TCMB'nin net rezervi -0,2 milyar dolar seviyesine geriledi. Böylelikle 21 yıl sonra ilk kez net rezervler negatif bölgeye geçti. (Bloomberg)
“Onların dolarları varsa bizim de Allah'ımız var” gibi sözler ediliyor. Bu İslami bir dil değil, istismar. Gelinen yer: Dolar açığı 300 milyar $ TCMB eksi -60 milyar$ Kasada olan para -0.2 milyar dolar Risk primi 700 Dış borç 458 milyar dolar İç borç 500 milyar dolar Bir beş yıl daha… Nereye? Sizce
TCMB'nin net rezervi -0,2 milyar dolar seviyesine geriledi. Sizce bu gidişle ne olur?
Hala "höö Kılıçdaroğlu bizi ikna etsin hööö şöyle böyle yaptı bizi ikna et böö" diye etrafta dolanan canım var. Ulan ülkenin hali zaten yeterince ikna edemiyor mu sizi? Yeminle gençlikte umut filan diyorlar da saçma sapan sorgulardalar. Zaten adam seçilmek için evet diyecek sorduklarınıza ne diye uzatıp tatmin yaşamak istiyorsunuz başka aday mı var bunca sorgu tepki niye? Beğenmiyorsan kazandır da sonra koltuktan indirirsin bıktım bu bişi kanıtlamaya çalışanlardan.
Ne malum kesimde ne muhalefetin tarafında neymiş KÜSKÜN seçmenmiş hahahaha g*tümle gülüyorum küsmenin zamanı sanki başka aday olsa tamam ama yok yok ben sanki ittiafaktan CHP yönetiminden çok memnunum ama bazı şeylerden feragat etmemiz gerekiyor neyini anlamıyorlar pes.
Soran
+1 yıl
ya dimi işte bu tiplerin beter olmalarını istiyorum ama olan bize oluyo bide oy kullanmaya gitmeyenler var küskün olmasa da
Evet hala daha "bu seçim muhabbetinden sıkıldım, ilgilenmiyorum, oy kullanmıcam" diyenler var... Şu durumda bile apolitik kalan basbaya beyinsizdir kafası basmıyordur da apolitikliğin arkasına saklanıyordur. Teee elin memleketinde bizden kat be kat iyi yaşayan insanlar yani gerçekten yaşayan gecenin 11inde arabayla bilmem kaç saat yol gidip oy kullanıyor. Bunlar bi otobüse binip oy basamıyor. Sinirden gülüyorum artık. İtlaf edilmeli bunlar. Aptal dostun olacağına akıllı düşmanın olsun demişler te allam xdçok doluyum a dostttlar bi de genel başkanın halini düşünemiyorum sakince yanıtlıyor
Soran
+1 yıl
ya otobüse binmeyi bırak yan sokaktaki okula gitmeyen canım var :D apolitik veya küskün seçmen de akplidir benim gözümde hepsi itilaf edilmeli :d
Doları sabit tutmak için rezervi eritti herifler y. İnanılmaz bir şey. Seçime kadar tutmak için haa. Seçimden sonra bir anda fırlar, tutamazlar. O yüzden kazanamazlar zaten