Acı bir gerçek mi?
Bana kalırsa acı bir gerçek kim hangi partiyi desteklerse desteklesin ekonomik kriz olduğu gerçeğini yok sayacak kadar kör olamaz olmamalı (soru sığmadığı icin devamını açıklamaya yazdım)
Acı bir gerçek mi?
Bana kalırsa acı bir gerçek kim hangi partiyi desteklerse desteklesin ekonomik kriz olduğu gerçeğini yok sayacak kadar kör olamaz olmamalı (soru sığmadığı icin devamını açıklamaya yazdım)
Son seçimde yetki onda değilmişcesine yetki istiyordu ekonomiyi düzelteceğini söylüyordu. Şimdi yine yetki istiyor ve anlamadığım şekilde de seçmeni buna destek oluyor ve başa gelince ekonomiyi düzelteceğine inanıyor. Seçim sonrası dolar fırlayacak, kiralar, zamlar ne olacak bilmiyorum durum çok fena
2018 yılında verin yetkiyi , ekonomiyi bana bırakın diyordu. Gördük sonuçlarını. Ekonomik gerileme 2013 yılından beri var. Son 1-2 yılda çok az toparladı fakat diyecek bir şey yok.
Yok canım olur mu öyle şey ekonomi mükemmel isveçten selamlar 👋
🤣🤣👏👏👍
Reis kendisi de karar veremiyor kriz olup olmadığına.
Cevap
4Cevap
Ekonomik kriz var zaten bunu kimse inkar edemez. eden zaten türkiye de yaşamıyordur.
Canım etrafına bir bak. Ekonomi kötü diyen herkesin elinde son model telefon, üzerlerinde marka kıyafetler, Starbucks'a gidip bir kahveye 50-60 TL vermeler, tatile gidip eğlenmeler vs vs. Şimdi sen söyle ekonomik kriz var mı yok mu?
Programı izledim. Erdoğan şu an kriz yok demedi. Dolar 30 euro bilmem ne kadar olacak Erdoğan seçilirse ekonomi şöyle olacak söylemleri için bunu söyledi
Ekonomi çok iyi olmasa bile çok kötü de değil. Ekonomide dünyada 23. sıradayız şu an. Bir çok ülkeye göre iyi durumdayız. Ne çok iyi, ne de çok kötü. İleride ne olur bilemem
Kime göre mauakemmel veya kötü, emeği ile çalışana kazanana çok kötü
Yalan söyleye söyleye kendini bir zaman sonra buna inandırırsın ya öyle bişey
Ekonomik kriz var
Kekik rsl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?