Ben bugünden itibaren (ailem, sevdiklerim ve yola devam ettiklerim) dışında geçmişimden gelen herkesi, tanıdığım bir küçük karınca dair herkesi mazide bırakma kararı aldım. Çokta sağlıklı bir karar olduğunu düşünüyorum. Öğrettikleri her şey için teşekkür ediyorum ve bundan sonra onlarla olan ilişkilerimi geride bıraktığımı açıkça ifade ediyorum. Artık hayatımda koltuğunuz yok
Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı.
En son aldığım özel bir karar yok yani genelde uyku sorunum olduğu için uykumu düzeltme kararı almıştım ama maalesef pek de uygulayamadım hayatımda. bunların dışında bir de çok önceden aldığım ve hala arkasında olduğum kimseye güvenme ayda kimseye gereğinden fazla değer verme kararını uyguluyorum hayatımda her zaman için ve mutluyum bu şekilde.. :)
Herkese hakettiği değeri vereceğim, bana nasıl davranıyorlarsa tam olarak öyle davranacağım , anneme kendimi ispat etmeye çabalamayacağım, anneme sesimi duyurmaya çalışmayacağım, tamamen susuyorum artık, zira yazık kelimelerime, değmiyor, ben kendime annemin gözleriyle de bakmayacağım, ben annemin beni koyduğu yerde görmüyorum kendimi
Ben tanıdığım biri canım davranınca dayanamıyorum. Kullanılmasın, üzülmesin diye uyarmaya çalışıyorum. Cidden bazen kim ne yaparsa yapsın başına ne gelirse gelsin. İnsan gerçekten zeki sandığı birinin akıllı dahi davranmadığını görünce üzülüyor 😂
Eğer bir teknede tek kürek çeken sensen. O tekneden atla ve kıyıya doğru yüzmeye başla. Yoksa bi yere varamazsın. İş dünyasına girerken illa yanımda birileri olmasına özen gösterirdim ama artık göstermeme kararı aldım.
Kesinlikle. Aslında zaten bunu biliyoruz ama arada şaştığımız, ödün verdiğimiz oluyor. İllaki bir tokat yemek gerekiyor insanın kendisine gelmesi için. Bu tokatları da sevmiyor değilim bana ne kadar güçlü olduğumu tekrar hatırlatıyor 😀
Levh-i Mahfuz isimli bir kitaptan sana güzel bir alıntı yapacağım. Tanrının sözüdür bu. “Bana yanlışlarınızı verin, size dünyaları vereyim.” Bu söz bana hata yapmanın aslında erdemli bir şey olduğunu öğretti. Doğruyu bulmak istiyorsak yanlış yapmaktan kaçınmayacağız. Levh-i Mahfuz kader değiştiren bir kitap, varoluşun bütün korunmuş ve gizlenmiş gerçekleri o kitaptadır. Nefse ağır gelen bir kitap olduğunu söylemem kaçınılmazdır ancak okudukça yaşayacağın aydınlık sekansları da başka kaçınılmaz 😄