar verecek. Vatanını seven sandığa gider ve Kılıçdaroğlu’na oy verir.
Vatanını seven Hdp'yle kol kola yürüyene oy vermez bencee
Hüdaparla yürüyene mi verir sgsgsffa
Erdoğan kazanır anketler de öyle gösteriyor
İnşallah
seçimler hileli zaten
Hımm olabilir
Mümkün değil
Umarım öyle olur
Olmayacak olsa mecliste çoğunluğu millet ittifakı alırdı
Haklısın
İnşallah reis alır temennimiz bu
Ve bunu bir Türk askeri olarak söylüyorum
İnşallah
istek atabilir misin
Hayır sen vatanı koru karı kız kovalama 😀
al işte beklediğim cevap geldi
Teşekkürler 😀
Gıcık
😀
Şampiyon Galatasaray... Cumhurbaşkanı R. t. e...
Bakalım inşallah
Uyan artık yeter be
Herkes istediğine oy verir
Abi değiştirin şu kafayı kralcı olmayın kral olun
O nasıl oluyor 😀
😂😂 toxic akplimain
Komiksin
Hıııığ
😀
İnşallah
Erdoğan kazanacak