Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
Baya oldu arkadaşımdan kurtuldum maalesef ihtimal var görebilirim 23 yaşında beni kaale almadığında karar verdim bu kızdan kurtulcam ama aslında işler istediğim gibi gitmedi çünkü o çocuk terkedince bana değişik davrandı bende umursamadım düşün defol git dedim ona gelmicem dedi ama 7 8 gün sonra geldi ve orası yine tehlikeli yer olan köy evi yine yukarı katta yaşanıyor olay hayat çok garip o köy evinin bir uğursuzluğu var sonra dedi herşeyi sana yaparım o çocuk beni terketti küfür etti ben teselli ettim aslında ben ne dediysem olumlu konuşuyordu söz ilk senle tanıştırcam her yere birlikte gidecez biliyorum ben sana kötü şeyler yaptım benim senden başka kimsem yok sen burada olmasan biz burdan taşınmıştık çok iyiydi sonra dedim ki yapma sevme değer verme ben senin ruhunu gördüm oda dedi ki ben seni her yerde görüyorum demen yeterli bana bir daha karışmayacaksın ve sonra bana tuzak kurdular kazık attı inadına doğruysa olanlar ona olmuş etme bulma dünyası demişler çünkü bu şekilde kurtuldum
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Son günlerde bütün sorumluluklarımdan ışık hızıyla kaçıyorum nedensiz bir şekilde o kadar mutsuzum o kadar mutsuzum ki hiçbir şey beni mutlu etmiyor her şeyi sorgular hale geldim hiçbir şeye olumlu tarafından bakamıyorum
Evet bu sene bana da öyle oldu maalesef anlamak için kriz dönemine girdim sağa sola harcadığım paranın haddi hesabı yoktu yarın yaşicağımızın garantisimi var para biriktirim kenarda para tutim diyodum öyle olmadığını gördüm