Hırsız mı değiller. Ankara 'da Melih zamanında Melih'in işlerine ses çıkarmasınlar diye ihalleri CHP'li iş adamlarına peş keş geçtiğini günleri de biliyoruz.
1990'lı yıllarda SSK'da yapılan yolsuzlukları da biliyoruz.
Ama sende bunları bilmezsin.
Askere kurşun sıkanları Hırsızlara tercih ediyorsan oda senin sorunun.
Ben bastığımı söylemedim. Eğer öyle bir şey olsaydı yukarı da Melih örneğini vermezdim. Ancak senin olmayan kafan karşıt görüşü olan herkesi AKP'Li olarak fişlediği için öyle sanıyorsun.
@ucanruyalar Pkk nın saldırısına ugrayan tek siyasi lider Kılıçdaroğlu Tarih 25 Ağustos 2016. Şavşat’tan Artvin’e giden CHP konvoyuna Ardanuç mevkiinde roketli terör saldırısı yapıldı. Saldırı sonucunda Jandarma Er Fatih Çaybaşı şehit olurken, iki asker de yaralandı. Saldırıyı PKK üstlendi ancak hedefin Kılıçdaroğlu olmadığını söyledi. Konuşmaya devam ederek kendini daha fazla rezil ediyorsun sadece
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
KK'nin ne bu ülkeyi kurtarabileceğine nede verdiği sözleri tutacağına inanmıyorum.
Balala TV'deki KK programında Canan Kaftancıoğlu'nın PKK kurucuları arasında olan Sakine Cansız'ı savunmasından sonra inanmaya devam edeceğim
En azından hırsız değil aslan parçası ağla
Hırsız mı değiller. Ankara 'da Melih zamanında Melih'in işlerine ses çıkarmasınlar diye ihalleri CHP'li iş adamlarına peş keş geçtiğini günleri de biliyoruz.
1990'lı yıllarda SSK'da yapılan yolsuzlukları da biliyoruz.
Ama sende bunları bilmezsin.
Askere kurşun sıkanları Hırsızlara tercih ediyorsan oda senin sorunun.
şimdi sen otur ağla.
Aynen Şehit polis Gaffar Okkanın katillerine oy verip meclise soktunuz
Kabine beraber mi girdik kime verdiğimi nereden biliyorsun?
Ampüle basmışsın çok belli ampüle basmaktan kafan yanmış
Ben bastığımı söylemedim. Eğer öyle bir şey olsaydı yukarı da Melih örneğini vermezdim.
Ancak senin olmayan kafan karşıt görüşü olan herkesi AKP'Li olarak fişlediği için öyle sanıyorsun.
Sen jeliboncuya da basmışsındır
Töreristlerle kim iş birliği yapmadıysa ona bastım
Sen anca akp ye basarsın boş yapma
Teröristlerle iş birliği yapmayan deyince aklına akp mi geliyor?
Sen akp ye takmışsın kafayı. Bir doktora git tedavi ol.
Ne sakinesi falan konuşuyon ln 2018 seçimlerinde Osman Öcalan Trt ye çıktı
En azından hırsız değil ama terörist öyle mi? Sjsjjsjs
Şu tipe şu sıfata bak ülke yönetecek bi vasıf görebilen varsa beri gelsin tabiki Recep Tayyip Erdoğan’a oy vereceğim
Herkes vatan sever olmak zorunda değil
Doğru diyorsun
Kimileri senin gibi hırsız örgütçü sahte milliyetçi akraba kayırıcı damatçı mülteci seviyor
Gel canım benim seni de sevelim belki doğru yolu bulursun 😂😂
Ben çomar sevmiyorum
Seversin seversin bi dene bağımlısı olursun
Seçimden sonra seni sahipleneceğim hatırlat
Heeee tamam olur çapsız başkanınızla gelirsiniz
niye sen benim zorla bir yerlere sokmaya çalışıyorsun.
Sen pkkcıların yanında yer alarak pkk sevicilik yapıyorsun diye ben birilerinin yanında olmak zorunda değilim.
@ucanruyalar Pkk nın saldırısına ugrayan tek siyasi lider Kılıçdaroğlu Tarih 25 Ağustos 2016. Şavşat’tan Artvin’e giden CHP konvoyuna Ardanuç mevkiinde roketli terör saldırısı yapıldı. Saldırı sonucunda Jandarma Er Fatih Çaybaşı şehit olurken, iki asker de yaralandı. Saldırıyı PKK üstlendi ancak hedefin Kılıçdaroğlu olmadığını söyledi. Konuşmaya devam ederek kendini daha fazla rezil ediyorsun sadece
Örgütcü arıyorsan chpye iyi bak
@mavivesiyahaşkı Baktım trt ye çıkan Osman Öcalan gördüm
Sizinkiler bay bay Kemal diyorlarmış sahibin yoksa gel yanımıza
Sen çekeceksin oyunun bedelini çomar ben bu hafta yurt dışına çıkıyorum ekmek kemirecek olacak yine sensin
Defol git abi yurt dışına çıkıyormuş gelme bir daha
Dedemm tabikii ✊🏻🫶🏻
Kararımız belli ama değişeceni sanmıyorum.
Diğer.
Çok güzel anket😂
diğer aday asjdhshsj